Şimdi Ara

HDD bölümleme 3mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşın bilgisayarına format atamak istedim.HDD 2 ye bölünmüş .3mb ayrılmış alan var.normlde hdd yi 3 yere bile bölsen 8b olmalı değil mi?Ben hddyi sıfırlamak istedim.hem d-yi hem de c-yi biçimlendridm.ama o 3mb biçimlenmedi.

• O 3 mb format atarken ne yazıyor du sistem tarafından mi ayrıldı yazıyor ve makina n da işletim sistemi var ken içine girdiy sen ne vardı içinde dosya olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

O 3 mb format atarken ne yazıyor du sistem tarafından mi ayrıldı yazıyor ve makina n da işletim sistemi var ken içine girdiy sen ne vardı içinde dosya olarak

evet sayın ustam.ben ne yaptıysam sistem yine 3 mb ayırdı.normalde 8 mb olması gerekmez mi
  • Sen hardiski komple sildin ilk ayırma işlemini yaparken sorar sistem ayırmak için filan der onu üç megabayt olarak mi ata di
  • Ben cdden başlayan cd ile de açtım.öğlede biçimlendirdim.yine aynı şey.hdd bölümlerken.normalde otomatik olarak 8 mb ayırması gerek.
  • normalde evet sistem 8 megabayt olarak atar ama ben bir format esnasında 6 megabayt atadığını da gördüm sen en iyisi patition magic programı ile sil bir ondan sonra komple format at yenişten dene bakalım yine aynısını yapacak mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.