Şimdi Ara

HDD fiyatına Media Player IOMEGA 500 GB 99 TL laptopfirsati.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
8
Favori
8.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MKV Desteği var HDMI + S/PDIF Çıkış var
    RCA kablo da var.

Site tanıtım için promosyon fiyatıdır.
    Axess 12 ay sıfır [simage][/simage]
    world de de 100 tl ye geliyor.12 taksit
    Kapıda ödeme seceneği de mevcut

http://www.laptopfirsati.com/iomega-500-gb-medya-oynatici-urun302.html

www.laptopfirsati.com

• Ürün resmi
     HDD fiyatına Media Player IOMEGA 500 GB 99 TL laptopfirsati.com
  • dts destekliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın kumandasında ses açma kapama yapılamıyor sanırım. wd live cihazının kumandasının aynısı alacak olan arkadaşların dikkatine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarozkan

dts destekliyormu

Destekliyor.

• Tekira alışveriş merkezi değil mi orası?
    gelip mağazadan alma şansımız var mı acaba
  • cihaz nasıl arkadaslar tavsiye edermisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık WD TV live 80 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kargo bedeli ne kadar acaba
  • netten biraz araştırdım da bu ürün imitasyon olmasın yau?

• Almak istedim ancak kargo bilgisi seçiniz kısmında kargo şirketi ismi çıkmıyor, hata veriyor.

Laptop almak istediğimde UPS kargo seçeneği görünüyor.

Günahlarını almak istemem ama görünene göre yaptıkları ucuz bir müşteri çekme numarası.
  • kargo 8tl olmasa alirdim. bu ne ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

Tekira alışveriş merkezi değil mi orası?
    gelip mağazadan alma şansımız var mı acaba

Merhaba aynen öle TEKİRA 3. kat :) TEKNOÇARŞI ama sitenin tanıtımı için bu fiyat
    zararına yani anlayacağınız mağazada 149 a satıyoruz

reklam bütçesinin bi kısmını ürüne yedirdik siteden işlemleri halledip mağazadan faturanızla beraber elden teslim alabilirsiniz ama sıkıntı yok

ama dediğim gibi siparişi siteden geçmeniz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Almak istedim ancak kargo bilgisi seçiniz kısmında kargo şirketi ismi çıkmıyor, hata veriyor.

Günahlarını almak istemem ama görünene göre yaptıkları ucuz bir müşteri çekme numarası.

Merhaba numara falan yok hocam ürünü direk zararına veriyoruz zaten kargoyu da eklersen 107 tl ye geliyor.

Ne numaralar biliyorum ben piyasada nakitte şu kadar diyor 12 taksitte %7 - %8 fark alıyor.
    biz neyse onu alıyoruz sonuçta bende çok fazla heryerden ürün aldım zamanında internetten kim nasıl mal satıyor çok iyi biliyorum.
    Biz bu işi düzgün yapıyoruz ne söylersek onu gönderiyoruz. 8 TL kargo da çok abartı değil

ben site tanıtımı için yaklaşık 122 tl ye mal ettiğim ürünü 99 tl ye satıyorum sonuçta tanesinde 22 tl tanıtım bütçesi yapmışım

laptoplarda kargo almıyoruz. ama bu üründe olsun o kadar kargo

kargoyu da UPS ile gönderiyoruz

ürün stoğumuzda var aynı gün kargoya veriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

netten biraz araştırdım da bu ürün imitasyon olmasın yau?

ürün gerçek ürün içinde garanti belgesi hepsi var.
    seri numarası belirtilerek tarafınıza da fatura kesiyoruz.

imitasyon ürün satmak büyük cesaret ve sizin yaptığınız önemli bir itham.
    Mağazamıza gelip ürünü görebilirsiniz isterseniz.
  • ürün ne kadar satışta kalacak ? Yada kaç adet satılacak miktar nedir? Bir kaç güne sipariş vericem geç kalmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarozkan -- 6 Mayıs 2013; 14:01:52 >
  • İçindeki harddisk 2,5 mu 3,5 acaba?2.5 ise hrddiski söküp notebooka takabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: runawaycan

quote:

Almak istedim ancak kargo bilgisi seçiniz kısmında kargo şirketi ismi çıkmıyor, hata veriyor.

Merhaba numara falan yok hocam ürünü direk zararına veriyoruz zaten kargoyu da eklersen 107 tl ye geliyor.

Ne numaralar biliyorum ben piyasada nakitte şu kadar diyor 12 taksitte %7 - %8 fark alıyor.
    biz neyse onu alıyoruz sonuçta bende çok fazla heryerden ürün aldım zamanında internetten kim nasıl mal satıyor çok iyi biliyorum.
    Biz bu işi düzgün yapıyoruz ne söylersek onu gönderiyoruz. 8 TL kargo da çok abartı değil

ben site tanıtımı için yaklaşık 122 tl ye mal ettiğim ürünü 99 tl ye satıyorum sonuçta tanesinde 22 tl tanıtım bütçesi yapmışım

3 tane almak istiyorum, sitede kargo seçim kısmında sorun var, kargo seçenekleri açılmıyor, alamıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Hddli olması büyük avantaj.Alasım var ama biri varken de ikinci medya player savurganlık olur şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: runawaycan

quote:

3 tane almak istiyorum, sitede kargo seçim kısmında sorun var, kargo seçenekleri açılmıyor, alamıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

UPS Kargo seçeneği çıkıyor orada sorun gözükmüyor aslında.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.