Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere Harddiskim çok ısınıyor. Markası Seagate modeli Barracuda 7200.10 500830. Ayrıca SATA-II olmasına rağmen çok gürültü çıkartıyor. Kendi sitesini ziyaret ettim fakat bu sorunlara uygun bi program faln bulamadm, yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Kaç derece? belirtmediğiniz için ısısının ne derce yüksek olduğunu bilemeyiz değil mi?
Altına bir fan takarak / taktırarak soğutabilirsiniz.
1 tane harddisk var 2 ye bölünmüş şekilde (c: d:) 49 derece olarak gösteriyor, bu normal bi sıcaklık mı ?
Sabit diskinizin sıcaklığı sınıra yakın. Bilgisayarınızn fanlarını temizleyin, tozlanma nedeniyle tam görev yapmıyor olabilirler.
daha yeni yaptım o işi 2 gün önce. sabit diskin üzerinde fan yok maalesef. belki işlemci üzerindeki termal macun işlevini yerine getirmiyordur ama onun dışında herşey normal hocam
50 den sonrası feci 11 Liraya satılan çift fanlı soğutucular var. Onlardan alabilirsin.
Fanlı soğutucular mevcut. Onlardan satın alarak ısı problemini çözebilirsiniz .
50 den sonrası ne feci si? yapmayın milleti korkutmayın.
Laptobumdaki HDD 51 derecenin üstünde çalışıyor. Tık yok... Ve bir okadar da elimden düşürdüm + yumruklayıp mavi ekran verdirdiğim de oldu.
BAd bile yok. Sınırı kaç derecedir bilemiyorum lakin sabahtan beri 51/54 derece arasında gidip geliyor!!!
tamam hocam kızma ya zaten benimki sabit 49 a demir atmış durumda
Sistem fazla ısındığında vantilatörü kendime değil de kasaya tutuyorum... yaklaşık olarak 10 derece fark ettiriyor, hem işlemci de hem de anakartta...
Bu sıcaklarda değerlerin yükselmesi normal ama.
evet havalar çok sıcak ve insan bile bunalıyo düşünün pc ne yapsın :D pc yi ilk açtığımda 35 dereceyi gösteriyor, 10 dk sonra 40 a çıkıyor sonrasında 49 dereceye kadar çıkıyor belkide geçiyordur ama son gördüğüm 49 dereceydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme