S.a bu ekran kartlarından hangisini seçmeliyim neden bunların hepside aynı gibi bunların hepsinide aynı kişi üretip patentinimi satıyor alan şirket sadece elbisemi giydiriyor anlamadım her neyse hatırı sayılır bir kasa yapmak istiyorum aşağıdakılerin hangisi iyi sizce yada aynı fiyatlara daha iyiside varsa yazarsanız sevinirim (donanımlar vatanbilgisayardan)
Öncelikle 6970 almak, hele hele şu zamanda mantıklı değil. Aceleniz var mı bilmiyorum ama bu kadar yüksek bir meblaa ödeyecekseniz biraz daha bekleyip 7950 almanızı tavsiye ederim. Ya da şimdi alacaksanız da 6950 alın. İlla performanstan öden vermek istemiyorum ve acelem var diyorsanız da GTX570 bakabilirsiniz. Ama 79xx serisi 1 ay içinde satışta olacağından beklemeniz taraftarıyım. Sonradan pişman olmayın.
hocam arkadaşin dedigi gibi 22 aralikta 7900 serisi kartlarin lansmani var. suan 6000 serisi kart almak mantıksız.. beklemenizi öneririm
tamam zaten acelem yok sindire sindire olsun istiyorum ve tavsiyeniz için teşekür ediyorum
Forumun 2.el bölümünde Sıfır Sapphire 6950 satan bir arkadaş var. Bu kartlar kendinden modlu ve çift bios var üzerinde. yani kartı 6970 olarak kullanabiliyorsunuz. Kartlar çift fan soğutmalı. Fiyatını hiç söylemiyorum şaşırıp kalırsınız. o yüzden bir bakın ilana ve kendiniz görün. Hiç yoksa 20-30 tane sattı o arkadaş.
6970 güzel karttır ama o kadar para verilmez ben pazar günü 440 tl ye gtx560 aldım asus çok süper bi kart fazlasına gerek yok belli bi yerden sonra