Bildirim
hdd de bir sorun var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gördüğüm en zor soru diyebilirim Zorluk şuradan kaynaklanıyor , hiçbirşey anlatmamışsın. Diski kullanıyor musun? İşletim sistemin o disk üzerine mi kurulu? Windowstan mı girip deniyorsun yoksa dostan mı? ki windowstan giriyorsun tahminimce , bu tip bir uyarı aldığına göre... Eğer ki windows'un ya da işletim sistemin bu disk üzerine kuruluysa , eksik biçimlendirme , biçimlendirme yapmama ya da virüs veya bad sector gibi duruyor. Eğer ki bunu ikinci disk olarak taktıysan ve hiç giremiyorsan , formatlama hatası , jumper hatası ya da bozuk hdd ile karşı karşıyayız diyebilirim. Sistemini detaylı olarak yazarsan sanırım çözüm bulabiliriz. -
haklısın arkadaşım birşeyi doğru dürüst anlatamamışım şimdi yüklü yani hdd takılı,durup dururken bu hatayı verdi. şimdi c ye tıklıyorum karşıma disk başarısız diyor giremiyorum yani kullanamıyorum. durup dururken oldu yani -
ilginç bi arıza sen bi scandisk yap bence olmazsa formattla ve formatlamadan önce istersen dostan bi sandisk yapıp yuzey taraması başlat bad sector olabilir -
FOLDER LOCK GİBİ BİR PROGRAM KURDUNMU ?
BU GİBİ ŞEYLERDENDE OLABİLİR .SİSTEM GERİ YÜKLEME YAP ÖNCEDEN.. HEMEN FORMAT FALAN ATMA..
BİRDE DİSK DENETLEMESİNİ AÇ DİSKİ SAĞ TIKLA ÖZELLİKLER/ARAÇLAR/HATA DENETİMİ YAPTIR.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- telegram izin verilmeyen video indirme
- klavye tuş değiştirme
- cd deki videoyu bilgisayara aktarma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- root nasıl kaldırılır
- oem açılımı
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X