Şimdi Ara

HD4870 sorun! yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben hd4870 kullanıyorum bugün sistemi kurdum ancak film izlerken görüntünün üstünde böyle bir perde var gibi tozlu gibi kalitesiz,hiçgüzel değil. ayrıca dvd nin içinden bi dosya açtığımda böle kare kare oluyor donuyor resmen.acaba driverlarınımı yüklemedim diyecem ama onlarıda yükledim,windows xp 32 bit kullanıyorum acaba onda mı bir sorun var ne olur bana yardım edin....

• Başka biri DVD film de deneseniz sanki sorun o filmdeymiş gibi duruyor.
  • yok ya her filmde oluyor,hepsinde 20 tane denedim.
    ayrıca q6600 ün rar dosyalarını hızlı extract etmesi lazım değilmiydi oda yok yavaş ediyor acaba anakartta mı bi sorun var off yaa.
  • Eğer Windows Media Player ile izliyorsan bazı dvdleri dediğin gibi gösteriyor. Başka bir oynatıcıyla denesen. Belki kodekle ilgili de olabilir.
  • ewt bi codec güncellemesi yap.K-Lite codec son verison kur bi de öyle dene
  • yok arkadaşlar vlc media player,nero media player,pwer dvd hepsinde aynı sorun puslu bir ekran sonra isteğimi açmaya çalışınca kare kare yeşil yeşil böyle sanki sinema çekim film izliyorum gibi monitörden de değil onuda denedim lütfen yardım edin bu neden olabilir kaç kere format attım gene aynı bi yerlerde hata yapıyorum.
  • yok mu bir fikri olan arkadaşlar??? çok zor durumdayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: turambar91

yok mu bir fikri olan arkadaşlar??? çok zor durumdayım

bence bi format at sistemi yeniden kur derim
  • formatta attım kardeş gene olmadı ama neyse bi daha format atayım driverlarını tekrar yükliyeyim belki düzelir ama nedendir ki bu ekran kartından değil sanırım çünkü oyunları oynuyor filme gelince olmuyor :S driverdandır değil mi :(
  • ati nin avivo diye bi hödösü var onu da kur
  • cd nin içinde var mı yahu kardeş az önce crysis i açtım tüm özellikler high da 1680 x 1050 8x aa da oynadım taş gibi yani hayatımda böle oyun oynamadım ama dvd açmıyor o dediğin dvd için mi?ben kesinlikle bişeyleri yüklemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turambar91 -- 13 Temmuz 2008; 0:34:21 >
  • Avivo video hzılandırma için desteği ati'nin. Nvidianın purevideo su gibi. O sürücüyle yüklenmiş olması lazım zaten. Bence de sorun codec sorunu gibi. Sadece dvd filmlerde mi sorun var, yoksa divx vs her türlü videoda mı?
  • Benim bildiğim; Avivo, Catalyst Software Suite ile beraber yüklenmiyor.. Ben her seferinde ayrı olarak yüklüyorum.. Buradan indirebilirsin:

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-6_xp32-64_xcode_64785.exe

Complete Avivo™ Package 4.1MB 8.6 June 18, 2008 Encoder
    Parental Control
    Visual C++ Patch
    Avivo Video Converter*
    *Avivo Video Converter will only work
    with X1000 series products
  • İyi de avivo olmadan da çalışabilmesi lazım videoların. Ekran kartı donanımsal hızlandırma yapmasa bile bu gün ki bütün işlemciler yeter de artar video izlemek için. Zaten çoğu program ayrıca overlay, yada hardware acceleration seçilmedikçe software modda oynatır filmleri. Ati avivo yüklenmeden video göstermeyecek şekilde ayarlama yapmadıysa izlenebilmesi lazım.
  • kardeş bişey farkettim ve sanırım sorun orda ben mesela bir yükleme yaparken next next derim ya işte benim pc de nexti 1-2 sn bekleyince kendi kendine diyor ilerliyip yüklüyor.videodada öyle bi sorun yaratıyor kendi kendine ileri alıyor zırt zırt,oratadn biyerden açınca görüntü kareleniyor bidaha düzelmiyor bazen sinema çekimi gibi gösteriyor ve bu bahsettiklerimi 8GB çift katmanlı DVD filmlerde yapıyor,hepsinde yapıyor.bu nedir arkadaşlar 6 engine felan omu yoksa antivirüs yükleyecem kendi kendine yükledi tak tak tak attı seçimini yaptı yükledi töbe töbe demek bundan.nedir bu sizce.
  • korsan yükledik,windows bize virüs mü attı ne directx i indirirken windowsun sitesinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turambar91

kardeş bişey farkettim ve sanırım sorun orda ben mesela bir yükleme yaparken next next derim ya işte benim pc de nexti 1-2 sn bekleyince kendi kendine diyor ilerliyip yüklüyor.videodada öyle bi sorun yaratıyor kendi kendine ileri alıyor zırt zırt,oratadn biyerden açınca görüntü kareleniyor bidaha düzelmiyor bazen sinema çekimi gibi gösteriyor ve bu bahsettiklerimi 8GB çift katmanlı DVD filmlerde yapıyor,hepsinde yapıyor.bu nedir arkadaşlar 6 engine felan omu yoksa antivirüs yükleyecem kendi kendine yükledi tak tak tak attı seçimini yaptı yükledi töbe töbe demek bundan.nedir bu sizce.

sizce nedeni bu olabilirmi???
  • Netten hd bi film fragmanı ile dene o zaman
  • asus p5q-E ile 7900gs ile kullanıyorum belirttiğin problemleri yaşamıyorum benim tek sorunum anakarta uyacak bir cpu soğutucusu bulmak :)

XP yi kurarken nasıl kuruyorsun AHCI driver i falan filan kuruyorsundur tahminimce

hani diyorum belki masaüstüne geçince ekran kartının fanı duruyor gibi bişey olabilir mi
  • Arkadaşım al ekran kartını başka bir pc de dene.. Hatta işlemcidende şüpheleniyorum diyorsan al komple sistemi başka bir anakartta dene.. Q6600'ün tabiti caiz ise it gibi rar dosyası işlemesi lazım :) Tabi hız kavramı göreceli bir şey.. Ben sana benim E4400 ü vereyim sen bide onda bak rar olayına.. 3ghz yapmazsan bişeye yaramıyor işlemci :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.