Partition Magic 8.0 denen programı pc me kurmaya çalıştım ve pc hata verdi mavi bi ekrandan sonra yeniden başladı.bu programdaki amacım tüm hard disk imi 4 bölmüştüm acaba tekrar üçe indirsem mi diye incelemekti.arkadaş pc yeniden başladı ve benim k sürücüsü ortalardan kayboldu.c,d,e görünüyor k gözükmüyor.disk yöneticiside o bölüm gözüküyor ama k olarak gözükmüyor sadece hard diskin boyutunu gösterir şekilde duruyor.sağa tıklıyorum biçimlendir dışında hepsi hata veriyor bu bölümü nasıl kurtarabilirim acaba ???
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
şuanda bende arkadaşın pc siyle uğraşıyorum onun hdd sinin c bölümü ufaktı genişletirmisin dedi o lanet programı kurarken hata verdi d ürücüsü gitti ne yedeklemesi var ne bişeyi sistem geri yükleme bile kitlendi programlardan kaldıramıyorum. canımı sıktı arkadaşın önemli bilgileri vardı partition guru diye program var onunla verileri kurtarıyorum şuan ve aynı programla d ye format atıp tekrara yapılandıracağım şuanda dosyaları kurtarmasını bekliyorum
Selam Partition Magic 8.0 Windows 7 de çalışmadığını defalarca yazdık/yazıldı ama siz gidip hâlâ bu programla disk oluşturmaya kalkışıyorsunuz!
Resimden gördüğüm kadarı ile sürücü harfi atanmamış ve siz bunu bilgisayardan göremiyorsunuz. Önce sürücü harfi atamayı deneyin. Diğer bölümler için sürücü harfleride yanlış atanmış durumda. (E:)'yi→(F:), (D:)'yi→(E:) ve diğerinide (D:) yapın.
Bu uygulamayı yapamadınızsa, size Paragon Partition Manager 9.0 veya üst bir sürümünü kurarak bununla yapabileceğinizin garantisini verebilirim. Kolay gelsin..
yaw arkadaş bu salak programın win7 çalışmadığını nerden bilebilirm öyle takip eden biri değilim.sürücü harfi atanmıyor hata veriyor sadece biçimlendir kısmı hata vermiyor bakalım birde bu programı deneyelim.
benim arkadaşın pc sinde dendim çalıştı ne alaka windows 7 işletim sistemi var ben ondan kurdum hem azarlar gibi arkadaş sanki biliyor gibi azarlama yapma güzelce sorusunu sordu forumda yeni arkadaş nerden bilsin
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
benim arkadaşın pc sinde dendim çalıştı ne alaka windows 7 işletim sistemi var ben ondan kurdum hem azarlar gibi arkadaş sanki biliyor gibi azarlama yapma güzelce sorusunu sordu forumda yeni arkadaş nerden bilsin
Sizin sisteminiz özel galiba ki, Windows 7'ye Partition Magic 8.0 programını kurup çalıştırabiliyorsunuz! Veya kurduğunuz programı hatırlayamayıp böyle bir iddiada bulunuyorsunuz!
Ayrıca; ben kimseyi azarlamadım, sadece bilinsin istemim ama siz öyle algıladıysanız, önemli değil, o sizin sorununuz...
Çalışmadığına dair kanıt resim aşağıda. Hata mesejındaki yazıyı iyi okumanızı tavsiye ederim. Çalıştığına dair, birde sizden aynı resmi beklerim sayın vercenik53! Kolay gelsin.
Paragon Partition Manager 9.0 bu programı yükledim ama hard disk i kopyalamak vveya partiyi kopyalarken gene hata veriyor bu programla verilerimi nasıl kurtarabilirim?
Benim en etken bulduğum ve bu tür olaylarda sürekli kullandığım Ontrack EasyRecovery Professional 6.21 programıdır kardeş.
Verilerinizi kurtardıktan sonra, Sürücü harfi atanmamış bölüme sağ tıklayarak Delete yapın ve sonrasında yeni disk olarak bölümü ve sürücü harfini atayın. Unutmamanız gereken tek şey, her işlem sonrasında yukarıdaki Apply butonuna tıklamaktır! Kolay gelsin.
dostum bu programı kurdum ama full olmadığı için 1 dosya kurtarıyor.şöyle bi bktım serial girecek biryer de yok crack indirdim o da olmadı nasıl full yapacağız bu programı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme