Bildirim
HDD bölümleme 3mb
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O 3 mb format atarken ne yazıyor du sistem tarafından mi ayrıldı yazıyor ve makina n da işletim sistemi var ken içine girdiy sen ne vardı içinde dosya olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erman2106
O 3 mb format atarken ne yazıyor du sistem tarafından mi ayrıldı yazıyor ve makina n da işletim sistemi var ken içine girdiy sen ne vardı içinde dosya olarak
evet sayın ustam.ben ne yaptıysam sistem yine 3 mb ayırdı.normalde 8 mb olması gerekmez mi -
Sen hardiski komple sildin ilk ayırma işlemini yaparken sorar sistem ayırmak için filan der onu üç megabayt olarak mi ata di -
Ben cdden başlayan cd ile de açtım.öğlede biçimlendirdim.yine aynı şey.hdd bölümlerken.normalde otomatik olarak 8 mb ayırması gerek. -
normalde evet sistem 8 megabayt olarak atar ama ben bir format esnasında 6 megabayt atadığını da gördüm sen en iyisi patition magic programı ile sil bir ondan sonra komple format at yenişten dene bakalım yine aynısını yapacak mı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google silinen şifreleri geri getirme
- cd deki videoyu bilgisayara aktarma
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- word dikey yazma
- bios ekranı gelmiyor
- 0xc00007b hatası
- pc otomatik kapatma
- telefon şarj olmuyor
- ekran kartı resetleme
- bağlantı sıfırlandı hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X