Arkadaşlar başıma şöle bir olay geldi daha doğrusu dayımın başına gelmiş o bana sordu bende size sorayım dedim. Bilgisayarında baya sorunlar varmış dayımda windows cd sinde kurtarmayı çalıştırmış ama bi yere gelince hep kitlieniyo ve windows a da geri dönemiyor c: sürücüsünde önemli bilgileri varmış. Başka sürücüye yeni windows kurmaya çalışmış c'ye format atmadan kabul etmemiş oda f: sürücüsüne pardus kurmuş c: deki önemli dosyaları buraya kopyalamış sonra gitmiş c:'ye format atıp tekrar xp kurmuş. Bu sefer de xp de f sürücüsü gözükmez olmuş, sistem yöneticisinde bilinmeyen alan olarak gözüküyor ve sil den başka seçenek yok. F: deki pardus'u da çalıştıramıyor. Sizce şimdi ne f'deki dosyaları almak için ne yapabiir.
dayın hdd'sini başkasına götürsün önemli dosyalarını oraya aktararak yapsın en iyi yol öle gibi geliyo
pardusun dosya sistemi farklı, windows hiç bir şekilde görmez. başka bilgisayara pardus (ya da linux) kuracak (kuruluda bulabilir tabi :) ) dosyalarını alacak, bütün dosyalarını aldıktan sonra kendi hdd siniistediği gibi partitionlara ayırıp istediğini kuracak. birde partition magic programı var ama zarar vermeden kurtarabilir mi bilmiyorum. fat/fat32/ntfs de sorun yaşamadım ama riske girmeye değmez bence...
Arkadaşlar sağolunda acaba kendisinde kurulu olan pardus'u boot edip ordaki dosyaları alsa olmaz mı? Yada o pardus nasıl boot edicek onu bilmiyor zaten.
Pardus'u açamıyor ki. Pardusu nasıl açacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme