Şimdi Ara

HD7850 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir amd ekran karti almaya karar kildim arastirmalarim sonucu HD7850ye karar kildim fakat asagidaki uc marka arasinda nasil bir secim yapacagimi bilemeim. markalar arasi verimli bir kiyaslama veya test bulamadim. Ben powercolor diye dusundum fakat bazi yerlerde sabikali marka, powercolora guven olmaz demisler bazi yerler ise amd ekrankartlarinda en iyisi falan demisler, hangisine itibar ecegimi bilemedim. fakat testlerin cogunda powercolorin bu modelinin sogutmasi bayagi bir ovulmus. tavsiyelerinizi bekliyorum.

ASUS HD7850 2gb 256bit gddr5 483 tl

SAPPHIRE HD7850 2gb 256bit gddr5 420tl

POWERCOLOR HD7850 2gb 256bit gddr5 422tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fkaracuka kullanıcısına yanıt
    Hepsi iyidir ama asus al bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 tl fazla vermektense sapphire al powercolor alma sorunlar cıkabılıyor (ısınma vb.) sapphire al asus da alabılırsın ama 60 tl ye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuss424

60 tl fazla vermektense sapphire al powercolor alma sorunlar cıkabılıyor (ısınma vb.) sapphire al asus da alabılırsın ama 60 tl ye değmez

Asus tank gibi hocam sapphire in malzemesi daha ucuz gibi ama sapphire de güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuss424

60 tl fazla vermektense sapphire al powercolor alma sorunlar cıkabılıyor (ısınma vb.) sapphire al asus da alabılırsın ama 60 tl ye değmez

fiyat farkindan dolayi asus u onerene pek rastlamadim, powercolor in isinma sorunlari yarattigini ben de okudum fakat bu powercolor un hd7850 modelinin forumdaki videosunda sogutmasi bayagi ovulmus, blogun ram ile direk temas etmesi fanin kalitesi falan ki sapphire in bu konudaki modeline dair o tarz pek yoruma veya testte de rastlamadim.

hatta nvidiadan tercihimi amdye safina cevirmeme sebep olan video da powercolor in hd7850 modelinin test videosuydu, bayagi testte altust etmis gtx650ti (modelden pek emin degilim)

• Sapphire al derim. Asus çok pahalı o fiyata sapphire 7870 var. Ayrıca soğutması iyi kartın.
  • arkadaslar bende ayni ekran kartini dusunuyorum fakat monitorum vga girisli olmasi sorun olur mu?
  • powercolor dan vazgecip sapphire'e yonelmemi, eger paraya da acimiyorsam asus almami tavsiye ediyprsunuz yani ozetlersem :) dogru anlamis miyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kinay16

arkadaslar bende ayni ekran kartini dusunuyorum fakat monitorum vga girisli olmasi sorun olur mu?

powercolor ve sapphire kutu iceriginde donusturucu var asus ta var mi bilmiyorum ama buyuk ihtimal onda da vardir. fakat performansta ne gibi bir etki yaratir ben de bilemeyecegim.

• http://forum.donanimhaber.com/m_81901704/tm.htm

bu baslikta konusulmus ve vga icin 650ti boost denmis ama sebebini anlayamadim. 7850 de vga monitor ne gibi bir sorun yaratiyor kafam karisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinay16

http://forum.donanimhaber.com/m_81901704/tm.htm

bu baslikta konusulmus ve vga icin 650ti boost denmis ama sebebini anlayamadim. 7850 de vga monitor ne gibi bir sorun yaratiyor kafam karisti.

forumda arama butonunu kullanınız.

eger monitörünüzün çıkışı d-sub yani analog ise ve ekran kartına dönüştürücü ile bağlrdanaız bu model ekran akrtında sorunlar oluyor.
    2 senemik mevzu bu.
    arama yapınız forumda.

yok monitörürünüzün çıkış birimi dvi yada hdmi ise hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fkaracuka

Bir amd ekran karti almaya karar kildim arastirmalarim sonucu HD7850ye karar kildim fakat asagidaki uc marka arasinda nasil bir secim yapacagimi bilemeim. markalar arasi verimli bir kiyaslama veya test bulamadim. Ben powercolor diye dusundum fakat bazi yerlerde sabikali marka, powercolora guven olmaz demisler bazi yerler ise amd ekrankartlarinda en iyisi falan demisler, hangisine itibar ecegimi bilemedim. fakat testlerin cogunda powercolorin bu modelinin sogutmasi bayagi bir ovulmus. tavsiyelerinizi bekliyorum.

olanı alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fkaracuka

Bir amd ekran karti almaya karar kildim arastirmalarim sonucu HD7850ye karar kildim fakat asagidaki uc marka arasinda nasil bir secim yapacagimi bilemeim. markalar arasi verimli bir kiyaslama veya test bulamadim. Ben powercolor diye dusundum fakat bazi yerlerde sabikali marka, powercolora guven olmaz demisler bazi yerler ise amd ekrankartlarinda en iyisi falan demisler, hangisine itibar ecegimi bilemedim. fakat testlerin cogunda powercolorin bu modelinin sogutmasi bayagi bir ovulmus. tavsiyelerinizi bekliyorum.

sapphıre de guzel marka powercolor dan uzak dur para cıkmıyor dersen sapphıre al ama apra sorun degılse ben sapphıe kullanıcısı olarak ASUS tavsıye ederım. Ha asusu kullanamadgım gozumde buyuttugum ıcın tavsıye etmıyorum aksıne kullandıgım ve kalıtesıı bıldıgım ıcın tavsıye edıyorum. Sogutma oalrak asus u arastır pcb kalıtesı sapphıre den cok cok fazla kalıtelı malzemesı de aynı keza. Tavsıyem asus...

• 483 tl olan directcu II top modeli. Yani o kartın olabilecek en son hali o yüzden almışken 60 tl fazla verip ASUS modelini alın.
  • 420 TL olan Sapphire HD7850 için uygundur, üstü gereksizdir.

Asus'a verilecek paraya biraz daha ekleyip HD7870 OC Sapphire alınıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.