Bu arada zaten burası sadece site değil AVM de mağaza telefonumuz adresimiz herşeyimiz mevcut. laptopfirsati.com da elimizde zaten mevcut olan avantajlı ürünleri sattığımız bir satış kanalı.
hatta size bunları yazarken bile 2 sipariş daha düştü kargocu ürünleri almış olmasına rağmen arkadaşlar aşağıya yetiştirdi.
güvenle ilgili sıkıntınız olmaması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet 1905
503192290 sipariş numarası ile bende bir tane aldım.
Bugünün son kargosu o da yetişti Kargocu isyan :)
sizden sonrakiler yarına kaldı artık
kolay gelsin acaba dahili hdd'yi aleti elektriğe bağlamadan kullanbiliyor muyuz yani taşınabilir kutusu gibi bir şey atarken veya formatlarken aletin gücü açık olması gerekiyor mu yoksa sadece bilgisayara usbden bağlamak yetiyormu cevap için tesekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: runawaycan
quote:
Çok sağolun hocam. Bende kendi kendime geç kaldım diyordum. Diğer mesajınızda kargocuyu son anda yakaladık demiştiniz. Umarım yarın elimde olur. Hayırlı satışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: leo_sandrose
kolay gelsin acaba dahili hdd'yi aleti elektriğe bağlamadan kullanbiliyor muyuz yani taşınabilir kutusu gibi bir şey atarken veya formatlarken aletin gücü açık olması gerekiyor mu yoksa sadece bilgisayara usbden bağlamak yetiyormu cevap için tesekkürler...
Direk PC ye bağladığınız zaman gerekmiyor. ancak film izlemek için TV ye bağladığınızda elektrik bağlantısı gerekli.
quote:
quote:
quote:
Çok sağolun hocam. Bende kendi kendime geç kaldım diyordum. Diğer mesajınızda kargocuyu son anda yakaladık demiştiniz. Umarım yarın elimde olur. Hayırlı satışlar.
Kargocuyu çağırdığımızda 2 tane daha var demiştik o yukarı gelene kadar 4 oldu tam sizin faturanızı keserken geldi ve verdik 30 - 35 sn ile yetişti :)
quote:
quote:
quote:
quote:
Kargocuyu çağırdığımızda 2 tane daha var demiştik o yukarı gelene kadar 4 oldu tam sizin faturanızı keserken geldi ve verdik 30 - 35 sn ile yetişti :)
Hızınıza hayran kaldım. Umarım böyle çalışmaya devam edersiniz.
quote:
quote:
Direk PC ye bağladığınız zaman gerekmiyor. ancak film izlemek için TV ye bağladığınızda elektrik bağlantısı gerekli.
yani bir nevi 2.5 hdd kutusu gibi elektriksiz çalışabiliyor değil mi? birde fazla oluyorum bu kadar teknik sorarak biliyorum ama içindeki hdd markası ne biliyor musunuz 2.5 hdd yani laptop hdd'si idi değil mi? muhtemel satadır degil mi? yani 3.0 destekliyordur herhalde yanlış anlamayın amacım garantidışı bırakıp söküp laptopa takmak felan değil ama merakımdan soruyorum hemde forumda merak eden olabilir belki :)
tskkürler....
Sitede Ürün Temin edilememektedir diyor ?
quote:
quote:
quote:
yani bir nevi 2.5 hdd kutusu gibi elektriksiz çalışabiliyor değil mi? birde fazla oluyorum bu kadar teknik sorarak biliyorum ama içindeki hdd markası ne biliyor musunuz 2.5 hdd yani laptop hdd'si idi değil mi? muhtemel satadır degil mi? yani 3.0 destekliyordur herhalde yanlış anlamayın amacım garantidışı bırakıp söküp laptopa takmak felan değil ama merakımdan soruyorum hemde forumda merak eden olabilir belki :)
Kapıda ödeme seçtim 107 lira yerine 124 lira çıktı. Bu nedir yahu. Sipariş iptali de görünmüyor. Siparişi iptal edin. 210892480
quote:
Orijinalden alıntı: kehanet_32
Sitede Ürün Temin edilememektedir diyor ?
Şu an olması lazım bakarmısınız tekrar
Sorun sepete ekleyip ödeme işlemini henuz yapmayanlardan kaynaklanıyor. Belirli bir süre işlem yapılmayanları iptal ettik 8-9 ürün açığa çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: dickinson
Kapıda ödeme seçtim 107 lira yerine 124 lira çıktı. Bu nedir yahu. Sipariş iptali de görünmüyor. Siparişi iptal edin. 210892480
Kapıda ödeme de 17 TL UPS Kargo ek ücret alıyor.
Sipariş iptali sitede mevcut ama hiç sorun değil biz iptal ederiz hemen.
An itibariyle ,"Ürün kısa bir süre temin edilememektedir." yazıyor .
quote:
Sipariş iptal edilmiştir.
Dediğim gibi kapıda ödeme seceneğinde farkı biz almıyoruz UPS kargo alıyor bizimle ilgisi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: kehanet_32
An itibariyle ,"Ürün kısa bir süre temin edilememektedir." yazıyor .
Tekrar denermisiniz az önce bir tane iptal oldu
gözükmüyorsa yarın sabah belli olur 5 adet ürün var çünkü halen
quote:
quote:
Dediğim gibi kapıda ödeme seceneğinde farkı biz almıyoruz UPS kargo alıyor bizimle ilgisi yok.
Başlıkta belirtirseniz kapıda ödeme kısmını daha sağlıklı sonuç alırsınız ayrıca ödeme ekranı da gelmedi direk sipariş onayıyla birlikte tutar çıktı. Hayırlı işler.
quote:
Orijinalden alıntı: roxside
quote:
Orijinalden alıntı: seberhan1907
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: seberhan1907
kargo ile ilgili mesaj yazdım, ona göre mağazadan hemen alıp incelemesini yapabilirim
Mağazamızda gelip ürünü inceleyebilirsiniz İşlemleri siteden yapıp Kargo ücreti ödemeden teslim alabilirsiniz.
işlemleri siteden yapınca otomatik kargo ücretini ekliyor, bunu nasıl halledebilirim
Özel mesaj ile bilgi verilmiştir.
PM lütfen
quote:
quote:
quote:
Başlıkta belirtirseniz kapıda ödeme kısmını daha sağlıklı sonuç alırsınız ayrıca ödeme ekranı da gelmedi direk sipariş onayıyla birlikte tutar çıktı. Hayırlı işler.
Haklısnız o şekilde düzenliyor arkadaşlar ödeme seceneklerinde belirtilecek bundan sonra