Bildirim
HD3850 vs 8600GT (yardımcı olun)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kesinlikle hd3850 -
O ikisi arasından tabikide 3850 ama ikisinide tavsiye etmemquote:
Orijinalden alıntı: Vadocz
kesinlikle hd3850 -
quote:
Orijinalden alıntı: XandP
O ikisi arasından tabikide 3850 ama ikisinide tavsiye etmem
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: XandP
kardes bütçem ancak bunlara yetiyor... 160 ytl ye kadar bütçem war...youtube tan crysis falan baktım high te ikiside çalıştırıyordu.. karar weremedim...
sistemim baya bi kötü iyiliştirmeye çalışyorum p4 2.8 war@3.00 bunula crysis oynamayı düşünüyorum.sadece ekran kartina ihtiyacım war
-
kesinlikle hd3850 ama onuda alma bence direk 9600gt 105$+kdvquote:
Orijinalden alıntı: Berquantquote:
kardes bütçem ancak bunlara yetiyor... 160 ytl ye kadar bütçem war...youtube tan crysis falan baktım high te ikiside çalıştırıyordu.. karar weremedim...
sistemim baya bi kötü iyiliştirmeye çalışyorum p4 2.8 war@3.00 bunula crysis oynamayı düşünüyorum.sadece ekran kartina ihtiyacım war
Alıntıları Göster
-
İlla bu iki karttan birini alacaksan 3850quote:
Orijinalden alıntı: _Berk__
kesinlikle hd3850 ama onuda alma bence direk 9600gt 105$+kdv
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: _Berk__
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: -SaW-
+1907
-
elinize sağlık arkadaslar...yorumlarınızı kesinlekle değerlendiricem...9600 gt kaç ytl dir acaba 105$+kdv ne kadar yapıo 170 ytl falan mı ?quote:
Orijinalden alıntı: XandPquote:
+1907
Alıntıları Göster
-
Tabiki de HD 3850 bu kart gerçekten mükemmel; 2 GB ram ve iyi bir işlemciyle GTA IV gibi bir oyun bile orta grafiklerde çok rahat hiç kasmadan oynatıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Berquant
elinize sağlık arkadaslar...yorumlarınızı kesinlekle değerlendiricem...9600 gt kaç ytl dir acaba 105$+kdv ne kadar yapıo 170 ytl falan mı ?
Alıntıları Göster
-
psu kaç watt bilmeden hangisini alacağını öneremeyiz 300 watt(gerçek) ise 8600gt nin alt sınırıdır alabilirsin.Ancak 3850 için en az 350-400 watt bir psuya ihtiyacın olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: mehmet-545
Tabiki de HD 3850 bu kart gerçekten mükemmel; 2 GB ram ve iyi bir işlemciyle GTA IV gibi bir oyun bile orta grafiklerde çok rahat hiç kasmadan oynatıyor.
Alıntıları Göster
-
Tabi düşük psu ise PALIT PE8600GT Super değil de 8600gt sonic+ almanı öneririm.Sorun yoksa 3850 hatta 4830 düşünmelisin fiyatları çok yakın.quote:
Orijinalden alıntı: fatgunco
psu kaç watt bilmeden hangisini alacağını öneremeyiz 300 watt(gerçek) ise 8600gt nin alt sınırıdır alabilirsin.Ancak 3850 için en az 350-400 watt bir psuya ihtiyacın olacaktır.
Alıntıları Göster -
Peki HD 4670 düşünür müsünüz? Başarım olarak yaklaşık HD 3850 civarındadır ve 8600GT'den iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: fatgunco
Tabi düşük psu ise PALIT PE8600GT Super değil de 8600gt sonic+ almanı öneririm.Sorun yoksa 3850 hatta 4830 düşünmelisin fiyatları çok yakın.
Alıntıları Göster
http://www.teknofiyat.com/?search=HD+4670&altlimit=&ustlimit=
VatanBilgisayar'da şu anda indirimdeymiş. 140 lira civarında...
-
8600gt Crysis'i High ayarlarda "oynatması" çok zor, zerre kadar zevk alamazsınızquote:
Orijinalden alıntı: AndryTR
Peki HD 4670 düşünür müsünüz? Başarım olarak yaklaşık HD 3850 civarındadır ve 8600GT'den iyidir.
http://www.teknofiyat.com/?search=HD+4670&altlimit=&ustlimit=
VatanBilgisayar'da şu anda indirimdeymiş. 140 lira civarında...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vadocz
kesinlikle hd3850quote:
Orjinalden alıntı: Vadocz
kesinlikle hd3850
aynen -
quote:
Orijinalden alıntı: Berquantquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Berquant
quote:
P4 - 2.8Ghz demişsin, PCI-E kartlara baktıına göre PCI-E kullanıosun dimi ? Ne olur ne olmaz soriim dedim.
Zotac 9600GT Synergy 175 TL. gibi bulunabilio.
Link : Buda 9600GT sana asıl gereken kart.
Link: HD4670 bu kart kullandıın PSU çok ii deilse tercih etmen gereken kart
3850 den performance olrk 1 farkı yok, bazı oyunlarda geçebilioda.
Performance anlamında 9600GT kaliteli, 4670 hesaplı konumunda kısaca.
Link : 8600GTS Buda en ucuzu Eerki 1 axilik olurda 8600GT almaya karar verirsen aynı fiyata 8600GTS alman daha mantıklı.
Bütçene göre seçip istediğini alırsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XandPquote:
+1907
Alıntıları Gösterquote:
quote:
+1907
+1905
-
saolun arkdaslar bilgileriniz için ellerinize sağlık....psu'm 300watt ve su anda kulladğım kart fx5200 bundan kurtulmaya çalışıyorum..bide 3 gb ram yapıcm...quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35quote:
quote:
+1907
+1905
Alıntıları Göster
@DhanTE
arkadsım 9600 ü 300 watt psu açarmı ? onu merak ettim. kaldırırsa 9600 den bakabilirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berquant -- 6 Ocak 2009; 20:14:35 >
-
Kasanda 1 HDD 1 DVD ! tane kasa fanı başkada (PCI kart fan 2. HDD 2. DVD) gibi 1 şey yoksa PSU markan everest, frispy , pegasus markalarından 1 isi deilse (Kaliteli) 1 markaysa sorun çıkartmaz.quote:
saolun arkdaslar bilgileriniz için ellerinize sağlık....psu'm 300watt ve su anda kulladğım kart fx5200 bundan kurtulmaya çalışıyorum..bide 3 gb ram yapıcm...
@DhanTE
arkadsım 9600 ü 300 watt psu açarmı ? onu merak ettim. kaldırırsa 9600 den bakabilirim..
Alıntıları Göster
Ama en kötü PSU ile 9600GT yi bağlasan açmaya açılır kart çalışırda ama önemli olan riske girmemek, karta veya systemine zarar vermemek, Kötü 1 PSU kullanırken 1 kart alıp takıcaxın, tam oyunlara girip grafiklere bak be derken siyah ekran, ne oldu die bakıcaxın PSU gitti, tabi giderken anakartınıdamı götürdü E.kartınıdamı götürdü ram lerindemi gitti ne olucaı belli olmaz.
Bu şartlar altında HD4670 daha uygun olur sana.
-
9600gt için 400 watt olmalı en az 300 wattlık(gerçek değer) bir psu ile 8600gt 2600xt gibi giriş seviyesi kartlar kullanabilirsin ve normal düzeyde fark göreceksin çok şey bekleme ama daha iyi olacaktır görüntü kalitesi.quote:
Orijinalden alıntı: DhanTE
Kasanda 1 HDD 1 DVD ! tane kasa fanı başkada (PCI kart fan 2. HDD 2. DVD) gibi 1 şey yoksa PSU markan everest, frispy , pegasus markalarından 1 isi deilse (Kaliteli) 1 markaysa sorun çıkartmaz.
Ama en kötü PSU ile 9600GT yi bağlasan açmaya açılır kart çalışırda ama önemli olan riske girmemek, karta veya systemine zarar vermemek, Kötü 1 PSU kullanırken 1 kart alıp takıcaxın, tam oyunlara girip grafiklere bak be derken siyah ekran, ne oldu die bakıcaxın PSU gitti, tabi giderken anakartınıdamı götürdü E.kartınıdamı götürdü ram lerindemi gitti ne olucaı belli olmaz.
Bu şartlar altında HD4670 daha uygun olur sana.
Alıntıları Göster
-
quote:
saolun arkdaslar bilgileriniz için ellerinize sağlık....psu'm 300watt ve su anda kulladğım kart fx5200 bundan kurtulmaya çalışıyorum..bide 3 gb ram yapıcm...
@DhanTE
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Berquant
Yalnız ekran kartınız FX5200 ise anakartınızda AGP yuvası vardır, burada bahsedilen kartların hepsi PCI Express, uymaz anakartınıza.
Benzer içerikler
- intel hd graphics 3000
- paylaşılan gpu belleği nedir
- düşey senkronizasyon nedir
- entegre grafik nedir
- geforce 940mx
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- en iyi ekran kartı
- amd yeni ekran kartı
- rtx 5050
- dikey senkronizasyon nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X