Şimdi Ara

hdd de fiziksel hasar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc im coktu formatlarken suruculerin dosya bicimlendirme mod lari bilinmiyor yaziodu teknik servise verdim hdd yi daha sonrasinda dosyalarimin kurtarildigini soyledi servisteki eleman fakat programlarin exe leri islev gormuodu mp3 video vb dosyalar da calismiodu ne yapmam gerekir onerebileceginiz bisey varmidur?

• Geçmiş olsun kardeş umarım en kısa sürede hddyi kurtarırsın yada içindekileri
  • geçmiş olsun bilader umarım en kısa sürede halledersin
  • Dostum geçmiş olsun umarım herşey en kısa sürede yoluna girer
  • Bu nebiçim konu;
    bir kişide allah için öneri getirmemiş herkes geçmiş olsun ve inşallah yoluna girer diyor.

Bu galiba konuyu açana bi bardak soğuk su içiniz anlamına geliyor.

edit:
    pardon dönen vikingi unutmuşum aha işte:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 18 Şubat 2009; 1:50:42 >
  • birisi ciddiye alipda bise yazsa guzel olacak gercekten
  • Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede halledersin bu sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi kapiya celenk birakmadiginiz kaldi :D
  • bak kardeşim, dosyalar cluster denen bloklara ayrılmış hdd birimciklerine yazılır. Dosya boyutuna göre bir yada daha fazla clustre dosyalar yazılır.

Kurtarma programları silinen ama cluster leri tahmin edilen bu eski dosyaları geri almaya çalışır. işte bazı clusterler doğru kurtarılsada bazıları doğru kurtarılamaz. Bu nedenle dosyanın tamamı kullanılamaz hale gelir sizin doyalarınız da böyle olmuş Kurtulumuş ama toplu olarak bir anlamı yok (eski anlamı)
    dolayısıyla filmelr oynatılamaz, program dosyaları çalışma hale gelir yapacak bişeyiniz bu bakımdan yok üzerine soğuk su içiniz yazdım.

hexedit gibi programlarla dosya içeriğine bakıp buradan önemli bilgilere erişme şansınız olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 19 Şubat 2009; 0:42:43 >
  • geçmiş olsun arkadaşım
  • büyük geçmişler olsun sana
  • usta benim merak ettiğim şu. dosyalarını kurtarmadan kasıt ne. İşletim sisteminimi kurtardılar yoksa kayıp dosyaları mı buldular. Öncelikle teknik servisine bunu sor. şöyle bir olasılık olabilir. teknik servistekiler sistem geri yükleme yapmış olabilirler. Sistem geri yükleme de bazen exe ve zip dosyalarını silebiliyor. Eğer böyle bişeyse derdedecek bir durumun yok. Sana tavsiyem pc deki bütün fotoğraf video gibi kişisel dosyalarını ikinci bir harddiske yedekleyip eski harddiskini yeniden biçimlendirip sistemi sıfırdan kurman olacak. Öncesinde şöyle bir deneme yap. o bilgisayarda çalıştıramadığın bir video yada müziği başka bir bilgisayarda çalıştırmayı dene. eğer çalışırlarsa dediğim gibi olmuştur.
    Eğer diğer arkadaşların dediği gibi ise muhtemelen şu ana kadar iş işten geçmiştir ama en sağlamı harddiskini sök ve işi bilen bir arkadaşına götür, önemli dosyaları kurtarıp farklı bir harddiske yedekleyin. sonrasında harddiske sıfırdan kurulum

• baska bilgisayaeda acmayi denedim ama ise yaramadi ilgilendigin icin saol fekat hdd in icindekileri kurtarmam imkansiz bi hal aldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.