Şimdi Ara

HD yayın çözen uydu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu receiver piyasasına çok uzun süre uzak kaldım. Dsmart daki hd belgesel kanalları ve atv kanald gibi hd türk kanallarını açabilen receiverlar hala mevcuttur sanırım ( eskiden dreambox kullanırdım ) Şu an hd yayın için bir tavsiyeniz var mı ? en basit ve uğraşsız model hangisidir ? Skybox diye bir model var yurtdışında bu modeli tavsiye eder misiniz ? Forumu biraz okudum ancak karışık geldiği için böyle bir konu açtım yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erchyn

Uydu receiver piyasasına çok uzun süre uzak kaldım. Dsmart daki hd belgesel kanalları ve atv kanald gibi hd türk kanallarını açabilen receiverlar hala mevcuttur sanırım ( eskiden dreambox kullanırdım ) Şu an hd yayın için bir tavsiyeniz var mı ? en basit ve uğraşsız model hangisidir ? Skybox diye bir model var yurtdışında bu modeli tavsiye eder misiniz ? Forumu biraz okudum ancak karışık geldiği için böyle bir konu açtım yardımcı olursanız sevinirim.

Atv hd bedava ama digerlerini izliyebilmen için modul girisli hd uydu alici ve yasal dsmart modul alman lazim
    veya filbox modul alirsan izlersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.