Şimdi Ara

HD6950 ve 6970'in gecikmesinin sebebi... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya DH da bu kartların incelemesi yapıldıda biz mi görmedik yoksa daha herhangi bir inceleme çıkmadımı acaba ??
  • konu çok abartılmış gerçekten. birbirimizi kırmaya değmez.
  • İnanamıyorum vallahi :Sbu gerçekse ati bitmiş dmeektir . sen milyar transistörü 3 cm yere yerleştir ama bir fanı ayarlayama katı alan olursa forumda öğrenicez gerçekten merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

İnanamıyorum vallahi :Sbu gerçekse ati bitmiş dmeektir . sen milyar transistörü 3 cm yere yerleştir ama bir fanı ayarlayama katı alan olursa forumda öğrenicez gerçekten merak ettim

Maket kart ile lansman yapmaya cüret eden Nvidia bitmemişde son anda ufak bir aksiliği fark edipde yontma işini yapan koskoca AMD'mi bitmiş

Seni cmylmz çakması Nvidia fanboyu seni durduk yere güldürdün ya beni
  • Bu konuyu açan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Yemiyor içmiyor amd'nin açıklarını bulup koyduğunu zannediyor bravo . Bir de şöyle bir şey var herhalde bu amd firması bizim şu köşede ki elektronikçi Mehmet amcayla ortak çalışıyor olmakı ki kartları tasarlarlarken soğutucuyu ve pinlerin büyüklüklerini hiç hesaba katmadılar ne yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

tüm yabancı forumlarda olaya senin kadar olmaz imkansız soğutucunun şurası böyle olduğundan mümkün değül, nasıl inanabilirsiniz bu olaya gibi bir tutum sergilemedi..

o yuzden ben hakli ciktim zaten."butun dunya" yanlis gormus onlardan gorduklerini bize anlatmaya calirken birden kendini madara olmus mu buldun?her gencin basina gelir.oku bakim amd neyi kabul etmis ben ne iddia etmisim iki mesajdir?

cıxx haklı çıkmadın ama güzel bi kıvırma örneği sergiledin, kimsenin de anlamadığını sandın o açıdan kutluyorum. ilk mesajını iyi bi oku istersen, ilk mesajında özet olarak

"lolzzzz, bakın ben kartın resmini buldum soğutucunun uymaması gibi bi durum olamaz, bakın hatta işaretledim, nvidia fanboyları sizi lolololor"

dediydin... ama gördüğümüz gibi hakkaten de soğutucunun uymaması problemi varmış... şimdi ben senin gibi MADARA OLDUNUZ ZUZUZUZ triplerine girmiyorum tabii. Bu kadar net şekilde haksız çıkmış olmanın verdiği gazla üste çıkıp millete çamur atmaya çalışmanı da normal karşılıyorum. Sonuçta işletme mezunu olduğun için saygı duyuyoruz.

• ciddi olamazsin.sen sanki ilk mesajinda adam gibi resim verip anlattin da olayi ben sogutucu deyince dis kismini anladim diye yanlis oldum ve baska bisi soylemedim.

AMD en az 50.000 kartın kenarını el ile yontmak zorunda kalmış.(nasil bir iddia cumlesiyse)

fail degil mi simdi bu?ben ne dedim inceleme kartlarini yetistirmek icin olur hepsi olmaz demedim mi hepsi degilmis iste nasil hakli cikmadim?

su dediginden sonra o dedigin hic olmadi bir de bana deme kiviriyorsun diye asik atamam ben seninle o konuda.

quote:

kanka iyi de benim bu haber doğru diye bi iddiam olmadı ki, sadece bi yerlerde verilmiş bi iddia, buraya taşıdım. bunu yapan bi sürü kişi var, 6970 580'den %30 hızlı olacakmış diye de başlık açıldı Fermi 800 dolar olacakmış diye başlık da açıldı ki onu bizzat FX57 açtıydı. nerden bileyim ben 50 bin kartta bu problem var mı yok mu, böyle bi iddia var diye açtım.

• Öyle demeyin arkadaslar AMD HD 69xx serisi ile yeni bir çağı başlatıyor YONTMA KART DEVRİ

Not: Tüm yorumları okumadım Bu çirkinlik daha önce yapımlışsa görmezden geline
  • quote:

ciddi olamazsin.sen sanki ilk mesajinda adam gibi resim verip anlattin da olayi ben sogutucu deyince dis kismini anladim diye yanlis oldum ve baska bisi soylemedim.

Salak bir Nvidia fanboyu olduğumu iddia etmeden önce verdiğim linki okusan bu duruma düşmezdin. Bi daha okursun artık. Okumuş adamsın.

quote:

AMD en az 50.000 kartın kenarını el ile yontmak zorunda kalmış.(nasil bir iddia cumlesiyse)

eet "kalmış." deyince "böyle bir iddia var" anlamına gelir. Zaten mesajın içerisinde kör değilsen görmüş olacağın gibi "Eğer bu haber doğruysa..." yazıyor. Linkin başında ise "bu habere göre..." yazıyor. Sürekli ortaya bi iddia ile çıkan sensin ben deelim

quote:

fail degil mi simdi bu

no

quote:

ben ne dedim inceleme kartlarini yetistirmek icin olur hepsi olmaz demedim mi hepsi degilmis iste nasil hakli cikmadim?

şu "ben demiştim"cilere hastayım yaw. o değil de AMD sadece inceleme kartları dedi diye AMD'nin dediğini allah kelamı alarak tamamen inanmanı çok sevdim. adamlar ne dese inanıyosun yani, çok şirin. bana fanboy demen ise ironik oluyor. Halbuki (xtremesystems'den okuyorum bunu) Fransa'da, Almanya'da, Portekiz'de filan yontulmuş kart SATIN ALMIŞ olan bir sürü kullanıcı var. zaten çoğu kullanıcı soğutucuyu çıkarmayacağı veya konnektörün kenarına hiç dikkat etmeyeceği için "aa benim kartın konnektörü yontulmuş" diyen kişi yüzdesi çok olmayacaktır.

• quote:

Salak bir Nvidia fanboyu olduğumu iddia etmeden önce verdiğim linki okusan bu duruma düşmezdin. Bi daha okursun artık. Okumuş adamsın.

ilk mesajina zaman ayirmayip pat diye atlayip konuyu %100 anlayamamisim di mi ne salagim sen android filan zannettin galiba beni.daha ozenli adam gibi sunum yap baslikla beraber iddia ile gelen sensin ben degil.

quote:

eet "kalmış." deyince "böyle bir iddia var" anlamına gelir. Zaten mesajın içerisinde kör değilsen görmüş olacağın gibi "Eğer bu haber doğruysa..." yazıyor. Linkin başında ise "bu habere göre..." yazıyor. Sürekli ortaya bi iddia ile çıkan sensin ben deelim

evine giren silahli hirsizdan korkan cagatay c. 9. kattan pencereden atlamis.bu bir iddia cumlesi mi?misli gecmis zamani mi ogreteyim bu yastan sonra?

quote:

no

yes basligin ismi bile fail gecikmenin sebebi bu degilmis. HD6950 ve 6970'in gecikmesinin sebebi...

quote:

şu "ben demiştim"cilere hastayım yaw. o değil de AMD sadece inceleme kartları dedi diye AMD'nin dediğini allah kelamı alarak tamamen inanmanı çok sevdim. adamlar ne dese inanıyosun yani, çok şirin. bana fanboy demen ise ironik oluyor. Halbuki (xtremesystems'den okuyorum bunu) Fransa'da, Almanya'da, Portekiz'de filan yontulmuş kart SATIN ALMIŞ olan bir sürü kullanıcı var. zaten çoğu kullanıcı soğutucuyu çıkarmayacağı veya konnektörün kenarına hiç dikkat etmeyeceği için "aa benim kartın konnektörü yontulmuş" diyen kişi yüzdesi çok olmayacaktır.

niye ki problemli misin?amd boyle bir konuda yalan soyleyemez ipligini pazara cikarirlar adamin rezil rusva olurlar.amd'nin aciklamasinda cok az bir miktar demis 100 200 300 500 bunlar az miktarlardir bir kac ulkede bir kac kiside gorundu diye tantana yapmaya gerek yok farkeden degistirebilir kartini.farketmeyen olacaktir demissin calismasina engel bir durum degil demek ki ama senin tek taktigin 50 bin tanesinde olup olmadigini asla ogrenemeyeceksin.

50 bin tane karti uretip dagitsaydi ve fanlar calismayip hepsini geri toplatsaydi failin krali olurdu.urettikten sonra farkedip tek tek bastan elden gecirseydi o da fail olurdu ama inceleme kartlarini yetistirecem diye tabiri caizse bir miktar dandik kart urettiyse aceleyle bu fail degildir.yenilen pehlivan gurese doymazmis birak bu isleri ciddi bir konuda yakala ben de diyecem vay salaklar diye.

• Malum türkçemiz esnek bir dil... Lüzumsuz uzatmışsınız konuyu hepiniz haklısınız diyelim egolarınız tatmin olsun... AMD ve ya Nvidia babamızın firması değil, şurdaki paylaşım ruhunu öldürmeyelim...
  • quote:

ilk mesajina zaman ayirmayip pat diye atlayip konuyu %100 anlayamamisim di mi ne salagim sen android filan zannettin galiba beni.daha ozenli adam gibi sunum yap baslikla beraber iddia ile gelen sensin ben degil.

HABER veriyorum, bir iddiam yok. atlayıp siz nvidia fanboyu olduğunuz için soğutucu uymadı diyonuz diyen sensin, sonra biz madara olmuş oluyoruz.

quote:

evine giren silahli hirsizdan korkan cagatay c. 9. kattan pencereden atlamis.bu bir iddia cumlesi mi?misli gecmis zamani mi ogreteyim bu yastan sonra?

Yabancı mısın? Evet tabii ki "atlamış" dersen bu bir iddia, söylenti, gerçekliğinden bizzat ben emin değilim başkasından duyduğumu naklediyorum, anlamına gelir. Hele bir haber naklediyorsan, kesinlikle bu anlama gelir. Bak sana dilbilgisi kitabından tane tane yazıyorum;

"Bir olayın başkasından duyulması halinde, ya da gözle görülen bir işarete göre çıkarsama yapıldığında, ya da konuşması açısından olayın beklenmedik bir yanı olduğunda eyleme, ünlü uyumu çerçevesinde, -miş, mış, müş, muş eklerinden biri gelir." --Türkçe, Sebüktekin, sf. 83.

quote:

yes

hell no

quote:

niye ki problemli misin?amd boyle bir konuda yalan soyleyemez ipligini pazara cikarirlar adamin rezil rusva olurlar.amd'nin aciklamasinda cok az bir miktar demis 100 200 300 500 bunlar az miktarlardir bir kac ulkede bir kac kiside gorundu diye tantana yapmaya gerek yok farkeden degistirebilir kartini.farketmeyen olacaktir demissin calismasina engel bir durum degil demek ki

AMD'nin dediğinin fazla içine doğru okuyosun, dışına çık biraz. Adamlar "sadece incelemelere gönderdiklerimiz" demiyor sen öyle dediklerini iddia ediyosun. AMD'nin dediği "çok az bi kısmı etkilendi" sadece ki bu laftaki subjektifliği görmek için çok zeki olmak gerekmiyor. 5 bin kartta olsa o da çok az bir kısmı olur.

Yine XS'den okuyarak yazıyorum, örneğin Fransa'da bir sürü kişi forumlarda yontulmuş kart aldıklarını söylüyorlarmış. Şimdi otur da düşün bu forumda kaç tane 6970 alan var? Bi Fransız forumunda kaç tane 6970 alan vardır? Sayıca o kadar az olmalarına rağmen birkaç kişi "bende yontuk kart var" diyorsa emin ol ki dünya çapında etkilenen kart sayısı 100 200 falan değildir.

• Kartı alan kişi, Bunun kenarı yontulmuş diyerek (Bir süre kullandıktan sonra) iade etse, Garanti süreci nasıl işleyecek acaba? Bende onu merak ediyorum.
  • 5800 serisinde dx11 yontulmuştu (bkz. tes. zayıflığı) 6900 de de direk kart yontulmuş he
  • quote:

HABER veriyorum, bir iddiam yok. atlayıp siz nvidia fanboyu olduğunuz için soğutucu uymadı diyonuz diyen sensin, sonra biz madara olmuş oluyoruz.

ben simdi salak bir siteye dayanarak nvidia batmis diye bir baslik acsam ve bunun iddia ya da soylenti oldugunu acikca belirtmesem haber dogru mu bilmiyorum desem haberin dogru oldugunu ima etmis olurum.sogutucu uymamis olabilir eski pcb ya da urun kullanmislardir ama 50 bin tane kart elden gecirilmez diye isyan etmedim mi ben ee sonuc?

quote:

Yabancı mısın? Evet tabii ki "atlamış" dersen bu bir iddia, söylenti, gerçekliğinden bizzat ben emin değilim başkasından duyduğumu naklediyorum, anlamına gelir. Hele bir haber naklediyorsan, kesinlikle bu anlama gelir. Bak sana dilbilgisi kitabından tane tane yazıyorum;

"Bir olayın başkasından duyulması halinde, ya da gözle görülen bir işarete göre çıkarsama yapıldığında, ya da konuşması açısından olayın beklenmedik bir yanı olduğunda eyleme, ünlü uyumu çerçevesinde, -miş, mış, müş, muş eklerinden biri gelir." --Türkçe, Sebüktekin, sf. 83.

almanci misin ya da harbiden lise terksin.Abdullah Gul 2007'de Cumhurbaskani olmus.bir arastir bakalim belki 2008'de olmustur belki Ali Riza Binboga Cumhurbaskanidir.Turkcede iddia cumlesi diye bir sey yoktur bu yuzden boyle oldugu soyleniyor, boyle bir iddia var diye acikca soylenir.

quote:

hell no

hell yes hic bir sekilde bu sebepten geciktigini ispat edemezsin.basligin en azindan gecikme sebebi olabilir mi olmasi lazim burasi xs degil.

quote:

AMD'nin dediğinin fazla içine doğru okuyosun, dışına çık biraz. Adamlar "sadece incelemelere gönderdiklerimiz" demiyor sen öyle dediklerini iddia ediyosun. AMD'nin dediği "çok az bi kısmı etkilendi" sadece ki bu laftaki subjektifliği görmek için çok zeki olmak gerekmiyor. 5 bin kartta olsa o da çok az bir kısmı olur.

Yine XS'den okuyarak yazıyorum, örneğin Fransa'da bir sürü kişi forumlarda yontulmuş kart aldıklarını söylüyorlarmış. Şimdi otur da düşün bu forumda kaç tane 6970 alan var? Bi Fransız forumunda kaç tane 6970 alan vardır? Sayıca o kadar az olmalarına rağmen birkaç kişi "bende yontuk kart var" diyorsa emin ol ki dünya çapında etkilenen kart sayısı 100 200 falan değildir.

ozellikle gonderdiklerimiz olmak uzere cok az diyorlar.kart uretiyorsun inceleme icin 76 tane lazimsa 76 tane uretmezsin boyle islemez.500 tane uretirsin 1000 tane uretirsin ben 500 dedim inceleme icin yeterli bence kalanlarini da satmislar bu da amd'nin degil safir'in ticari ahlakini ilgilendirir cunku muhtemelen safir uretti bu kartlari.haberdeki 50 bin kartin yontulmadigini kabul ettin ama 5 bin tanedir bu faildir diyorsun ben 500 diyorum butun problem sayida.safir 1.5 sene biosu bozuk 4870 satti ve geri toplatmadi 500 olmus 5000 olmus hic problem degil bunun yaninda.bir kart uretildikten sonra boyle bir problem ortaya cikmaz bastan planlidir aceleyle oldugu eski parca kullanildigi icin.inceleme sitelerine boyle kart gondermek ahlaki midir bunun yerine bir iki hafta gec mi gonderselerdi bunlari konussaniz problem yoktu ama amd'nin partnerlerini merdiven alti firma zannedip 50 bin kart yontulmus derseniz biraz madara olursunuz bu kadar kafaya takma.

• Orijinalden alıntı: Hicks

This minor modification to the connector in no way affects the operation of the card and our partners have designed solutions which do not require this modification.

Evet, bazilari konnektoru yontacagina tek tek fan yapraklarini yontmus.

resmen bittim yaaa.kesin lazdı onu yapan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 18 Aralık 2010; 12:22:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kartı alan kişi, Bunun kenarı yontulmuş diyerek (Bir süre kullandıktan sonra) iade etse, Garanti süreci nasıl işleyecek acaba? Bende onu merak ediyorum.

yontulmuş kısmı öğrenmek için kartı sökmek lazım.bunuda yapmak demek garanti dışı bırakmak demek.ama kartın zaten bu şekilde gelmesi demek ayıplı ürün demek.buda para iadesi veya yeni kart değişimi demek.gelde çık işin içinden.
  • quote:

quote:

almanci misin ya da harbiden lise terksin.Abdullah Gul 2007'de Cumhurbaskani olmus.bir arastir bakalim belki 2008'de olmustur belki Ali Riza Binboga Cumhurbaskanidir.Turkcede iddia cumlesi diye bir sey yoktur bu yuzden boyle oldugu soyleniyor, boyle bir iddia var diye acikca soylenir.

sen ciddi ciddi "mış" ekinin DİLBİGİSİ KİTABINDAN DİREK OLARAK yazdığım manasından habersizsin yani? Ciddi ciddi "mış eki, başkasından duyduğun, doğru olup olmadığını bilmediğin haberi naklederken kullanılır" olayından habersizsin?

ben lise terk olabilirim de senin işletme eğitimin hakkaten baya yetersizmiş yaw. üniversite mezunu adam bunu nasıl bilmez?

hayır o da diil ben sadece mış ekini kullanmadım üstüne "bu habere göre..." dedim, aynı postta yine "eğer bu haber doğruysa..." dedim, bütün bunları demiş olmama rağmen haber kesin doğru diye iddiada bulunmuş oldum yani? naapmam lazımdı daha yaw :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 18 Aralık 2010; 16:28:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kartı alan kişi, Bunun kenarı yontulmuş diyerek (Bir süre kullandıktan sonra) iade etse, Garanti süreci nasıl işleyecek acaba? Bende onu merak ediyorum.

sanmıyorum. yani referans tasarımda o yontulmuş kısım soğutucunun iç kısmında kalıyor ve görünmüyor. zaten "kartın güç girişi yontulmuş, iade ediyorum" diyen kişinin kartın soğutucusunu söktüğü anlaşılır.

direkt garanti dışı

quote:

5800 serisinde dx11 yontulmuştu (bkz. tes. zayıflığı) 6900 de de direk kart yontulmuş he

onu yapacaklarmış zaman bulamamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 18 Aralık 2010; 16:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

quote:

sen ciddi ciddi "mış" ekinin DİLBİGİSİ KİTABINDAN DİREK OLARAK yazdığım manasından habersizsin yani? Ciddi ciddi "mış eki, başkasından duyduğun, doğru olup olmadığını bilmediğin haberi naklederken kullanılır" olayından habersizsin?

ben lise terk olabilirim de senin işletme eğitimin hakkaten baya yetersizmiş yaw. üniversite mezunu adam bunu nasıl bilmez?

hayır o da diil ben sadece mış ekini kullanmadım üstüne "bu habere göre..." dedim, aynı postta yine "eğer bu haber doğruysa..." dedim, bütün bunları demiş olmama rağmen haber kesin doğru diye iddiada bulunmuş oldum yani? naapmam lazımdı daha yaw :(

ben mis ekinin ne oldugunu biliyorum matematigim iyi olsa turkce ogretmeni olacaktim.seni daha iyi biliyorum xs'de bile baslikta soru isareti var seninkinde uc nokta var yani o kadar... gordun mu anlam ne kadar farkli.bu kadar kesin ifadeli baslikla geldikten sonra halam amcam olmus bile desen kurtarmaz iddia edildigine gore deseydin inceleme kartlarinda boyle deseydin sorun yoktu ama 50 bin karti yontmus dedin sonra aldin cevabi.benim egitim kalitemle ugrasarak karizmayi kurtaramazsin ben senin yerinde olsam bu basligi sildirir kimsenin gak guk edemeyecegi yeni bir baslik acardim.Amd lansmani yetistirdi fakat... isminde acip incelemeye yetistirmek icin bu sekilde uretilen kartlardan son kullaniciya da satiliyormus desen adi safir diye ben de destek cikarim ama boyle amd kartlari iyi dizayn edememis son dakika faili diye gelirsen benimle ugrasacagina bir tane deve bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 18 Aralık 2010; 18:51:40 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.