Arkadaşlar büyük bir hevesle indirdiğim HD klipleri sanırsam ki ekran kartımdan mütevettid izleyemiyorum. Ekran kartım ati x550 , cpu P. D 920, Ram: corsair XMS2 C4 2GB HD videoları izlemek için temel bileşen ekran kartı mıdır? Saygılar
İnternetten okuduğum bilgilere göre yazıyorum bunu HD videolarda işlemcinin üstüne extra bir yük biner fakat HD serisi(atinin) ekran kartlarında bu işi işlemcinin üstüne hiç yük bindirmeden(veya çok az) yapıyor
ATI Radeon HD 4600 serisi, yüksek çözünürlüklü ev sinemasını, orta segmente de sunuyor. AMD''nin ikinci nesil Birleşik Video Çözücüsü (UVD 2.0), donanım üzerinden HD görüntü işleme özelliğiyle, HD kapasitesi olan monitörlerde kusursuz bir HD film deneyimi sağlıyor. Ayrıca, filmin yanında sürükleyici bir ses için de HDMI 7.1 çevresel ses özelliği içeriyor.
Ev sineması tutkunları, Blu-ray™ ve HD içerik için keskin görüntüler ve canlı renkler sağlayan ATI Avivo™ HD teknolojisi ile büyülenecekler. Dinamik karşıtlık ayarı özelliği de olan ATI Avivo™ HD, kullanıcıların görüntü kalitesini HD içeriğin neredeyse iki katına kadar yükseltebilmesini, ayrıca Blu-ray''in resim içinde resim gibi gelişmiş özelliklerinden de yararlanabilmesini sağlıyor.
Yukardaki mesajın türkçe meali şayet ekran kartınız dxva hızlandırmayı destekliyorsa bkz. güncel tüm ati ve nvidia ürünleri H264. AVC. kodlu tüm dosyaları cpu ya nerdeyse hiç yüklenmeden çalıştırabilirsiniz bu kuskusuz düşük cpular için bir nimettir.
Elindeki cpu hernekadar eski nesil olsada çift çekirdekli ve makul bir çalışma hızına sahip mpc-hc yada vlc gibi çalıcılar ile sisteme extra hiçbir codec yüklemeden bu dosyaları izliyebilmelisin.
core avc codec denilen birşey var opnu bul ilaçlısını kur ve km player da harici kod çözücüyü seç 1080 leri bile su gibi oynatır.
deneyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme