Şimdi Ara

hd6850 alırsam sorun olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün vatandan xfx çift fanlı hd6850 almayı düşünüyorum ama aklıma takıldı acaba işlemci ile sorun olurmu diye;

-işlemcim; AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600 (2.82 GHz)
    -Ram; 2 GB
    -Eski Ekran kartım; NVIDIA GeForce 8600 GT (1.24 GB)
    -akasa 550 watt psu alcam
    -bide hd6850 ile hd6790 arasında kaldım ne dersiniz?

• 6850 al sorun olmaz darboğaz olur ama ilerde işlemci yenilersen bi sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lEddYl

6850 al sorun olmaz darboğaz olur ama ilerde işlemci yenilersen bi sıkıntı olmaz

İçime su serptin resmen bilgisayarı yenilemeye başlıyorum zaten işlemciyede sıra gelcek elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiphopci

quote:

6850 al sorun olmaz darboğaz olur ama ilerde işlemci yenilersen bi sıkıntı olmaz

İçime su serptin resmen bilgisayarı yenilemeye başlıyorum zaten işlemciyede sıra gelcek elbet

Alıntıları Göster
    tamamdır :D

• Darbogaz yasarsin hocam. Ram dusuk islemcide dusuk. Tam verim alamassin ekran kartindan
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Darbogaz yasarsin hocam. Ram dusuk islemcide dusuk. Tam verim alamassin ekran kartindan

Dediğim gibi zaten sistemi yenilicem adım adım ama o zamana kadar bi çalışmamazlık, yanma, uyumsuzluk yaşarmıyım diye korkuyorum. şuan tam performansı görmesemde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rap1d

tamamdır :D

Alıntıları Göster
    Kesinlikle çalışmamazlık, yanma uyumsuzluk ve benzeri bir sorun yaşamazsınız, mesela 6850 kullanıcılarının 40 fps aldığı oyundan siz 35 fps civarı alırsınız rami ve işlemciyi yükselttiğinizde 6850 den tam verim alırsınız. Vatanda oem ürünlerde %25 indirim var mesela POWERCOLOR ve SAPPHIRE marka 6850 ekran kartı kdv dahil 258 TL, 6850 ekran kartı kdv dahil 258 TL ye kaçmaz. Ben 9 aydır POWERCOLOR 6850 kullanıyorum çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Kesinlikle çalışmamazlık, yanma uyumsuzluk ve benzeri bir sorun yaşamazsınız, mesela 6850 kullanıcılarının 40 fps aldığı oyundan siz 35 fps civarı alırsınız rami ve işlemciyi yükselttiğinizde 6850 den tam verim alırsınız. Vatanda oem ürünlerde %25 indirim var mesela POWERCOLOR ve SAPPHIRE marka 6850 ekran kartı kdv dahil 258 TL, 6850 ekran kartı kdv dahil 258 TL ye kaçmaz. Ben 9 aydır POWERCOLOR 6850 kullanıyorum çok memnunum.

Alıntıları Göster
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler az önce vatandan aşağıdaki ürün için sipariş verdim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/xfx-hd-685x-zdfc-hd6850-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59709

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 29 Haziran 2012; 15:57:20 >

• quote:

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler az önce vatandan aşağıdaki ürün için sipariş verdim.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/xfx-hd-685x-zdfc-hd6850-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59709

Alıntıları Göster
    iptal et hemen sapphire al hem daha ucuz hem daha iyi xfx çok sesli çalışıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    8600 gt yetmiyormu ? interdet cafelerde bile 9800 gt var full hd de oyunları oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurts

8600 gt yetmiyormu ? interdet cafelerde bile 9800 gt var full hd de oyunları oynatıyor.

Aslında kartımdan gayetde memnundum ama salı günü mağazadaki server bozulunca benim bilgisayarı götürmem gerekti. makinada yükü çekemeyince ekran kartını yakmış. benimde işim vardı mağazaya bi gittim benim makina öle kenarda duruyo ne yapcam bilemedim zaten 7 seneyide doldurmuştuda makina, bende yenilemeye başlayayım ileri dönük bişi olsun dedim 4 gündür indirim bekliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurts

Aslında kartımdan gayetde memnundum ama salı günü mağazadaki server bozulunca benim bilgisayarı götürmem gerekti. makinada yükü çekemeyince ekran kartını yakmış. benimde işim vardı mağazaya bi gittim benim makina öle kenarda duruyo ne yapcam bilemedim zaten 7 seneyide doldurmuştuda makina, bende yenilemeye başlayayım ileri dönük bişi olsun dedim 4 gündür indirim bekliyorum.

Alıntıları Göster
    haklısın. ama napalım 1 ekran kartı konsol fiyatına yakın satılıyor artık . insanda 9800 gt ile idare etmek istiyor.

• quote:

çok sesli mi çalışıyor ? kim kandırdı seni?
  • quote:

Tek fanlı modeli gerçekten sesli ama çift fanlı modelde böyle bir sorun yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Tek fanlı modeli gerçekten sesli ama çift fanlı modelde böyle bir sorun yok diye biliyorum

tek fanlıyı bilemem fakat çift fanlıda sesten eser yok diyebilirim. şu an kendim kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

tek fanlıyı bilemem fakat çift fanlıda sesten eser yok diyebilirim. şu an kendim kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    pardon beyler tek fanlı diye gördüm

• quote:

pardon beyler tek fanlı diye gördüm

Alıntıları Göster
    Buraya biri gelip seni vazgeçirmeden 6850'ni al. Malum şu an forum darboğazcı kaynıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

Buraya biri gelip seni vazgeçirmeden 6850'ni al. Malum şu an forum darboğazcı kaynıyor.

Adam filozof beyler.

Katılıyorum ses falan yok arkadaşımın bilgisayarında var toplama almıştı sistemi çok iyi. Kasayı açıp bakıyoruz ara sıra karta iyicce yaklaş çok az bi ses duyarsın diyebilirim :)

Hayırlı olsun doğru seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Adam filozof beyler.

Katılıyorum ses falan yok arkadaşımın bilgisayarında var toplama almıştı sistemi çok iyi. Kasayı açıp bakıyoruz ara sıra karta iyicce yaklaş çok az bi ses duyarsın diyebilirim :)

Şimdi hangi smiley'ı kullansam bilemedim. Şu nasıl

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Adam filozof beyler.

Şimdi hangi smiley'ı kullansam bilemedim. Şu nasıl

İş görür

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.