Şimdi Ara

HD6950 ve 6970'in gecikmesinin sebebi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su nvidia fanatikleri komedi ya.kare sogutucunun oval kenari carpmis da zimparalamislar.amd hic sample kart yapmamis 50 bin tane karti urettikten sonra sogutucu takarken bir bakmis uymuyor almislar ellerine 50 bin tane karti surt babam surt.kartin dizayni daha dogrusu eldeki parcalari degerlendirmek icin 2. guc konnektorunun kenari problem olsa bunu bastan bilirler ve kartlara takmadan once o konnektorleri makine ile yaparlar ne yapacaklarsa ki bu da cok uzun surmez.elinize hayali bir kart alip o konnektorun o kenarini yontun bakalim karti pert etmeden mumkun muymus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

...ley ley ley ley...

bütün review sitelerinin bütün incelemelerinde konnektörlerin orasının yontulmuş olması tesadüf diyorsun yani
  • alintima ley ley ley yazacagina bana dedigin gibi okusaydin o anlami cikarmazdin.uretimde yontulmus konnektor kullanmislar sifirdan ne var bunda ama senin dedigin uretimden sonra elle olayi teknoloji dunyasi icin ebleklik abidesi olur anca senin gibiler inanir oyle olduguna.

kartin dizayni daha dogrusu eldeki parcalari degerlendirmek icin 2. guc konnektorunun kenari problem olsa bunu bastan bilirler ve kartlara takmadan once o konnektorleri makine ile yaparlar ne yapacaklarsa ki bu da cok uzun surmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Eğer doğruysa, Yinede takdir edilecek bir davranış. 50000 kartı elle yontmak kolay iş değil.

Farklı bi bakış açısı tebrikler
  • ARTIK DADINDAN YENMEZ
  • Bizim ithalatçılara gün doğdu eğer böyle birşey varsa. Bir şekilde oradan arızalanmış kullanıcı hatası der işin içinden çıkarlar karta en ufak birşey olduğunda

Umarım haber gerçek değildir. Zira o kadar para verip kart alacaksın,dokunmaya kıyamayacaksın ama adamlar soğutucu olmadı deyip zarar vermiş şekilde sana satacaklar. Almam ki düzelene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

quote:

Eğer doğruysa, Yinede takdir edilecek bir davranış. 50000 kartı elle yontmak kolay iş değil.

Farklı bi bakış açısı tebrikler

Yok ciddiye almayın hemen. Espri mahiyetinde söyledim. Koskoca ar-ge departmanları, mühendisi v.s. olan firma bu kadarını düşünmüştür herhalde. Bilemiyorum nvidianın maket kartından sonra her şeye de inanasım var aslında ama nedense bu pek aklıma yatmadı.
  • quote:

haklısınız valla hem ne olacak ki biraz yontulmuşsa , neticede arızalı değil . adamlar düzeltmiş işte.

+ ama dediğiniz gibi çok da mantıklı da durmuyor. 50000 kart dile kolay. yontma taş devri olsa sıkılır işçiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 16 Aralık 2010; 18:05:02 >
  • power erimiş lol
  • cok ılgınc bır durum
  • bence AMD kartları tamamlanak için geciktirdi buda ona bir kılıf
  • yontma işi hakketen zor bi iştir ama lehim tabancaları ile orayı eriterek yontmak daha kolaydır.

galiba amd yontmayı sıcak lehim tabancaları yada ona benzer bişeyle yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

görünüşe göre sürücülerden sonra artık kartlara da hot fix uygulamaya başladı AMD

Yerden yazıyorum
  • Ben de neden hala konusu açılmadı forumumuzda diyordum, meğer senfoni beklenenden uzun sürmüş.

Açıkçası o köşeyi neden böyle düzeltme ihtiyacı duydular merak ettim ancak bunun 6900 serisinin gecikmesiyle ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum. Çünkü 50.000 kartı bu şekilde işlemek için bir hesap yaparsak:

1 işçi 1 kartın köşesini 1 dakikada zımparalasa, 100 işçi 100 kartı yine 1 dakikada zımparalar. O zaman 50.000 kartın 100 işçi tarafından düzeltilmesi sadece 500 dakika yani yaklaşık 8.5 saat sürer. Aslında herkesin yapabileceği bir mantık yeter ki maksak cevap aramak olsun.

• AMD hala isi ogrenmedi, once kart'in maketini yapacaksin, sonra gercek karti, boyel sorunlarla karsilasmamak icin

yoksa nVidia maketi sirf reklam ve rakibinin satislarini baltalamak icin yaptigini mi saniyordunz?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 16 Aralık 2010; 18:30:18 >
  • nihahaha dünyada sayı argelere sahip ekran kartı üreticilerinin unuttuğu şeye bak. ama bencede başka bişeyi örtmek için bunu sürdüler öne :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Ben de neden hala konusu açılmadı forumumuzda diyordum, meğer senfoni beklenenden uzun sürmüş.

Açıkçası o köşeyi neden böyle düzeltme ihtiyacı duydular merak ettim ancak bunun 6900 serisinin gecikmesiyle ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum. Çünkü 50.000 kartı bu şekilde işlemek için bir hesap yaparsak:

1 işçi 1 kartın köşesini 1 dakikada zımparalasa, 100 işçi 100 kartı yine 1 dakikada zımparalar. O zaman 50.000 kartın 100 işçi tarafından düzeltilmesi sadece 500 dakika yani yaklaşık 8.5 saat sürer. Aslında herkesin yapabileceği bir mantık yeter ki maksak cevap aramak olsun.

Böyle bir durum varsa bir kartı yontma işi 1 dk kadar kısa sürmez. Çünkü dikkat gerektiriyor. Yine de çok uzun sürecek bir işlem değil. Peki tüm kartları toplayıp kontrol etmek ve tekrar sevketmek ne kadar sürer?

• @M@U hsabı örnek olsun diye verdim, yoksa 1 dakika yerine 10 dakika uğraşsın toplamda 8 saat yerine atıyorum 3 gün sürsün. Söylemek istediğim bu köşe zımparalama işleminin kartın asıl gecikme sebebi olamayacak kadar küçük bir sorun olduğu. Ya da daha doğru bir deyişle 50.000 kartlık bir adet için bu tür bir işlem haftalar almayacak kadar küçük bir sorun sayılır.
  • Tomshardware de o konnektörün tam da dönen parçanın altına geldiği gözüküyor.

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-6970-radeon-hd-6950-cayman,2818-6.html

HD6950 ve 6970'in gecikmesinin sebebi...

HD6950 ve 6970'in gecikmesinin sebebi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First_Person -- 16 Aralık 2010; 19:13:03 >

• aa çok ayıp etmişler amd tü kaka
    hemen kartıımı satıp invidiya alıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.