Bildirim
HDD bölümleme 3mb
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O 3 mb format atarken ne yazıyor du sistem tarafından mi ayrıldı yazıyor ve makina n da işletim sistemi var ken içine girdiy sen ne vardı içinde dosya olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erman2106
O 3 mb format atarken ne yazıyor du sistem tarafından mi ayrıldı yazıyor ve makina n da işletim sistemi var ken içine girdiy sen ne vardı içinde dosya olarak
evet sayın ustam.ben ne yaptıysam sistem yine 3 mb ayırdı.normalde 8 mb olması gerekmez mi -
Sen hardiski komple sildin ilk ayırma işlemini yaparken sorar sistem ayırmak için filan der onu üç megabayt olarak mi ata di -
Ben cdden başlayan cd ile de açtım.öğlede biçimlendirdim.yine aynı şey.hdd bölümlerken.normalde otomatik olarak 8 mb ayırması gerek. -
normalde evet sistem 8 megabayt olarak atar ama ben bir format esnasında 6 megabayt atadığını da gördüm sen en iyisi patition magic programı ile sil bir ondan sonra komple format at yenişten dene bakalım yine aynısını yapacak mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X