Şimdi Ara

HDD fiyatına Media Player IOMEGA 500 GB 99 TL laptopfirsati.com (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
8
Favori
8.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın stok girerse 1 adet rezerv edermisiniz lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1 saate gidip mağazadan ürünü alıyorum, akşam elimden geldiğince bir inceleme yaparım, kimsenin kafasında soru işareti kalmaz
  • SP_00000000947265573
    nolu siparişi geçtim ama bugünkü kargoyu kaçırdımmı acaba.... ankaraya geleceği için bir imkanınız varsa ltf bugun postalayın tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo_sandrose

SP_00000000947265573
    nolu siparişi geçtim ama bugünkü kargoyu kaçırdımmı acaba.... ankaraya geleceği için bir imkanınız varsa ltf bugun postalayın tesekkurler

Malesef ürününüz yarın kargoya verilecektir.
  • Ürün son 5 stok eklenmiştir. Arkadaşlar sepetine ürünü ekleyip almadıkları için stok sayısı düşüyor haliyle. Şu anda 5 stok eklenmiştir. Almak isteyen arkadaşlar sipariş geçebilirler.

Kredi kartlarında "3D SECURE" Sistemi kullanılmaktadır.
    Kapıda Ödeme ve Kargo ücreti toplamda 25 TL'dir. UPS Kargonun direk bize yansıttığı fiyat budur.
    Kargo Ücreti 8 TL'dir.
  • alt yazı konusunda sıkıntı yok. hatta boyut ayarı falanda yapabiliyorsunuz. filmin ismiyle aynı olunca sorunsuz gösteriyor.

ayrıca bu arada söyleyen oldu mu bilmiyorum ama cihazın üstü dokunmatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

alt yazı konusunda sıkıntı yok. hatta boyut ayarı falanda yapabiliyorsunuz. filmin ismiyle aynı olunca sorunsuz gösteriyor.

yani zaten bu fıyata hardısk alıyorsunuz almısken bunu alalım dıyorsunuz benım tv de medıya player var ozaman napcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

alt yazı konusunda sıkıntı yok. hatta boyut ayarı falanda yapabiliyorsunuz. filmin ismiyle aynı olunca sorunsuz gösteriyor.

yani zaten bu fıyata hardısk alıyorsunuz almısken bunu alalım dıyorsunuz benım tv de medıya player var ozaman napcam :)

Harici Harddisk olarak kullanabilirsiniz :)
  • Bir tane de ben siparis verdim Hayirlisi olsun. Ben de Tekirdagliyim. Bizden yamuk adam cikmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

vallahi müdür ben 2 senedir kullanıyorum. herhangi bir kusurunu görmedim. hatta 3d olmayan tv de 3d görüntü aldım bununla :D
    200hz Toshiba lcd var. youtube dan 3d test videoları indirip cihaza attım. 2 liralık 3d gözlük aldım. mükemmel olmasa da 3d derinliğini yakaladım :D

f/p olarak tatmin oldum :D

• Ürün elimizde şu an itibari ile 1 tane kalmıştır. Son 1 sipariş demek oluyor buda.
    Ürünü alan herkese çok teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxside -- 6 Mayıs 2013; 21:13:41 >
  • Arkadaşa aldık böyle kampanyalar bekleriz hocam
  • Ben de aldım şu an. Ödeme onaylandı dedi. Acaba @-AltaiR- mi aldı ben mi aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roxside

Ürün elimizde şu an itibari ile 1 tane kalmıştır. Son 1 sipariş demek oluyor buda.
    Ürünü alan herkese çok teşekkür ederiz.

Sondan bir önceki ürüne yetiştim herhalde. 899044849
    hem mediaplayer hemde hdd lazımdı ilaç gibi geldi.
    Ürünü fırsat haline dönüştüren arkadaşlara teşekkürler
  • Runawaycan nickli Tolga bey e sonsuz guvenebilirsiniz,kendisi senelerdir Tekirdag merkez de durustce esnafligini yapmaktadir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkür ediyoruz. Ürün şu an itibari ile stoklarımızda bitmiştir. Siparişi verenlerin yarın ürünleri FATURA ları ile birlikte UPS kargo aracılığı ile gönderilecektir.

Bu arada Notebook fiyatlarımızıda incelemenizi tavsiye ediyoruz. Açılış sebebi ile TÜM notebooklarda %40'a kadar varan indirimler ile devam etmektedir.

Özellikle DELL i3 Windows 8 li ürünü tavsiye ediyoruz. 799 TL ye böyle bir ürün bulamazsınız.

http://www.laptopfirsati.com/dell-vostro-2520-32w23gc-notebook-urun281.html

3D SECURE Kredi Kartı ve Kredi kartlarınıza taksit imkanı ile alabilirsiniz. Kapıda Ödeme Seçeneği sadece 17 TL'dir. UPS Kargonun bize verdiği fiyat aynen geçerlidir.

Tüm Notebooklarda KARGO ÜCRETSİZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: roxside

Herkese teşekkür ediyoruz. Ürün şu an itibari ile stoklarımızda bitmiştir. Siparişi verenlerin yarın ürünleri FATURA ları ile birlikte UPS kargo aracılığı ile gönderilecektir.

Bu arada Notebook fiyatlarımızıda incelemenizi tavsiye ediyoruz. Açılış sebebi ile TÜM notebooklarda %40'a kadar varan indirimler ile devam etmektedir.

Özellikle DELL i3 Windows 8 li ürünü tavsiye ediyoruz. 799 TL ye böyle bir ürün bulamazsınız.

http://www.laptopfirsati.com/dell-vostro-2520-32w23gc-notebook-urun281.html

3D SECURE Kredi Kartı ve Kredi kartlarınıza taksit imkanı ile alabilirsiniz. Kapıda Ödeme Seçeneği sadece 17 TL'dir. UPS Kargonun bize verdiği fiyat aynen geçerlidir.

Tüm Notebooklarda KARGO ÜCRETSİZ.

Tekrar stoklara girme ihtimali var mıdır acaba?

• Ürünü temin edebilirsek tabiki olabilir. Ürün zaten sitemizde tanıtım amaçlı bu fiyattan satıldı ve gerçekten biz bile bu kadarını beklemiyorduk 1 günde tüm stok sıfırlandı. Ürün normalde mağazamızda 149 TL den satılan bir üründü. Dediğimiz gibi temin edebilirsek yeniden böyle bir kampanya ile sizlere sunabiliriz. Sitemizi sürekli takip ederseniz bu ve bunun gibi bir çok ürüne en düşük maliyetle sahip olabilirsiniz.

Şu anda dediğimiz gibi tüm notebooklarda %40 a varan indirimler mevcut bende bu kampanlarda kaçırılmamalı.
    Kredi kartlarında ŞOK oranlar ile karşınızdayız.

İŞ BANKASI (3D SECURE)
    TEK ÇEKİM - 6 AY TAKSİT - 9 AY TAKSİT : %0
    12 AY TAKSİT : %1

AKBANK (3D SECURE)
    TEK ÇEKİM - 6 AY TAKSİT - 12 AY TAKSİT : %0

YAPI KREDİ (3D SECURE)
    TEK ÇEKİM : %1
    3 AY BİZDEN + 3 AY BANKADAN TOPLAMDA 6 AY TAKSİT : %1
    6 AY BİZDEN + 3 AY BANKADAN TOPLAMDA 9 AY TAKSİT : %1
    9 AY BİZDEN + 3 AY BANKADAN TOPLAMDA 12 AY TAKSİT : %1

VADE ORANLARI İLE SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR.

GARANTİ BONUS 1 2 GÜNE KADAR AKTİF OLACAK VE ODA %0 VADE ORANLARI İLE HİZMETİNİZE SUNULACAKTIR.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN ADRESİwww.laptopfirsati.com

SANAL DEĞİL GERÇEK MAĞAZAYIZ.

• Spor salonundan geldim, pc başına oturdum beslenmeden malesef kalmamış :( Yarına vazgeçen olursa 1 adet te bana rezerve edebilir misiniz?
    Tşk.ç
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Spor salonundan geldim, pc başına oturdum beslenmeden malesef kalmamış :( Yarına vazgeçen olursa 1 adet te bana rezerve edebilir misiniz?
    Tşk.ç

Sitemize üye olup iletişim kısmında mesaj gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırız tabiki.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.