Şimdi Ara

HDD de partition sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başıma şöle bir olay geldi daha doğrusu dayımın başına gelmiş o bana sordu bende size sorayım dedim. Bilgisayarında baya sorunlar varmış dayımda windows cd sinde kurtarmayı çalıştırmış ama bi yere gelince hep kitlieniyo ve windows a da geri dönemiyor c: sürücüsünde önemli bilgileri varmış. Başka sürücüye yeni windows kurmaya çalışmış c'ye format atmadan kabul etmemiş oda f: sürücüsüne pardus kurmuş c: deki önemli dosyaları buraya kopyalamış sonra gitmiş c:'ye format atıp tekrar xp kurmuş. Bu sefer de xp de f sürücüsü gözükmez olmuş, sistem yöneticisinde bilinmeyen alan olarak gözüküyor ve sil den başka seçenek yok. F: deki pardus'u da çalıştıramıyor. Sizce şimdi ne f'deki dosyaları almak için ne yapabiir.

• dayın hdd'sini başkasına götürsün önemli dosyalarını oraya aktararak yapsın en iyi yol öle gibi geliyo
  • pardusun dosya sistemi farklı, windows hiç bir şekilde görmez. başka bilgisayara pardus (ya da linux) kuracak (kuruluda bulabilir tabi :) ) dosyalarını alacak, bütün dosyalarını aldıktan sonra kendi hdd siniistediği gibi partitionlara ayırıp istediğini kuracak.
    birde partition magic programı var ama zarar vermeden kurtarabilir mi bilmiyorum. fat/fat32/ntfs de sorun yaşamadım ama riske girmeye değmez bence...
  • Arkadaşlar sağolunda acaba kendisinde kurulu olan pardus'u boot edip ordaki dosyaları alsa olmaz mı?
    Yada o pardus nasıl boot edicek onu bilmiyor zaten.
  • Pardus'u açamıyor ki. Pardusu nasıl açacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.