Şimdi Ara

HD4890 // Pc Açılmıyor !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pc yi açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. Herşey yerliyerinde fan ışıkları vs. herşey yanıyor ancak ekran kartı fanı ya çok yüksek devirli bir şekilde dönüyor yada alçalarak yükselerek dönüyor.. Ekran kartını değiştirdiğimde problem ortadan kalkıyor..Pc eskisi gibi açılıyor ekran kartımın problemi ne olabilir? Ya da nasıl çözebilirim bunu... Ekran kartım HIS Hd4890 Turbo , birde ekran kartının arkasında 4 led var yanıp sönüyorlar bilgisayar açılmayınca ... Nolur bi çare söleyin çözelim şu problemi

• Ekran kartına psu'dan güç vermeniz gerekiyor.
  • 6 pin li 2 tane kablo bağlı zaten
  • Ekran kartındaki ledler yanıyorsa karta güç gelmiyor demektir. Psu yeterli mi?
  • Enermax Pro 82+ 25 A 625 W yeterli olmasaydı 1 yıldır kullanamazdm heralde
  • Arkadaşım bunları neden en baştan yazmıyorsun forum kurallarını bilmiyormusun bir problemin varsa detaylı bir şekilde anlatmalısın biz birşey sorunca da zaten öyle zaten böyle diye cevap veriyorsun. Sorununla birlikte sistem bileşenlerini yaz. Sorununu halletmek için ne gibi işlemler yaptığinı yaz ki birşey sorduğumuzda fırça yer gibi cevap almayalım.
  • Tamam kardeş özür dilerm ..
    Sistem Bileşenleri:
    (Not: Pc kuzenimin)
    Pentium D 805 işlemci
    Asus P5ND2-SE anakart
    Corsair XMS2 2gb*2 ram
    Hıs HD4890 Turbo Ekran kartı
    Cooler master Rc-690 kasa
    Enermax Pro 82+ 625 W 25 A Psu

Sorun şu: Bilgisayarı açtığımda ekran kartı fanı devirini bir türlü tutturamıyor çok yüksek devirli veya bi alçak bi yüksek devirli şekilde dönüyor , ekran kartının üstündeki 4 kırmızı led yanıp sönüyor ve ekrana görüntü gelmiyor... Eski ekran kartını taktığımda bilgisayar açılıyor (Palit 8600gt sonic+) , Ekran kartının üstündeki kapağı söktüm içinde herhangi bir kablo vb. birşey çıkmış değil herşey yerli yerinde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    4 gün önce açıldı
    PC AÇILMIYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.