Şimdi Ara

hdd den gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni casper nirvana bilgisayar aldım hdd ye kulağımı dayıyınca cızırtı gibi sesler gelior normalmi

• halit001 H kullanıcısına yanıt
    Normal
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    eyv kardeşim saolda bazılarıda hdd gidici felan dior bu casper nirvana da olan bi durummu sence @Cengaver53
  • Kim hdd gidici diyor.Hdd'den işlem yaptığında gelen ses bu kasanın ses talıtımına göre hdd'nin marka ve modeline göre fazla yada az olabilir sen kulağını dayadığında duyuyorsun peki kulağını dayamadan sesi duyanlar ne yapsın.Hd tüne programını kur,programın bencmark bölümünden hiçbir uygulama açık olmasın grafik tetsi yap resmi buraya at birde programın healt sekmesinde hata var mı bakın sana sonucu söylerim.
  • al kardeşim
     hdd den gelen ses
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    ?
     hdd den gelen ses
  • Sizde sorun yok.Alacağın her hdd olan makinede bunu duyarsın özellikle işlem anında.Bu sesten kurtulmak istiyorsan ssd takacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ten sesler geliyor YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    SSD'den Gelen Cızırtı Sesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HDD den kaynaklı değil o. Her HDD hafif bir tıkırtı yapar. Cızırtı değil ama bak tıkırtı. Senin sorunun kasa işçiliğinden kaynaklanıyor. Çoğu notebook'ta gelir o ses. Ama casperlarda daha fazla kafa vurma sesi gibi geliyor çünkü kasa malzemesi yerlerde.
  • turn table kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim rahatladım:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.