Daha onceleri platformlar ile ilgili karsilastirma basliklari cokca acildi
ama bu iki platformun HD leri ile ilgili bir karsilastirma yerinde olur diye dusunuyorum
sinema tv ve HD versiyonlari ile benzer paketlere sahipler
210 lira Teledunya HD receiver (digital senlikte 105 lira 24 ay taahhutle) (Aylik da 9,5 + 15 lira Full Sinema) yani kisaca 25 TL total
430 TL HD Smart Receiver (Aile ya da Maxi ye ek olarak HD icin aylik 12 TL odeniyor ,cihaz kiralanirsa o da 12 TL aylik)
Simdi yayin kalitesini bilemiyorum , ayni olmali , zira d smart = turksat , teledunya da dev canaklarla turksattan yayin aliyor diye biliyorum (yaniliyor olabilirim)
Digiturkten kesin iyidir ama dsmart=teledunya mi (hem SD hem HD icin soruyorum) ...
Ek olarak dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama DT deki moviemax mantigi ile calismiyor Sinema TV ve Sinema TV HD ler ...
Hatta Teledunyada Sinema HD yi alirsan 11,5 lira ... + olarak Sinema ve Sinema Aileyi de eklersen 15 lira ..
Yani Sinema HD alip da normal Sinemadaki filmi hic izleyememe ihtimali olabilir. Garip bir durum .. Ayri yayin yapan biri SD diger HD iki yabanci kanal bunlar yurtdisindan belli ki
Bu arada bilmiyorum ama SD deki Sinema kanalinin film icerigi Sinema HD ye gore daha doygun ..