Şimdi Ara

HD4870 mi GTX 260 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 lira gibi bir param vardı.ama biraz daha bekliycem ve üzerine yaklaşık 500 lira gibi ekleme yapıcam.1-2 hafta gibi bekleyeceğim için bütün herşeyi detaylıca araştırmak istedim.HD4870 1GB ile GTX260 896MB arasında kaldım.belkide 1500 liraya daha iyi bir kart alınabilir ama donanım konusunda bilgim neredeyse 0.onun içinde tavsiye alabilirim.şimdiden teşekkürler.

• 1500 liraya ne 4870'i, ne GTX260'ı yahu... 3er 5er tane alırsın onlardan.

4870x2 ya da GTX295 var şu an alınabilecek o kadar paraya ancak ben şu anda hiçbirini almamanı öneririm zira yakında 5870 serisi çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

1500 liraya ne 4870'i, ne GTX260'ı yahu... 3er 5er tane alırsın onlardan.

4870x2 ya da GTX295 var şu an alınabilecek o kadar paraya ancak ben şu anda hiçbirini almamanı öneririm zira yakında 5870 serisi çıkacak.

hocam sadece kasa 1500 lira
  • madem bekleyeceksin şu an herhangi bir ekran kartı alma. ATI'in yeni nesil kartlarını bekle.
    soruya gelince kartlar yakın performans veriyor. ama GTX 260'ın Zotac amp veya MSI lightining serileri gibi hız aşırtmalı modeller tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamiloglu

madem bekleyeceksin şu an herhangi bir ekran kartı alma. ATI'in yeni nesil kartlarını bekle.
    soruya gelince kartlar yakın performans veriyor. ama GTX 260'ın Zotac amp veya MSI lightining serileri gibi hız aşırtmalı modeller tercih edilebilir.

ilk mesajımda belirtmeyi unutmuşum da sadece kasa alıcam o fiyata yani..100 lira gibide g5,steelpad masrafım olacak.yani 1400 lira ya cpu,anakart,ram,ekran,hdd ve kasa alıcam.yani beklersem yinede faydalı olur mu ?
  • Bence GTX260 daha iyi bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra11

quote:

madem bekleyeceksin şu an herhangi bir ekran kartı alma. ATI'in yeni nesil kartlarını bekle.

ilk mesajımda belirtmeyi unutmuşum da sadece kasa alıcam o fiyata yani..100 lira gibide g5,steelpad masrafım olacak.yani 1400 lira ya cpu,anakart,ram,ekran,hdd ve kasa alıcam.yani beklersem yinede faydalı olur mu ?

yeni nesil orta seviye bir kart 250 dolar seviyesinden giriş yapar. ayırdıgın rakam yeni bir sistem icin yeterli olmayabilir.
    işlemci tercihini de yazarsan daha net aciklamalar yapılacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem konusunda hiç bilgim yok,ama forumdaki arkadaşlar 1000 lira fiyat aralığında yardımcı oldular saolsunlar.
    bütçemi arttırınca ne gibi bi işlemci alırım bilmiyorum,tavsiyeler intel den yana(e8600,q9550) ama tam bir şey bilmiyorum yine dediğim gibi.
    1400 lira ya nasıl birşey toplarım bilmiyorum.

quote:

yeni nesil orta seviye bir kart 250 dolar seviyesinden giriş yapar. ayırdıgın rakam yeni bir sistem icin yeterli olmayabilir.
    işlemci tercihini de yazarsan daha net aciklamalar yapılacaktır.
  • quote:

Baştan öyle desene ya... PM atan da senmişsin bak yeni farkediyorum sen dediğim gibi bekle biraz daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 31 Temmuz 2009; 16:37:54 >
  • quote:

quote:

Baştan öyle desene ya... PM atan da senmişsin bak yeni farkediyorum sen dediğim gibi bekle biraz daha.

ozaman paramı arttırınca sağlam bi konu daha açarım oradan yardım alırım arkadaşlardan.teşekkürler herkese.
  • Bu iki kart arasında gtx260'ı tavsiye ederim.
  • GTX260
  • Kesinlikle GTX260
  • Konuyu okumadan doluşup, düz mantık 260 önerenler topluluğu
  • parana göre gtx260 yada gtx275 tercih edebilirsin.

bu kartların oyun ve diğer uygulamalardaki artıları ne diye sorarsan:

1-yazılım desteğinin üst düzeyde olması özellikle oyunlarda(sürücü vs)
    2-oyunlarda fizik desteğinin olması(physx)
    3-cuda desteği ile video enkode veya destek veren diğer programlarla normal cpu ya yüklenen yükün gpu ya aktarılması ile max hız performans.
    4-aklıma şimdilik gelen bunlar.daha da eklenti yapılabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Konuyu okumadan doluşup, düz mantık 260 önerenler topluluğu

Nasıl bir öneri yapmamızı bekliyodun, söyle bidahakine öyle yapalım
  • gtx 260
  • wallahi ben msi in gtx 260 BE sini almak zorun da kaldım ama memnunum crysisi enth da oynuyorum rahat bi sekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

quote:

Adama beklemen daha yararlı dedik, kendisi de kabul etti. Hala neyin önerisinii veriyorsun sen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

quote:

Adama beklemen daha yararlı dedik, kendisi de kabul etti. Hala neyin önerisinii veriyorsun sen?

O zaman konuyu değiştirsin. Ben konuyu okurum, bildiğimi söylerim. Yaptığın artistlikten başka bişey değil ama kime

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.