Bildirim
HD4850 AMA HANGİ MARKA....ÖNERİ ?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
his icq tavsiyem en iyi ati üreticisidir -
ICEQ 4 -
His IceQ Turbo -
http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari_kategorisinde/sapphire_hd4850-334-7683.html
özel tasarım sessiz ve soğuk..deniyor incelemelerde. -
şu nasıl arkadaşlar:
SAPPHIRE ATI HD4850 VAPOR-X 512MB GDDR3 256Bit -
quote:
Orjinalden alıntı: TİTAN06
şu nasıl arkadaşlar:
SAPPHIRE ATI HD4850 VAPOR-X 512MB GDDR3 256Bit
Onu deneyen yok heralde daha Ama sogutucusu sağlam gibi görünüyor. Fabrika çıkışlı O/C li olarak da geliyormuş. İlk alıp deneyen sen ol bizide bilgilendirirsin -
ben de his iceQ kullanıyorum fakat gtx 260 fiyatları düştü illa ati olsun demiyorsanız ona yönelin 300 tlye alınabiliyor -
Fanı gürültü olmayan = Vapor-X'dir
Kaliteli olan = IceQ 4 Turbo'dur
Sapphire'den yakınan bir çok kişi var.Seçim sizin.Ancak ben 317TL'ye GTX260 öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 22 Mayıs 2009; 0:40:24 > -
GTX 260 fiyatı düşmüşken HD4850 alınmaz dostum -
valla ben amd'ciyim arkadaşlar,şimdi bu kart ucuzladı diye sistemi değiştirecek halde değilizya..... -
Amd ile Nvidia kullanılmaz diye birşey mi var dostum ? -
quote:
valla ben amd'ciyim arkadaşlar,şimdi bu kart ucuzladı diye sistemi değiştirecek halde değilizya.....
değilsiniz zaten kullanabilirsiniz -
sonunda bugün his ıcq hd4850 aldım. 2 adet alıp cf yapıcaktım fakat 1 tane alıp deneyeyim ondan sonra alırım dedim.kartı hemen taktım 9.5 i yükledim ve oyunlara girdim.bu arada monitör full hd oldugu için biraz çekiniyordum fakat düşündügümden iyi çıktı.daha önceki ekran kartım msı 8800gt oc li versiyondu crysıs warhead 18 kareden başlıyordo tabiki biraz kasıyordu hd4850 1gb de ise 25 fps den başladı akıcı bir şekide oynayabiliyorum.sistem sadece kasaolarak 8800gt de 106-110 arası boşta 180 civarlarında ise yük altında idi hd4850 1g ise boşta 90w yük altında ise max 200w civarında çekiyor msı 8800gt F.E.A.R de bayagı kasıyordu hd4850 gayet akıcı bir şekilde oynanabiliyor.bende gtx 260 alıcaktım fakat cf yapamıyacagım ve power ide degişstirmek gerekiyordu. ama iyiki almışım . -
quote:
valla ben amd'ciyim arkadaşlar,şimdi bu kart ucuzladı diye sistemi değiştirecek halde değilizya.....
Nvidia ekran kartını AMD sistemde rahatlıkla kullanabilirsin. Hazır GTX 260 Synergy'nin fiyatı 315 TL'ye düşmüşken bu kartı alırsan HD 4850'den daha fazla performans alırsın
ZOTAC GTX 260 SYNERGY, 896MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 448 bit, 576/1998
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4446
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlineBulent -- 22 Mayıs 2009; 21:07:23 >
-
+100
quote:
Orjinalden alıntı: -SaW-
His IceQ Turbo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X