Şimdi Ara

HD2 ANDROID NAND CWM Kurulumu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.710
Cevap
6
Favori
85.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ishak_koc

Merhaba
    uzun süredir Typhon rom kullanıyordum. Bugun yeni rom kurmayı düşünüyorum. bu üç romdan hangisi en iyisi? 16fb class 10 kartım var bu kartı nasıl bölüp biçimlendirmemi önerirsiniz

[15th-jan-2012] *MIUI AU 4 HD2 ICS 2.1.13

[010 Jan 2012] [CMR] Team Blue Droid V3.1

[Jan 13] [Sense 3.5] Energy™

şu anda energy rom 13 ocak kullanıyoruz çoğu kişi sana da onu tavsiye ederim.

hafıza kartını sd formatter ile tamamen formatla fat 32 formatına. daha sonra minitool partition ile ext4 olarak 1gb bölümlendir.

• enegy romun diet versiyonunu mu yoksa normal versiyonunu mu kurmak lazım
    gerçi ikisinide indirmek istediğimde
    "Error downloading: Energy_1.13.2012.SensationXL.zip

The storage node this file is currently on is currently undergoing emergency maintenance and is currently unavailable. " hatası veriyor, elinde olan tekrar upload edebilir mi ?"

bu arada diet rom olanı ile normal rom olanı arasındaki fark nedir?
  • diet romda romun boyutu biraz daha küçültülmüş ve bir kaç program roma gömülü olarak gelmiyor. daha sonradan kurmanız gerek örneğin flash player gibi. bu nedenle size normal versiyonu öneriyorum. uploadı maalesef şu an bulunduğum internet ile çok sıkıntılı olacak. bir bakınayım netten bulabilirsem sizinle paylaşırım.
  • Rom inmesi lazım. Linkler saglam
  • @ ishak_koç linkler sağlam ancak sitede bakım var ilerleyen saatlerde bir daha denersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

@ ishak_koç linkler sağlam ancak sitede bakım var ilerleyen saatlerde bir daha denersin.

xda'da kimse indiremiyormuş, aynı hatayı veriyor herkez, belki yeni versyon yüklüyordur :)
  • hosting sitesinde sorun var kesin yada sizin dediğiniz gibi.
    gps ayarlarını ana konuya ekleyelim mi ftd hocam
  • google map 6.1.0 versiyonu isteyen güncellesin. harita release ancak navigasyon beta durumunda isteyen güncellesin. bizzat denedim uydulara bağlantıda sorun yok.
    Google Map 6.1.0
  • quote:

hosting sitesinde sorun var kesin yada sizin dediğiniz gibi.

marekette fasterfix uygulaması var, europe seçince gps bağlanması biraz hızlanıyor
  • merhabalar,

bende şimdi yükledim rom'u. telefon boot ettikten sonra arka plan resmiyle kaldı sanırım bir on dakika geçmesi lazım tamamen açılması için. Ben birşey sormak istiyorum. Bu energy rom SD karta mı kuruluyor? bunu telefon belleğine kurma şansımız yok mu? (telefon belleği küçük geldiği için sd karta kuruyoruz gibi bir intibaa oluştu bende). Eğer öyleyse direk telefon belleğine atabileceğimiz ROM tasiye edebilir misiniz? HTC romlara mı yönelmek gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

quote:

hosting sitesinde sorun var kesin yada sizin dediğiniz gibi.

marekette fasterfix uygulaması var, europe seçince gps bağlanması biraz hızlanıyor

gps.config dosyasından yapılan bir düzenleme var. isteyene yardımcı olurum.

rom nand hafıza kuruluyor. eu modellerde sd kart hafızası gerekli olduğundan ext4/3 alan oluşturmanız gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omkkio

merhabalar,

bende şimdi yükledim rom'u. telefon boot ettikten sonra arka plan resmiyle kaldı sanırım bir on dakika geçmesi lazım tamamen açılması için. Ben birşey sormak istiyorum. Bu energy rom SD karta mı kuruluyor? bunu telefon belleğine kurma şansımız yok mu? (telefon belleği küçük geldiği için sd karta kuruyoruz gibi bir intibaa oluştu bende). Eğer öyleyse direk telefon belleğine atabileceğimiz ROM tasiye edebilir misiniz? HTC romlara mı yönelmek gerek?

Nand rom demek zaten romun cihazın nand hafızasına kuruluyor demek. Yani zaten sd karta atmak gibi bir durum söz konusu değil. Zaten sd karttan çalıştırmak için cihazı flashlamaya gerek yok. Şu anda da kurmuş olduğunuz rom sitedeki bir çok arkadaşımızın kullandığı ve ortak olarak beğendiği bir rom.

• energy rom için en iyi recovery değerleri nedir?

5 - 230 - 8 mi en iyi değerler_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishak_koc -- 17 Ocak 2012; 23:36:49 >
  • Sanırım ben SD kartı formatlayamadığım için boot etmiyor telefon. Şu SD kart formatlama işi mini ğpartition ile sıfırdan nasıl yapılıyor? SD kartı formatladıktan sonra USB flasher ile yüklesem düzelir sanırım?
  • quote:

Sanırım ben SD kartı formatlayamadığım için boot etmiyor telefon. Şu SD kart formatlama işi mini ğpartition ile sıfırdan nasıl yapılıyor? SD kartı formatladıktan sonra USB flasher ile yüklesem düzelir sanırım?

hafıza kartını bilgisayara tak, sd formatter ile tam formatla vehttp://forum.donanimhaber.com/m_45641333/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45641333 bu konudaki ek bilgiler 2 kısmından bakarak hafıza kartına ext3/4 oluşturabilirsin.
  • quote:

quote:

Sanırım ben SD kartı formatlayamadığım için boot etmiyor telefon. Şu SD kart formatlama işi mini ğpartition ile sıfırdan nasıl yapılıyor? SD kartı formatladıktan sonra USB flasher ile yüklesem düzelir sanırım?

hafıza kartını bilgisayara tak, sd formatter ile tam formatla vehttp://forum.donanimhaber.com/m_45641333/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45641333 bu konudaki ek bilgiler 2 kısmından bakarak hafıza kartına ext3/4 oluşturabilirsin.

Problem şu ki bilgisayarmda micro sd card reader yok :) o nedenle telefonu usb mass strogage modunda bağlayıp formatlıyorum ve patlıyor sanırım.

Birde birşey soracağım sD karttan yüklerken MAGLDR mu CLK mı diye soruyor ne seçmeliyim? sonrası EU versiyon seçiyorum.

• magldr ile clk arasındaki fark bikaç mesaj önce yazıyordu. ben magldr olarak kurulumu gerçekleştiriyorum. hangi romu kuruyorsun şu anda?
  • omkkio, sanırım kuruluma aynı zamanda başladık :)
    bende magldr ve eu yu seçip kuruluma başladım, bakalım sorunsuz kurulacak mı :)
  • kurulumu yaparken birazcık sabır gerekiyor. birde sistem rom kurulduktan sonra restart atınca biraz bekleyin ilk başlangıç biraz uzun sürebilir.
  • quote:

kurulumu yaparken birazcık sabır gerekiyor. birde sistem rom kurulduktan sonra restart atınca biraz bekleyin ilk başlangıç biraz uzun sürebilir.

kurulum bitmek üzere, dil seçimlerine geldim, kurulum bittikten sonra yüklememizi önereceğiniz programlar var mı veya önereceğiniz işlemler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.