Şimdi Ara

Hd7850 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    Bu ekrn kartını almayı düşünüyorum neler düşünüyosunuz oyun performansı hakkında bf4 ultrada kaç fps de oynayabilirim? Ne gibi sıkıntıları var? Ne kadar götürür?

Not:fx 6300 ile kullanmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mertiyuw35

HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    Bu ekrn kartını almayı düşünüyorum neler düşünüyosunuz oyun performansı hakkında bf4 ultrada kaç fps de oynayabilirim? Ne gibi sıkıntıları var? Ne kadar götürür?

onu alcağına şuan vatanda gtx650ti boost al hem daha hızlı hem aynı fiyat 2 side 396 lira
  • mertiyuw35 M kullanıcısına yanıt
    iyi kart sorunsuz şekilde oyanrsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

onu alcağına şuan vatanda gtx650ti boost al hem daha hızlı hem aynı fiyat 2 side 396 lira

650Ti daha mı iyi Duymamış olayım

@mertiyuw35 ultrada msaa kapalı sorunsuz oynarsınız

• fx 6300 ile asus gtx 650ti boost dc2 kullanıyorum memnunum. 7850/7870 düşünürken vga problemi yüzünden 650 ti boost aldım. monitörün vga ise araştırarak al.
  • önceden vga monitörlerde dalgalanma yapıyordu. sonra aldım yapmıyor diyen de oldu hala yapıyor diyen de. şanslıysan yeni seri karta denk gelirsen iyi kart f/p olarak. 7xxx serisi gelmiyor artık Türkiye'ye diyor mağazalar. bitmiş yerlerde stok bekleme bulduğun uygun kartı al
  • Abi ben 7870xt kullaniyorum VGA monitor ile hicbisey yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

650Ti daha mı iyi Duymamış olayım

@mertiyuw35 ultrada msaa kapalı sorunsuz oynarsınız

offf illa testmi koyalım al:

Hd7850 hakkında

aslında ikiside aynı neredeyse gtx650tiboost bir gıdım daha hızlı ama ben olsam gtx650tiboost alırdım

• Ultrada sorunsuz bir şekilde gayet akıcı oynarsın hatta bf4'u geçtim pc'ye gelecek olan gta v de oynarsın
  • 650 ti dememiş arkadaş 650 ti boost demiş. fark baya fazla iki model arasında. 7850 ve 650 ti boost kafa kafaya 2 kart ancak 1 adım önde olan 650 ti boost
  • ben kullanıyorum VGA monitörde çok az dalgalanma yapıyor ama çok aşırı dikkatli bakarsanız beli oluyor.şimdide cf yapmayı düşünüyorum aynı karttan alıp
  • 7850 alıp oc yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.