Şimdi Ara

hd2600xt alıcam?(power sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni ekran karti alacam uzun araştırmalardan sonra hd2600xt ddr4 ekran kartinda kara kıldım ama bazı sorularım var
    http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9VGM-V bu anakarta sahibim
    amd athlon +4800 işlemci
    1gb 667 mhz kingston ram
    nvidia 7300gs ekran kartim var..
    kasam:http://www.frisby.com.tr/Scripts/prodView.asp?idproduct=228 bu pcnin içine açınca powerin üzerinde colorsit 380 w diyo ama kesin bir bilgim yoook :)

sorun şu vatancomputerdaki adam power yetmez pc çalışmaz diyo,birde belki senin kasana sığmaz diyor kart..yani ekran kartini alırsam bu sorunlarla karşılabilirmiyimi?kartı alınca kart direk çalışırmı?
    Beyler lütfen konuda kesin bilgisi olanlar söylesin çünki burdaki yorumlara göre karti alacam alırda çalışmazsa çok kötü bir durumda kalırım :(

• al bi power kurtul yaw bende öle diyodum (çok güvendiğim)500 watt raidmax powerim yanınca paraya kıydım gittim ocz600watt aldım çok mutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: shanke

al bi power kurtul yaw bende öle diyodum (çok güvendiğim)500 watt raidmax powerim yanınca paraya kıydım gittim ocz600watt aldım çok mutluyum

almasına alacam ama bu aralar maddi durumum iyi değil :) ekran kartini parası zor topalardım malum öğrencilik :D yoksa ne uğraşcam :D
  • kardes goturmez senı o psu hadı 450-500 olsa gercek degerlerını vermedıgınden 350 w derım ama senınkı zaten 380w

bu arada bende senın gıbıyım ogrencı yanı ısımız zor kardes bende zar zor ekran kartı parası bırıktırdım 8600 alacam nedır bu cılemız
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

kardes goturmez senı o psu hadı 450-500 olsa gercek degerlerını vermedıgınden 350 w derım ama senınkı zaten 380w

bu arada bende senın gıbıyım ogrencı yanı ısımız zor kardes bende zar zor ekran kartı parası bırıktırdım 8600 alacam nedır bu cılemız

:D benim kenarda köşede colorsit 450 watt var acaba o yetermi :(
  • kardes 380 mı 450 mı yaw yanı 450 olsa bıle tam degerı olmayacagı ıcın ucu ucuna yetecektır buyuk ıhtımalle
  • normalde 380 üstünde kenarda 450 var sıfır bizim bi abi 400 w ile 4gb ram aynı ekran karti çift çekirdekli pc çalıştırıyo bende hayli hayli çalıştırm gibi geldi 450 ile :S
  • sistem aşağıda sorun yok 380 watt collermasterle
  • quote:

Orjinalden alıntı: inansoft

normalde 380 üstünde kenarda 450 var sıfır bizim bi abi 400 w ile 4gb ram aynı ekran karti çift çekirdekli pc çalıştırıyo bende hayli hayli çalıştırm gibi geldi 450 ile :S

kardes ben sana sunu soyleyeyım sımdı bızım burda bır kafe var sahıbı abım gıbıdır adam e6420 işlemcı 2 gb ram asus p5b anakart x1950pro ekran kartlı sıstemı 350w psu da kullanıyor yanıoyle kalıtelı bırsey degıl normal kasa psu su ve adamın kasalarıda eskı kafeyı ılk actıgında almıstı adam kullanıyor sorun oluyormu olmuyor ama bu sorun olmayacagı anlamına gelmez sımdı ben sana al desem sende alsan bu sefer sorun cıksa tum sıstem gıtse sen benım arkamdan sayacan ısı garantıye alarak konusmak ıstıyorum.

calıstırır ama dedıgım gıbı belkı ucu ucuna yeter yanı sınırda olursun sımdı daha ıyı anlatmısımdır umarım

• COK RİSK Lİ Bİ DURUM OLUR BENCE O POWER İLE ADAM GİBİ EN AZ 400 W VEREN Bİ POWER ALMAM GEREKLİ
  • 400watt veren power var 400 watt veriyorum diyen...Bu 2 sinin arasındaki farkı üzerindeki isme bakarak anlayabilirsin,kasasında şu kadar watt veriyorum diyene bakarak değil.Birde önemli olan load durumda verebileceği max amper dir..yoksa zaten 350 temiz veren bir psu x1950pro yu normal işlemlerde kaldırır.Deli gibi oyuna yüklendiğin zaman hem ısınma sorunu yaratır,hemde anlamsız resetlere sebep verir.Şimdi bakıyorumda riva tuner dan benim x1950xt 5.5 amper çekiyor ki şu anda ortalama kaç watt çektiğini hesaplarsınız heralde...350 lik psu şu anda bunuda besler ama bu yinede load durumda 30A ya yaklaştıgı gerçeğini gölgelemez.1 ay daha para biriktirip bir tane bluestorm2 patlatırım sonrada keyfime bakarım,saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyfire -- 19 Kasım 2007; 23:01:44 >
  • karti alıp deniyecem olmazsa yeni bir kart alacam aklımda bir plan var :))
  • ben sana bu kartı 2. el satayım o zaman power icin bi para toplarsın
    kart vatandan alınmıstır 3 ay once
  • kardeşim 2.eliyle uğraşmak istemiyorum :( sonra sorun çıkar falan başım ağrımasın :S
  • kardes kartın bir sorunu yok ben kullanıyorum zaten ama istersen goruselim yok 0 alıcam diyorsan eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

kardes kartın bir sorunu yok ben kullanıyorum zaten ama istersen goruselim yok 0 alıcam diyorsan eyvallah

elektronik aletletde 2.el güvenemiyorum yoksa gg üzerindn başka ürünler alıyorum ama :( ne bilyim :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.