Şimdi Ara

HD2900XT -Grafik Çökmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
    Hiç bir sorun yokkken Team fortress 2 oyununa girmek isterken başladı herşey.Oyuna girdim birkaç dakka oynadım grafikler birbirine girdi daha sonra mavi ekran hatası.reset attı bilgisayar ondan sonra windows ekranında bile karışık çıkıyor grafikler napıcağımı anlamadım düzelmedi bir türlü oyun oynatmıyor bilgisayar ve de bazen masaüstüne kadar açılmıyor reset ata ata deniyorum.Video dan daha anlaşılabiiir olacağını sanıyorum.

video linki:http://www.metacafe.com/watch/2006789//

umarım açıklayıcı olmuştur.
    Lütfen yardımlarınız bekliyorum :(

• bana monitördede sorun olabilir gibime geldi. ama şunuda deneyin güvenş kipte girip driver cleaner ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın sonra en güncel surucuyu yukleyip yeniden başlatın bakalım düzelecek mi?

32 bit vista için driver link

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-10_vista32_dd_ccc_wdm_enu_69564.exe
  • güvenli kipten defalarca kaldırıp denedim olmadı yükledim gene olmadı. sorunun nedeni ne anlayabilsem hiç bir şey yokken başladı başka bir çözüm yolu varmı monitor sağlam bazen düzgün açılıabiliyor windows ama oyuna girince gene aynı şeylere başlıyoruz.
  • F8 seçeneklerinden vga moduyla bilgisayarı açın. VGA modundayken de sorun veriyorsa ekran kartınız arızalı demektir..
  • Bilgisayar düzgün bir şekilde açılıyor evet.Şunu fark ettim ki bilgsiayar ekran kartını tanımıyor sürücüleri sildim tekrar yükledim orjinal cd sinden bu sefer ekran karttını tanıyor aygıt yöneticisinde yazıyor hd2900xt diye ve haliyle yeniden başlatılması gerektiğnii söylüyor bende yeniden başlatıyorum pc yi.buraya kadar herşey güzel oldu diyorum bilgisayar sürücülerin yüklenmesinin ardından gene videodaki gibi oluyor windows vista açılış sesi geliyor ama görüntü yok ve daha sonra reset atıyor bir türlü sürücler varken başlatamıyorum pc yi güvenli mod harici.Başlatmam için tek seçenek F8 menüsünden bilinen en iyi ayarlarda başlat ve o ayarlarda da ati ye ait hiç bir sürücü yok maalesef oyun oynatmıyor üstelik videolarda da takılmalar yaşatıyor dizi falan izleyemez oldum lütfen bir yardım edecek yok mu :(?
  • up!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.