Ben bilgisayarımı topladığımda 500 giga hdd spaceini ne yapıcam diye sadece 50+100 / 50+100 olmak üzere 300 biçimlendirmiştim..Şimdi diğer 200 ü de biçimlendirmek istiyorum ancak windows cd'sinden windows kurarken o 2 adet 100 gigabytelık bölümü ayırmamıştım.Şimdi dolayısıyla biçimlendiremiyorum.Windows cdsinden boot etmeden o spaceleri biçimlendirmemin bi yolu warmı?Saolun..
kalan win de bölüm olarak gözükmesi lazım gözükmüyo mu?gözüküyosa sağ tıkla biçimlendir de
Gözükse başım üstüne de gözükmüyo işte.Alttaki sistemi toplayan adam onu da bilir yani...
Denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi/disk yönetimi kısmından hddlerin olduğu bölüme ulaşabilir vede windows ortamında görünmeyen diğer bölümleri kolaylıkla biçimlendirebilirsin. kolay gelsin
büyük ihtimal ile bilgisayar yönetiminde diger partitionu göreceksin.oraya nasıl girildiğini aşağıda yazıyorum.orada biçimlendirmek istediğin bölümü seçim biçimlendirirsin. eğer oradan da biçimlendirmeyi bilmiyorsan yaz ben resimli göstereyim ve anlatayım.
denetim masası/Yönetimsel Araçlar/Bilgisayar yönetimi
Bilgisayar yönetiminde depolama başlığı altında Disk yönetimine tıklıyoruz. sağ tarafta biçimlendirmek isteiğin partition ile birlikte tüm partitionlarını görceksin. biçimlendirmek istediğin partitionun üzerine sağ tıkla biçimlendiri görceksin. kolay gelsin...
Teşekkür ederim...Çözüldü..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme