Şimdi Ara

Hd6850 GTA V Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkac hafta once hd6850 karti aldim hicbir sorunu yok her oyunu oynuyordum ancak gta5te takilma ve texturelarin gec yuklenmesi gibi sorunlar var. Bu karttan once gtx750ti kullaniyordum ayni sistemde hicbir sorun yoktu. Hatta gt730da bile gta5 te takilma texture yuklenmemesi gibi sorunlar yasamadim. Diger hicbir oyunda boyle bir problem yok. Msaa 4x yapinca takilmalar da gidiyor texture yuklenme sorunu da lakin oyun hd6850nin kaldiramayacagi seviyelere geliyor akicilik yok oluyor. Oyunum korsan maalesef ama daha onceden boyle sorun yasamiyorum basil cozebilirim bu sorunu yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 750 to 6850 den iyi kart neden degistin anlayamadim

Gec kaplama daha cok hdd kaynaklidir bir hdtune yap at buraya bakalim

Oyun korsan olduğu için ne desek doğru kapıya çıkmayabilie.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Şubat 2016; 17:47:05 >
  • işlemciniz ve özellikle raminiz kaç gb hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Evet 750ti daha iyi gecmek durumunda kaldim. Hddde sorun oldugunu dusunmuyorum cunku gayet hizli calisiyor ve daha once boyle bir sorun yoktu. Karti takmadan 1 gun once gayet akici bir sekilde oynuyordum.

• Islemcim pentium g2120 3.10 ghz
    Ram 2x2gb 1333 mhz ram. Takilma sorunu ramden kaynaklaniyor olabilir cunku eski 2 ekran kartim da 2gb idi bu kart 1 gb. Ramden paylasim aldigi icin takilma yapiyor olabilir diye dusundum.texture yuklenmeme sorununu anlayamadim 4xmsaa acinca duzeliyor. Ama kasiyor dogal olarak. Ramleri 1600mhzye alip deneyecegim bir de bakalim.

• Ram yetersiz ve islemcide oyle. Bu tip bir durumda vsync ayarini oyun icinden half yapip oyunu 30 fps ye kitleyerek bir nebze takilmalari azaltirsiniz.

Ekran kartlari farkli olmasina karsin oyun icin ihtiyac duyduklari islemci kullanimi da degisebilir. Genelde nvidia ekran kartlari oyun esnasinda daha az islemci kullaniyor en azindan simdiye kadar gozlemledigim durum bu.

• Performans konusu haricinde texture larin gec yuklenmesi ekran karti belleginin az olmasi ve surucu sorunu da olabilir.

• Cevaplariniz icin tesekkurler. Ramleri 1600mhz'ye aldim. Texture quality high dan normale aldim diger ayarlari oldukca yukselttim. Vsync half'a aldim. Suanda gercekten takilmalar yok denecek kadar azaldi hatta kalmadi. Texture yuklenme sorunu hala devam ediyor ama msaa x2 yapip vsync halfa alinca gercekten o bile azaldi. Fps azaldikca tex. Yuklenme sorunu azaliyor. 30fps sabit suanda grafikler tatmin edici duzeyde diyebiliriz birde yogun ortamlarda tex. sorunu olmasa cok daha iyi olurdu .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.