Şimdi Ara

HDD fiyatına Media Player IOMEGA 500 GB 99 TL laptopfirsati.com (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
8
Favori
8.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bytepire

hayırlı olsun yeni siteniz o halde :)
    beyaz eşya da satmaya devam edin bence. güzel fiyatlar veriyordunuz, forumda meraklısı çok beyaz eşyann.

Teşekkürler,

Bakalım her şey uygun fiyata bakıyor temin edebilirsek neden olmasın tekrar.
    ama esas işimiz laptop en bildiğimiz iş :)

Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorky

950762499 nolu siparisimi bugun kargoya verebilecek misiniz?

http://www.ups.com.tr/WaybillSorgu.aspx?Waybill=U33349A00004272
  • quote:

Orijinalden alıntı: runawaycan

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

quote:

723982784 Numaralı siparişim tek çekim kredi kartı ile ödeme yaptığım halde bugün kapıda ödemeli olarak (124 TL) geldi. Doğal olarak ücreti ödemedim ve sizede bir türlü telefonla ulaşamıyorum ?

Mağazamız AVM de olduğundan sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz netekim ulaşmışsınız da.

Bütün kargoları aynı gün yetiştirmeye çalışırken bir hata olmuş düzelmeyecek bir hata değil bilgimiz var kusura bakmayın.
    Dediğim gibi aynı gün çıksın diye biraz acele edilmiş. Ödememekle iyi yapmışsınız tabiki ürün bize geri geliyordur muhtemelen
    şube ile görüşüp iptal eidlip normal teslimini isteyeceğiz eğer kabul edilmezse ürün bize gelir tekrar kargolarız.
    yok hayır ben size kızdım derseniz iptal de edebilirsiniz anlayışla karşılarız ki direk sitem yapmışsınız daha sabah biz açmadan bir türlü ulaşamadım diye.

Bize her türlü ulaşabilirsiniz bunu unutmayın. Sadece email ile ulaşabildiğiniz ya da form doldurup cevap beklediğiniz çoğunluktan değiliz biz.

Bu yazımı yazmadan önce sitenizi kontrol ettim ve saat 10'da mesai başladığı yazısına rastlamadım. Böyle bir yazı görsem neden beklemeyeyim?

Ben sitemli veya kızgın değilim. İnsanlık halidir, olur butür durumlar. Her zaman dörtdörtlük olmaz yeterki her iki tarafta iyi niyetli olsun. Problem olmaz.

Burdaki kargocu arkadaşlar tanıdık. O yüzden geri göndermemelerini ve halledileceğini söyledim. Şuan şubede bekletiliyor kargom ve sizden (merkezden) haber bekliyorlar. Eğer halledebilirseniz teslim alacağım. Tekrar size geri gelirse siparişi iptal etmeyi istiyorum zira size gelecek tekrar buraya gelecek baya uzar ve bu tür hassas cihazlar tez bozulur.

Teşekkürler.

• quote:

quote:

tesekkurler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

hayırlı olsun yeni siteniz o halde :)
    beyaz eşya da satmaya devam edin bence. güzel fiyatlar veriyordunuz, forumda meraklısı çok beyaz eşyann.

Teşekkürler,

Bakalım her şey uygun fiyata bakıyor temin edebilirsek neden olmasın tekrar.
    ama esas işimiz laptop en bildiğimiz iş :)

Tekrar teşekkürler

media player dan tekrar stok olacak mı?
  • Hayırlı işler, 167013257 nolu siparişim ne zaman kargolanır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

723982784 Numaralı siparişim tek çekim kredi kartı ile ödeme yaptığım halde bugün kapıda ödemeli olarak (124 TL) geldi. Doğal olarak ücreti ödemedim ve sizede bir türlü telefonla ulaşamıyorum ?

Mağazamız AVM de olduğundan sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz netekim ulaşmışsınız da.

Bütün kargoları aynı gün yetiştirmeye çalışırken bir hata olmuş düzelmeyecek bir hata değil bilgimiz var kusura bakmayın.
    Dediğim gibi aynı gün çıksın diye biraz acele edilmiş. Ödememekle iyi yapmışsınız tabiki ürün bize geri geliyordur muhtemelen
    şube ile görüşüp iptal eidlip normal teslimini isteyeceğiz eğer kabul edilmezse ürün bize gelir tekrar kargolarız.
    yok hayır ben size kızdım derseniz iptal de edebilirsiniz anlayışla karşılarız ki direk sitem yapmışsınız daha sabah biz açmadan bir türlü ulaşamadım diye.

Bize her türlü ulaşabilirsiniz bunu unutmayın. Sadece email ile ulaşabildiğiniz ya da form doldurup cevap beklediğiniz çoğunluktan değiliz biz.

Bu yazımı yazmadan önce sitenizi kontrol ettim ve saat 10'da mesai başladığı yazısına rastlamadım. Böyle bir yazı görsem neden beklemeyeyim?

Ben sitemli veya kızgın değilim. İnsanlık halidir, olur butür durumlar. Her zaman dörtdörtlük olmaz yeterki her iki tarafta iyi niyetli olsun. Problem olmaz.

Burdaki kargocu arkadaşlar tanıdık. O yüzden geri göndermemelerini ve halledileceğini söyledim. Şuan şubede bekletiliyor kargom ve sizden (merkezden) haber bekliyorlar. Eğer halledebilirseniz teslim alacağım. Tekrar size geri gelirse siparişi iptal etmeyi istiyorum zira size gelecek tekrar buraya gelecek baya uzar ve bu tür hassas cihazlar tez bozulur.

Teşekkürler.

Mesele yok o zaman :)

UPS genel merkezle çözmeye çalışıyoruz telefon açtık mail atın dediler şimdi tekrar attık haber gelir gelmez bildiririz

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler...

urun elime ulasti fakat harddisk bicimlendirilmemis cikti. Dolayisiyla PCde biturlu goremiyorum. Disk Yonetimi de izin vermiyor bicimlendirmeme. Onerisi olan var mi? Veya isime yaracagini dusundugunuz bi program?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkurler...

urun elime ulasti fakat harddisk bicimlendirilmemis cikti. Dolayisiyla PCde biturlu goremiyorum. Disk Yonetimi de izin vermiyor bicimlendirmeme. Onerisi olan var mi? Veya isime yaracagini dusundugunuz bi program?

Windows 7 için

C:\Windows\System32\diskmgmt.msc

Bu programı öneririm. Biçimlenmiş ve biçimlenmemiş tüm disk kısımları görünür. Ayrıca Partition Manager tarzı programlarla da işlem yapılabiliyor.

• 421200172
    bizde aldık bir tane, uygun fiyat için teşekkürler. umarım memnun kalırız.
  • benim sipariş de geldi. Ancak içinde bazı müzik, film falan attım. TV ye bağladım. Ancak hiçbir dosyayı görmedi. Ayrıca kumanda da sadece 1 sefer çalışıyor sonra çalışmıyor, cihazın elektriğini çıkarıp takınca yine sadece 1 sefer kumanda çalışıyor sonra çalışmıyor. Bir de sanki benim ürün iadeli ve sorunlu gibi, kutu açılmış ve tekrar bantlanmış idi. Umarım çöpe atmam.
  • quote:

UPS genel merkezle çözmeye çalışıyoruz telefon açtık mail atın dediler şimdi tekrar attık haber gelir gelmez bildiririz

Hocam son durum nedir? Sizi arayacağız dediniz fakat aramadınız?
  • quote:

quote:

Hocam son durum nedir? Sizi arayacağız dediniz fakat aramadınız?

Şubeniz ile görüştük ve telefondaki arkadaş ürünü yarın size teslim edeceklerini söylediler. Şubenize ulaşmak biraz sorun oldu kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

benim sipariş de geldi. Ancak içinde bazı müzik, film falan attım. TV ye bağladım. Ancak hiçbir dosyayı görmedi. Ayrıca kumanda da sadece 1 sefer çalışıyor sonra çalışmıyor, cihazın elektriğini çıkarıp takınca yine sadece 1 sefer kumanda çalışıyor sonra çalışmıyor. Bir de sanki benim ürün iadeli ve sorunlu gibi, kutu açılmış ve tekrar bantlanmış idi. Umarım çöpe atmam.

Siparişiniz için öncelikle teşekkür ederiz. Harddiski biçimlendirip yeniden müzik ve film atmayı denermisiniz? Aynı zamanda ürünlerimiz iadeli ve sorunlu değildir. Kutusu açık herhangi bir üründe elimizde bulunmadı lakin kargo tarafından hasar görmüş olabilir düşüncesindeyiz.
  • Selam,
    Benim kutudan usb kablo çıkmadı neyse dert değil dedim bir kablo aldım.
    çok kısıtlı vaktimde altyazılı bir film oynatayım dedim herşey çok güzel DTS sesi de aldım z5500 den fakat altyazı bir türlü gelmedi.
    firmware update yaptım altyazı için fakat daha test edemedim.
    yarın iyice deneyip buraya yazarım
  • Güzel bir kampanya yapmışsınız fakat ürünü almaya yetisemedik tekrar stoklara girerse 1 adet almak isterim.

Yalniz site tasarimi insanı yanılgıya itiyor ürün stoğu bitmiş olduğu halde "sepete ekle" ibaresi hala duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazıyı hiç bir şekilde alamadım.
    Kullanan var mı bu ürünü sizde durum nedir acaba.
    Ayrıca bir soru daha, Kutudan USB data kablosu çıktımı sizde?
  • Ailem ve arkadaşlarım için 4 adet satın aldım. 1 tanesinin kutusu açılmış tekrar bantlanmıştı. İçindekiler sıfırdır diye umarak açtım ama malesef kullanılmış, poşetleri yırtık, kabloları açık çıktı.

Bu ürün hiç içime sinmedi. Değişimini rica ediyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Ailem ve arkadaşlarım için 4 adet satın aldım. 1 tanesinin kutusu açılmış tekrar bantlanmıştı. İçindekiler sıfırdır diye umarak açtım ama malesef kullanılmış, poşetleri yırtık, kabloları açık çıktı.

Benimki de boleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Ailem ve arkadaşlarım için 4 adet satın aldım. 1 tanesinin kutusu açılmış tekrar bantlanmıştı. İçindekiler sıfırdır diye umarak açtım ama malesef kullanılmış, poşetleri yırtık, kabloları açık çıktı.

Elimizde ki sonuncuya kadar kargoya verdik hepsini mağazadaki ürünleri de gönderdik
    ürünün kullanılmış olması sözkonusu değil mağazada insanlar içeriğini görmek istiyorlar onun için açılmıştır.

kişi başı bir adetti zaten iyi almışsınız 4 adet

Sorun değil direk iade edebilirsiniz.

telefonla da ulaştınız sanırım bize

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.