Şimdi Ara

hdd boş görünüyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopta d sürücüsündeki bir sürü verilerim görünmüyor. ama kapasiteye baktığınızda dolu görünüyor. kapasite doğru, ama verilerim görünmüyor. bi yardım edebilir misiniz nasıl geri gelecek bu veriler?????

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgul06

arkadaşlar laptopta d sürücüsündeki bir sürü verilerim görünmüyor. ama kapasiteye baktığınızda dolu görünüyor. kapasite doğru, ama verilerim görünmüyor. bi yardım edebilir misiniz nasıl geri gelecek bu veriler?????

ne gibi işlem uygulandıda böyle oldu? eger silindiyse geri getirme yazılımları var ama ne olduda böyle oldu? nasıl dolu gözüküyo ama boş?
  • herhangi birşey yapmadım. bi ara baktım dosyalar klasörler yok. silinme olmadı. d sürücüsünün kapasitesine baktığımda neredeyse dolu görünüyor. yani dosyalarım gitmemiş gibi. ama içerisine girdiğimizde d sürücüsünün bişey görünmüyor. gizli dosyalar felan açık durumda. ama benim dosyalarım zaten gizli değildi. yeni dosya klasör oluşturunca bi sorun yok.oluşturuyor. ama eskiler kapasiteye göre var. görünürde yok. çok önemli bilgilerim de vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgul06

herhangi birşey yapmadım. bi ara baktım dosyalar klasörler yok. silinme olmadı. d sürücüsünün kapasitesine baktığımda neredeyse dolu görünüyor. yani dosyalarım gitmemiş gibi. ama içerisine girdiğimizde d sürücüsünün bişey görünmüyor. gizli dosyalar felan açık durumda. ama benim dosyalarım zaten gizli değildi. yeni dosya klasör oluşturunca bi sorun yok.oluşturuyor. ama eskiler kapasiteye göre var. görünürde yok. çok önemli bilgilerim de vardı.

başlat menüsü çalşıtıra gel : diskmgmt.msc yaz

sürücü yolunun harfini değiştiricez ve pc bunu yeni donanım olarak görücek inşallah olur...

hdd boş görünüyor....

hdd boş görünüyor....

neticeyi merakla bekliyorum...

• yukardakini de uyguladım fakat olmadı ustatım benim hdd dolu fakat boş görünüyor virus taraması yaptım klasör seçeneklerini yaptım ne uyguladısam olmadı sürücüyü güncvelleştirdim harfini değiştirdim ismini değiştirdim ne yapmam gerekiyorda içindeki yedek dosyalarımı görmem gerekiyor lütfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.