Şimdi Ara

HDD Bad Sector. Ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6-7 aylık bilgisayarımla ilgili önceden yaşadığım ekran kartı sorunundan sonra şimdi de hdd problem çıkardı. öncelikle 1998 yılından bu yana bilgisayar kullanırım ve programcıyım pek çok makinem oldu topladım vs.ancak bu son aldığım hp desktop beni çıldırtmak üzere.

Garantilerde sürünmek istemediğim için oluşan bad sectoru çözebilir miyim veya garantiden değiştireyim mi? Akıl verirseniz çok sevinirim. Önce PC oyunlarda donukluk yapmaya başladı sonra Windows hata mesajı verdi. akabinde başlarken boot ekranında SMART özelliğinde Attribute 5'in hata verdiğini ifade eden bir mesaj daha çıkmaya başladı.

Tüm bunlar 2 gün içerisinde oldu, herkese şimdiden teşekkürler. HD tüne sonuçları aşağıdadır. HDD üzerinde kesinlikle fiziki bir müdahale olmamıştır. (Kargoyla geldi ancak 6-7 ayda kendini gösterirdi diye düşündüm)

Bilgisayarda son 20 gün içinde olan en büyük değişiklik Flashget ile torrent bir dosya indirmem ve mcafee anti vir.programını norton ile değiştirmem oldu. Bunlara ilave olarak ups tarzı bir koruma mevcut değil evde değilken elektrikler gidip gelmişte olabilir.

Neden ve çözüm hakkında değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Saygılar.

HDD bilgiler
    HDD sağlık raporu
    HDD tarama sonucu (hız haritası)
    HDD tarama sonucu (hız haritasız)
    Windows hata mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpsaral -- 9 Aralık 2013; 18:22:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.