Şimdi Ara

HD5970 veya anakart hatası YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ram: 6 gb (3x2)

anakart: gigbayte p55m-ud2

psu: 1000watt (markasını bilmiyorum)

sorun:

sorunum bilgisayarı daha öcede yazdıgım gibi yeni yeniledim bi ekran kartı kaldı ve onuda karar verip hd5970 aldım fakat hatalı die 3 tane hd5970 deyiştirmeme ramen hat devam ediyor hata hd5970 i taktıgımda 6 gb ram le bilgisayarın clımmsı 4 tede acılmıo yni bios ayarın gelip tekar basa donuyor ama 2 gb daha cıkrıp tek slotta 2 gb ram taktıgımda sorunsuz aclılıyor lütfen bilen birinden yrdım !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okiruf -- 14 Mayıs 2010; 21:06:34 >

• 4 defa okudum ama,anlayamadım.Türkçe kurallarına göre yazarsan iyi olur
  • kusura bakma kardesim ya demin laptop tan yazdım da 2-3 harfi söküldü rahat yazamıyorum anlatıyorum ben simdi gecen ay bilgisayarımı yukarıdaki ozelliklere gore yeniledim bi ekran kartı kalmıstı almadığım 9600gt vardı nvidianın ve sonunda kararverdim hd5970 almaya kararverdim ama hd 5970 i takınca 6 gb ram in hepsini goren 64 bit windows 7 yuklu ama hd5970 i takınca sapphire in 6gb ram varken 3 tane 2 gb ram yani 3 slotv varken acılmadı sistem sonra 2 gb ı cıkarıp tekrar denedim gene acılmadı sonra bi 2 gb ram cıkarıp tekrar dendim busefer acıldı bu ekran kartı takılı iken sadece tek slotta ram varken 2 gb sistem acılıyor biliyorsan cevabını lütfen yardım.
  • sorun biosunda gibi güncelmen gerekecek bilmiyorum gigabytın otomatik güncelleme fonksiyonu var mı yoksa birine yaptırman gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 15 Mayıs 2010; 0:38:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.