Şimdi Ara

HDD'e Format Atılamıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam .. ben de 2.cil olarak kullandigim seagate 4.3gb harddisk var.. bunu formatlamam gerekiyor cunku henuz anlayamadigim bir nedenden dolayi disk windowsxp tarafindan algilanamadi ben de gorev yoneticisinden formatlamak istedim..
    Simdi sorun su ki bu hdd'de bozuk sektorler var (yere dusmustu yillar once) ve hizli format diyerek yapinca "bicimlendirilemiyor" iletisini aliyorum, normal yapinca formati, bu sefer de bad sectorlere gelince yine yapilamiyor diyor.. sizce nasil yapabilirim bu format isini??
    Eger yanlis hatirlamiyosam da bu olay basima "pardus" isletim sistemini o diske kurmak istedikten sonra oldu, kurulumu yaptigim cd bozuk oldugu icin yarida kesildi (pardus kendine uygun formatlamisti diski) ve ben de windowstan tekkrar formatlamak isteyince boyle oldu .. yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler..

• at gitsin o hdd yi
    :))
  • at diyosun ama pardus kullanmak icin tek sansim bu!! yoksa 40gb'lik harddiskimi pardus icin formatlayamam .. hem de niye atiyim ki 10-15 eder nerden baksan
  • kardeş pardus kuracaksan onunla biçimlendirmeyi denedinmi boottable cd 'sinde kurulum sekmelerinmden birinde disk üzerinde bölümleri yeniden oluştur diye bir sekme olacak. Bir dene derim olmassa arkadaşın dediği gibi at DİSKini Çöpe
  • O HDD den hiç bir şey olmaz.4.3 GB lik harddisk sonuçta.En mantıklısı çöpe atman.Çünkü onunla uğraşırsan sana yazık olur.Sinir sistemin bozulur ve en sonunda da yapamayıncada kendi kendine sinirlenmeye başlarsıni.Benden söylemesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.