Şimdi Ara

hd3850 görüntü kırılma problemi içan acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce sapphire ati radeon hd3850 512mb gddr3 ekran kartı aldım ve bilgisayar kurdum fakat oyunları çalıştırdığımda görüntülerde en düşük çözünürlük ve her şey kapalı olmasına rağmen çok değişik çizgilenmeler gördüm.sistemin tüm bileşenlerine ve hatanın resimlerini aşağıda veriyorum yardımcı olursanız sevinirim.bir de anakartım as rock dual vsta olduğu için hem agp , hemde pci-express slotları bulunuordu ve benim eski AGP kartım olan asus a9550 gamer edition'İ söküp hiç sürücülerini silmeden yeni kartı bağladım ve quick install yaptım.

asrock dual vsta lga-775
    intel e4500@2800 mhz
    corsair xms2 ddr2 675mhz
    2 adet samsung 250gb sata2
    asus ta-915 kasa
    350watt psu (kasa ile birlikte gelen)
    +harici 2.5" hdd

resimler için:

http://rapidshare.com/files/165399848/hatalar.rar.html

http://img355.imageshack.us/my.php?image=hata1ql7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draggar -- 19 Kasım 2008; 20:42:17 >

• ss ler görünmüyo
  • -hocam biliyorum birine direkt link verdim hotlink işini beceremedim
    siteden eklemek isteyincede ufak pencere bir türlü açılmadı

tekrar link vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draggar -- 19 Kasım 2008; 20:35:52 >
  • hocam sürücü olarak ne kullanıyorsun? 8.11 versiyonlu sürücüsünü dene hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 19 Kasım 2008; 20:46:43 >
  • direkt olarak quick install ile birlikte gelen ati catalyst'leri kullanıyyorum ama versiyonu nasıl öğrenebilirim bilmiyorum
  • işletim sistemin nedir sitesini vereyim ordan download et kur düzelecektir merak etme

http://ati.amd.com/support/driver.HTML
  • işletim sistemim xp professional
    şimdiden çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm olarak dön hoca aklım sende kalır valla
  • verdiğin adresten yeni sürücüyü indriyorum
    bendeki sürücüde ekran kartı bilgilerinden (sana pm olarakta attım@bigdede)
    8.522.0.0 31 temmuz 2007 tarihli sürücü sanırım

• hocam problem çözülmedi yukarıda verdiğin linklerde de sorun varsanırım bende direkt ati nin 403 error sayfasına gidiyor adres.
    sürücüyüde güncelleştirdim
  • Dostum anakartın pci-ex 16x i desteklemeyip sen onu 4x e takmışssan sorun olur. Hele ilk resimde aynen aynı hata bendede vardı. hd4850 kullanıyorum.Anakarta bi el at derim dostum
  • evet anakartımda pci-express slotunun 4x te çalıştığı yazıyor , ne yapabilirim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draggar -- 19 Kasım 2008; 22:08:11 >
  • en üstteki slotu kullanın ama bu işin slotla alakası olcagını sanmıyorum pek
  • yok ya , anakart hakkatten 4x te destekliyor sadece pci' i
    yeni anakart alacaz bide ekstradan
    insallah bide psu istemez alet
  • 4CoreDual-VSTA
    LGA 775 for Intel® Core™ 2 Quad / Core™ 2 Extreme / Core™ 2 Duo / Pentium® XE / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Quad Core Kentsfield processors
    VIA® PT880 Ultra Chipset
    Supports FSB1066/800/533MHz processors and H-T Technology
    Supports Dual Channel DDRII667 (DDRII x 2 DIMM slots) and DDR400 (DDR x 2 DIMM slots)
    Untied Overclocking : During Overclocking, FSB enjoys better margin due to fixed AGP/PCIE/ PCI Buses
    1 x PCI Express Graphics slot (@ x4 mode)
    1 x AGP 8X slot
    Hybrid Booster - Safe Overclocking Technology
    2 x SerialATA 1.5Gb/s connectors, support RAID 0, 1, JBOD functions
    HDMI_SPDIF header, providing SPDIF audio output to HDMI VGA card, allows the system to connect HDMI Digital TV/projector/LCD devices.
    7.1 CH Windows® Vista™ Premium Level HD Audio (ALC888 Audio Codec)
    Supports all features in Windows® Vista™ Premium
    HD 8CH I/O: 4 ready-to-use USB2.0 ports, HD 7.1 channel audio jacks

evet 4x max destekliyor

deneme imkanın varsa sen genede başkabir alette dene e kartını sonra içine dert düşmeden git p serisi cipsetli bi anakart al

• evet öyle yapmak daha mantıklı , gerçekten hepinize çok teşekkür , bilgi gerçekten paylaştıkça çoğalıyormuş , çünkü ilk düşündüğüm psu'nun yetmediği yada eski sürücü üzerine idi ama şimdi problem m.board'ta çıktı.
  • Yardımcı olmuşssam ne mutlu bana....
  • eski anakartı gigabyte ep43-ds3l ile değiştirdim hdd'yi formatladığımdan ve oyunlar yanımda olmadığından bugün test edemedim fakat filmlerden baktığım kadarıyla bir problem yok , anakartta güzelmiş baya katı kapasitörler falan.ama bu asrock'un dual vsta'sı da türünün tek örneğiydi çok üzüldüm sökerken keşke 16x desteklesydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.