Şimdi Ara

HDD calismiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayara açmak için duğmeye bastim fanlar 1 tur dondu sonra kapandi PC. 2 dk bekledim statik falan olmuştur diye. Tekrar bastim açildi ama windows hata verdi(masaüstüne gelemeden oldu bu olay).
    İste dosyalar hatali falan açmadı kapandı. Tekrar düğmeye bastim bu sefer hiç birşey gelmedi.(format atmak için CDROM dan başladı ben ayar degiştirmeden ) duzeltiyim belki CDROM da kalmistir diye bios a girdim baktim HDD yok gözükmüyor.

Actim kasayi HDD elledim titriyomu (çalişiyormu dönüyormu diye)tık yok sesini dinledim seste gelmiyor. Haybeye gitti. HDD nin bozulmasi bu kadar kolay olabileceğini düşünmüyorum.

İçinde binlerce resim var onlari kurtarmam lazim ne yapabilirim ve bu sorun neden oldu düzeltmenin bir yolu varmi.

Hdd: Samsung hd251hj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuadroNN -- 22 Ocak 2015; 18:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QuadroNN

Öncelikle merhaba,

Bilgisayara açmak için duğmeye bastim fanlar 1 tur dondu sonra kapandi PC. 2 dk bekledim statik falan olmuştur diye. Tekrar bastim açildi ama windows hata verdi(masaüstüne gelemeden oldu bu olay).
    İste dosyalar hatali falan açmadı kapandı. Tekrar düğmeye bastim bu sefer hiç birşey gelmedi.(format atmak için CDROM dan başladı ben ayar degiştirmeden ) duzeltiyim belki CDROM da kalmistir diye bios a girdim baktim HDD yok gözükmüyor.

Actim kasayi HDD elledim titriyomu (çalişiyormu dönüyormu diye)tık yok sesini dinledim seste gelmiyor. Haybeye gitti. HDD nin bozulmasi bu kadar kolay olabileceğini düşünmüyorum.

İçinde binlerce resim var onlari kurtarmam lazim ne yapabilirim ve bu sorun neden oldu düzeltmenin bir yolu varmi.

Hdd: Samsung hd251hj.

Dönmüyorsa o kötü işte ama öyle kolayca böyle kart hatası vermemesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.