3,5 sene önce Digiturk'e üye olurken, 24 ay üyelik sonunda HD kutu sizin olacak denmişti. Şimdi üyeliğimi iptal ettirirken öğreniyorum ki, o zamanlar verdikleri manuel eski kutuyu ki ikisini birlikte getirmişlerdi, hediye ediyorlarmış. HD yayın için taahhütlü üyelik yaptıran bir insan manuel kutuyu ne yapsın! Resmen nitelikli dolandırıcılık bu yaptıkları, bir daha yakınlarından bile geçmem. Ayrıca üyeliği iptal edene kadar bin dereden su getirtmeleri de cabası.
Bunların bu yalanına karşılık yapabileceğim birşey var mı sizce?
Elinizde yazılı belge yoksa size önerim eriklinin suları güzel alın bir şaşal su için doya doya
Eski evrakları tam karıştıramadım ama büyük ihtimal atmışımdır. Zaten bulsam ne olacak ki adamlar hd kutuyu verirken manuel kutuyu da getirmişlerdi, nitelikli dolandırıcılık diyorum ya meğerse manuel kutu hediyeymiş ama öyle söylememişlerdi. Dürüp bir yerlerine soksunlar o manuel cihazlarını da
Manuel deyip duruyorumda anlayın işte sinirden, eski analog alıcılara benzeyen takoz gibi birşey işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme