Şimdi Ara

HDD baglantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI pm9pm-v =>http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PM8PM-V <== olan ana kartıma 250 gb WD 7200pmp 16 mb cach olan bir hdd aldım ve baglattım (bir bilgisayarcıya)

Arkadaşlar sorunum şu : bilg. belli bir zaman çalıştıktan sonra artık hdd(sataII olanı ) yi görmüyor ve hdd yi görmeden önce BU
     HDD baglantı sorunu
    hatayı veriyor kışın bunu çok az yapıyor yazın ise havaların ısınmasıyla daha da fazla yapmaya başladı hdd yi 8cm kasa fanı ile ayrıyeten sogutmama ragmen böyle bir hata alıyorum ide olan hdd satadan daha yüksek sıcaklık degerlerine sahip ama ona bişe olmaziken sata olanın baglantısı kesiliyor

baglantı tekrar sata kablosuyla oynayıp bilgisayarı açtıgımda geliyor

sizce hdd yalnış mı baglandı yoksa fazla mı ısınıyor veya anakartın sata slotlarında sorun mu var ? yada ben bu sounu nasıl çözerim ? Bu soruların yanıtlarını arıyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun

ayrıca bilg. acarken böylebir ekran da geliyor 1-2 sn lik bir ekran (sata 2 hdd yi gördügü zamanlarda )

HDD baglantı sorunu

Not : Raid tools u 2 gün önce güncelledim ama hata hala devam ediyor

Çözümü bulana kadar sata 2 yi bilg. a baglamayacagım bosta bekliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahkay001 -- 1 Haziran 2009; 15:48:23 >

• up up
  • Yardımlarınız için çooook sağolun arkadaşlar sorunumu kendi kendime hallettim

(yarın bir teknik servise gidiyorum)

Allah razı olsun...
  • Sen zannedersem Raid yapmadığın halde anakartın, biosundan RAid enable yapmışın, raid Disable yaparmısın ? Birde öyle dene ...

Yine olmazsa da diyeceğim Anakartınla alakalı bir sorun var, Çünkü Via Chipsetli anakarlarda hayatımda karşılaşmadığım sorunlarla karşılaştım, seninklide ilk defa karşılaştığım sorunlardan birisi!
  • Yardımın için tşk.ler biraz araştırınca sata2 lerin sata1 olarak kullanıldıgını eski ana kartlar dan bazılarının sata2 destegi bulunmasına ragmn tam destek veremedgni duydum acaba benim anakartta o anakartlardan biri mi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Harici harddisk kopyalama sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.