Şimdi Ara

hd7850 mi gtc650ti boost mu ?? acil cevaba ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAPPHIRE HD7850 O.C. GDDR5 1GB 256BIT vs. ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT

hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ?

bu arada anakartım ga-790fxta-ud5. sizce hangisinden daha iyi performans alırım?

• Bütçe yetiyorsa 7850 nin 2gb olan versiyonu. Yoksa 650ti boost kafi. Monitöründe dvi yoksa HD7850 alma dalgalanma yapıyor .
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    evet bütçem yeterli aslında öyle de yapabilirim. peki bu fiyatlarda önerebiliceğin başka bi ekran kartı var mı dostum ?

ayrıca ben de bi de ati hd4800 serisinden bi ekran kartı var. ikisini birden takabilirmiyim makineye bi fikrin var mı ?
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    ayrıca dvi çıkışı yok malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortelostat

evet bütçem yeterli aslında öyle de yapabilirim. peki bu fiyatlarda önerebiliceğin başka bi ekran kartı var mı dostum ?

ayrıca ben de bi de ati hd4800 serisinden bi ekran kartı var. ikisini birden takabilirmiyim makineye bi fikrin var mı ?

İkisini birden takamazsın hocam bildiğim kadarıyla aynı olması gerekiyor serilerin. 7850 2 gb oc yetiyorsa paran onu almanı öneririm(dvi ise monitör)
  • Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7850-dc2t-2gd5-v2-hd7850-directcu-ii-top-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68509

bu kartla kıyaslama yaparsak hangisni tercih edersin kardeşim ? bunda vga da varmış
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7850-dc2t-2gd5-v2-hd7850-directcu-ii-top-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68509

bu kartla kıyaslama yaparsak hangisni tercih edersin kardeşim ? bunda vga da varmış

dcuII top o.c ye göre daha az performans veriyor diye biliyorum hocam. Ancak soğutması daha iyi . Ama monitör dvi değil demişsin o zaman iş yaş çünkü vga da dalgalanma yapar 7850 serisi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu anakarta 4070 ti olur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    anladım dostum öyleyse nvidia lara yöneliyim ben biraz da. yardımların için çok teşekkür ederim
  • quote:

anladım dostum öyleyse nvidia lara yöneliyim ben biraz da. yardımların için çok teşekkür ederim

Rica ederim . Yalnız eğer kasa küçükse zotac serisine yönelme zira onlar daha fazla ısınıyordu hatırladığım kadarıyla.
    kasa coolermaster HAF mid tower . sorun olucagını pek düşünmüyorum ama..
  • bortelostat B kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman büyük ihtimal sorun olmaz . Zaten genel olarak 28 nm üretimi ekran kartları onlar ama soğutma sistemi iyi olmayınca ısınabiliyor malum.
    evet bendeki felaket berbat bi ekran kartı. Euro truck2 full açıyo ama ısındığı için geri kapatıyor. ati ccc de bulamıyorum zaten oc yapma şansım da yok o yüzden. öylece kaldım değiştircem kartı bu vesileyle. kafayı yemek üzereyim milyon tane kart üretmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Tamam o zaman büyük ihtimal sorun olmaz . Zaten genel olarak 28 nm üretimi ekran kartları onlar ama soğutma sistemi iyi olmayınca ısınabiliyor malum.
    Asus alcaksan top olanı al o.c lara göre daha performanslıdır top versiyonlar.
  • Unrequited kullanıcısına yanıt
    vga çıkışı var aslında asusun ona rağmen dalgalanma yapar mı dersiniz arkadaşlar ?
  • quote:

vga çıkışı var aslında asusun ona rağmen dalgalanma yapar mı dersiniz arkadaşlar ?
    Eğer amd ekran kartı alcaksan çevirici sayesinde vga cıkısı sağlıyorsa dalgalanma sorunu yaşarsın ekran kartının kendisinden vga çıkısı varsa sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unrequited -- 13 Şubat 2014; 4:16:11 >

vga çıkışı olduğu söyleniyor. tamamen paralize olmuş durumdayım. yarın siparişi vermem gerek. illa da bu kart diye bişey yok ama anakartımın chipseti amd olduğu için daha iyi performans verebiliceğini düşünerek 7850 nin üzerinde bu kadar duruyorum. biri şu kartı al kardeşim sen dese gidip alıcam artık o derece :)

• quote:

vga çıkışı olduğu söyleniyor. tamamen paralize olmuş durumdayım. yarın siparişi vermem gerek. illa da bu kart diye bişey yok ama anakartımın chipseti amd olduğu için daha iyi performans verebiliceğini düşünerek 7850 nin üzerinde bu kadar duruyorum. biri şu kartı al kardeşim sen dese gidip alıcam artık o derece :)
    İşlemcin amd diye ekran kartında amd olcak diye bir kaide yok ekstra bir performans olmaz 2 side amd diye linkini verdiğin kartta gayet güzel bir karttır suanki oyunları rahatlıkla oynayabilirsin.

yok işlemci açısından demedim zaten anakart için söylemiştim. titreme yapmayacağına emin olsam su an vericem siparişi. çok da fazla sıkmak istemiyorum ama nvidia lardan önerebiliceğin aynı düzey bi kart var mı dostum. uzun zamandır takip etmiyorum çok uzak kaldım donanım işlerine kusura bakma
  • quote:

yok işlemci açısından demedim zaten anakart için söylemiştim. titreme yapmayacağına emin olsam su an vericem siparişi. çok da fazla sıkmak istemiyorum ama nvidia lardan önerebiliceğin aynı düzey bi kart var mı dostum. uzun zamandır takip etmiyorum çok uzak kaldım donanım işlerine kusura bakma
    Sorun değil kusura bakmam eğer kendisinden vga çıkışı varsa titreme yapmaz çevirici sayesinde vga çıkısı olanlarda titreme oluyor.Nvidia olarak o fiyatta 650ti top biraz daha yükseltebilirim bütçeyi dersen,Ben şuan Asus 660 ti top kullanıyorum bütün oyunları 1080p ultrada oynuyorum hiç bir sorunda yaşamadım daha soğutmasıda gerçekten cok iyi asusun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.