Benjamin 800 HD mi yoksa Korax HD mi? hangi cihazı önerirsiniz neden?
quote:
Orijinalden alıntı: tırıt
Benjamin 800 HD mi yoksa Korax HD mi? hangi cihazı önerirsiniz neden?
Abisi Benjamin 800HD NXP 7335 işlemcili olup, görüntü kalitesi vasattır.
Korax'ta çok çeşit var. Eğer bahsettiğiniz Korax HD modeli NEC işlemcili olanı ise, NXP işlemcili cihazlara göre görüntü kalitesi biraz daha iyidir. Ancak onunda görüntüsünde de aman aman denecek kadar bir fark yoktur.
Kolay gelsin.
En iyisi bütçe aralığınızı belirtin ona uygun cihaz seçeneklerini sıralayalım. Özelliklerini değerlendirirsiniz.
Günaydın .Bütçem 400 tl. ye kadar çıkabilirim. Ama ben her şeyi ile sorunsuz amatör birinin kullanabileceği bir makina istiyorum.
quote:
Günaydın .Bütçem 400 tl. ye kadar çıkabilirim. Ama ben her şeyi ile sorunsuz amatör birinin kullanabileceği bir makina istiyorum.
Herşeyi ile sorunsuz ve amatör birinin kullanacağı cihaz;
İstediğiniz türde cihazlar var. Opticum 9600 HD model tam istediğiniz gibi. Görüntü kalitesi iyidir. Kullanımı kolaydır.
Ancak bu cihaz Türkiye'de yok malesef. Türkiye'de bir başka marka adı altında satılanı da yok.
Display Report forumu ziyaret ediniz. Bir ihtimal orada satan bir kişi bulabilirsiniz.
Kolay gelsin.
quote:
ıstedıgınız ozellıklerden fazlası ıcın atlanta hdbox tavsıye ederım;
cıhaz sıze yazılım ve kanallıstesı hazır sekılde gelıyor ,takıldıgınız yerde teknık destek verıyorum
USB HARİCİ KAYIT HDMİ ÇIKIŞ YUV 5+1 ÇIKIŞ OPTİK ÇIKIŞ 2 MODÜL GİRİŞİ 1 SMART KART GİRİŞİ MENÜDEN YAZILIM GÜNCELLEME MENÜDEN KANAL GÜNCELLEME MOTOR DİSEQC İLE UYUMLU MERKEZİ SİSTEMLER İLE UYUMLU LİNUX SİSTEMİ
quote:
400 tl ye kadar HD uydu alıcıları ;
Atlanta Shine 268 tl Baff 2000 hd 284 tl Baff 2200 hd 245 tl Hiremco titan hd 2 232 tl Chipbox HD 299 tl Neta hd 6400 175 tl Neta platinium CI 325 tl Botech 9000 ca cıs 243 tl Next YE-2010 TİGER HD 374 tl Silvermax HD Premium 360 tl Tekniksat TH2010 HD 249 tl
Belirtiğiniz fiyat aralığında satışı olan cihaz modelleri ve fiyatları bunlar özellikleri hepsidijital.com dan bakabilirsiniz.
İyi kalite elde edebilmek için, yukarıdaki listede alınabilecek iki cihaz var;
Neta hd 6400 Neta platinium CI
Tekniksat TH2010 HD cihazın işlemcisini bilmiyorum. Ersin Bey ile görüştüğümde forumu bilgilendiririm.
serkan güzel bey Tekniksat TH2010 HD hakkında detaylı yorumlarınızı ögrenmek isteriz vaktiniz varsa işlemcisi ve ürün hakkındaki degerlendirmenizi bekliyorum saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: ushendim
serkan güzel bey Tekniksat TH2010 HD hakkında detaylı yorumlarınızı ögrenmek isteriz vaktiniz varsa işlemcisi ve ürün hakkındaki degerlendirmenizi bekliyorum saygılar
Bir üstteki mesajımda henüz incelemediğimi belirtmiştim.