Şimdi Ara

HDD'deki bozulmayı floppy'siz nas?l düzeltirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Benim sorunum hdd'imdeki bozuk kısmı düzletmek için chckdsk özelli?ini kullanam?yor olmam.çünkü floppy'm bozuk ve 98 boot diketini çalı?tıramıyorum. Bilgisayarı açtı?ımda boot ekranında kendi kendine restart atıyo.Dünden beri resmen delirdim.Geçici olarak Turkix cd'syle açıyorum pc'yi ama cd yazamıyorum nedense(98 boot diski).Yardım ederseniz varya dualarımla cennette vip olursunuz.Şimdiden saolun

• Bilgisayarın başlaması için başka bir HDD kullan. sonra windows CD sinden doğru bilgisayara format atabilirsin... yalnız zannedersem win98 de böle birşey yok winXP CD in varsa garanti olur.
  • CD-ROM kullan 98 CD sinden boot ettir. En pratiği budur.
  • hiç bişey yapamıyosan al bir arkadaşının makinasına tak dahada olmadıysa mahallede vardır muhakkak bilgisayar teknik servisi veren ona götür vereceğin 3 kuruş zahmetlenme
  • resmen fırça atmışsın be kardeşim
  • harddisk üreticilerinin sitelerinden boot cd leri vardır.onları indirebilirsin.mesela seagate nin disk vizard adında cd si var.onu internet sitesinden indirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

harddisk üreticilerinin sitelerinden boot cd leri vardır.onları indirebilirsin.mesela seagate nin disk vizard adında cd si var.onu internet sitesinden indirebilirsin.

bu bilgi iyi geldi teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bir bilgi. boot cdsinin başka özellikleri varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.