Şimdi Ara

hd tune health sonucum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir sonuç aldım fakat benim yenisini alacak param yok ssd var bende 1 tane 120gb bu hdd ise biraz eski ama 750 gb. Bu sonuçları almış bir hard disk kullanılır mı? önemli şeyler koymayacağım içine sadece oyun falan indirdiğimde çok yer kapladığı için oraya kurarım diye düşündüm.

bu sonuç ne anlama geliyor ve ne kadar kullanabilirimhd tune health sonucum

• up
  • HDD sıkıntılı aynı benim 2 HDD de oldugu gibi benim 1 kere HDD i gormedi sonra gordu su an kullanıyorum.Ama ne zaman gidecegi belli olmaz.Dolayısı ile onemli veriniz varsa mutlaka saglam bir yere alın.
    HDD yarın bye bye cektiginde sıkıntı olmaz.Ölene kadar kullanacaksınız gittigi yerde direkt cop...
  • SMART diyor ki, bozuk sektörler varmış tamir edilmiş ayrıca kablo/soket gibi sebeplerden bilgisayarla disk arasında haberleşme hataları olmuş. Kablo, elektrik, soket kontrolleri yapabilir, komut istemi altında chkdsk /f /r komutu ile varsa disk hatalarını tamir etmeyi deneyebilirsiniz. HD Tune'da error scan bölümünden uzun tarama (quick scan seçili olmayacak) yaptırdığınızda kırmızı kutular çıkarsa o disk bir daha güvenilir hale gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raw read error rate sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.