Şimdi Ara

HDD fiyatına Media Player IOMEGA 500 GB 99 TL laptopfirsati.com (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
8
Favori
8.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dickinson

Kapıda ödeme seçtim 107 lira yerine 124 lira çıktı. Bu nedir yahu. Sipariş iptali de görünmüyor. Siparişi iptal edin. 210892480

hocam hiç kusura bakma ama "dick"inson nick mesaj uyumu diyeceğim.
    Adamlar iptal etmeyeceğiz mi demiş ki böyle sanki hükmeder gibi iptal edin diye emir veriyorsun,107 lira verip dükkanı veya dükkanda çalışanları satın almıyorsunuz,insanlar müşteri olunca birden bütün dünyanın sahibi oluyor sanki.
  • Sabah bir baktım " olm ne gereği var" falan dedim şimdi stok bitti ya nasıl tatlı geliyo bilemezsiniz Olurda stoklara girerse beni bir dürtün hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: runawaycan

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Bu cihazin icinde 3.5" lik bir HDD var degil mi ?

2.5" 500 GB Harddisk mevcut

Hocam icindeki hdd 7200rpm ise 1 adette ben geceyim siparis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürünü mağazadan gidip aldım, sağolsun çok yardımcı oldu arkadaşlar. bonus karta 12 taksitte yaptık :)eve yeni geldim.
    yanlız hiç aklıma gelmedi, kutuda hdmi çıkmayacağı, o yüzden daha bağlayamadım, içindeki 2.5" harddisk, ve güç kaynağı olmadan dosya aktarımı sağlanıyor. harici harddisk olarak rahatlıkla kullanılabilir. yazma hızı 30mb civarı, caps'ini ekledim. hdmi kablom olmadığı için birazdan scart girişiyle deniyeceğim, yarın da hdmi ile denerim,

HDD fiyatına Media Player IOMEGA 500 GB 99 TL laptopfirsati.com

• Kolay gelsin, 25 lira kargo ücreti bana çok geldi.Yeriniz neresi acaba öğrenebilir miyim veya başka bir şekilde kargo ücretinden kurtulma ya da daha düşük bir fiyattan gönderme imkanınız yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

Arkadaşlar ürünü mağazadan gidip aldım, sağolsun çok yardımcı oldu arkadaşlar. bonus karta 12 taksitte yaptık :)eve yeni geldim.
    yanlız hiç aklıma gelmedi, kutuda hdmi çıkmayacağı, o yüzden daha bağlayamadım, içindeki 2.5" harddisk, ve güç kaynağı olmadan dosya aktarımı sağlanıyor. harici harddisk olarak rahatlıkla kullanılabilir. yazma hızı 30mb civarı, caps'ini ekledim. hdmi kablom olmadığı için birazdan scart girişiyle deniyeceğim, yarın da hdmi ile denerim,

HDD fiyatına Media Player IOMEGA 500 GB 99 TL laptopfirsati.com

Güle güle kullanınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Kolay gelsin, 25 lira kargo ücreti bana çok geldi.Yeriniz neresi acaba öğrenebilir miyim veya başka bir şekilde kargo ücretinden kurtulma ya da daha düşük bir fiyattan gönderme imkanınız yok mu ?

Kargo ücreti 25 TL değil. Kapıda Ödeme + Kargo Ücreti toplamda 25 TL'dir.
    Kredi kartı ile yada havale ile aldığınızda Kargo Ücreti : 8 TL'dir.
    UPS Kargo ile anlaşmamızda ne fiyat verildiyse onu belirtiyoruz.

Yerimiz Tekirdağ'da Tekira Alışveriş Merkezinde 3.Katta Teknoçarşı mağazasıdır. Ama malesef ürün elimizde şu an mevcut değil.Stoklarımız tükendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxside -- 7 Mayıs 2013; 0:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: dickinson

Kapıda ödeme seçtim 107 lira yerine 124 lira çıktı. Bu nedir yahu. Sipariş iptali de görünmüyor. Siparişi iptal edin. 210892480

hocam hiç kusura bakma ama "dick"inson nick mesaj uyumu diyeceğim.
    Adamlar iptal etmeyeceğiz mi demiş ki böyle sanki hükmeder gibi iptal edin diye emir veriyorsun,107 lira verip dükkanı veya dükkanda çalışanları satın almıyorsunuz,insanlar müşteri olunca birden bütün dünyanın sahibi oluyor sanki.

Haddinizi aşacak alıntılar yapmayın!... tırnak içerisine aldığınız kelime bir tarafınıza mı dokundu? Nedir bu rahatsızlık? Burası bir forum ergen sözlüğü değil...

Satıcı konu açmış konu üzerinden de sorulara, taleplere yanıt veriyor ilan içeriğinde belirtmediği gibi ayrıca site üzerinden de müşterinin karşısına ancak sipariş onayı verdikten sonra toplam ödeme miktarını görülebildiğini söylemişim, satıcı bile bu bug konusunda düzeltme yapılacağı bilgisini vermiş, aynı hataya başka birileri de düşmesin demişiz, size ne oluyor onu anlamıyorum. Site üzerinden yapamadığım iptal işlemi için yalvaracak mıydım?

Bundan sonra mesajlarıma alıntı yapmayın zira bu seviyesiz alıntılarınızı direk şikayet edeceğim.

• Merhaba. Tekrar stoklara girme olasılığı var mı acaba? O kadar sıcak fırsat kollarız, işe yarayanlar hep gözden kaçar
  • Ürün geçici olarak temin edilemiyor yazıyor :)
  • Tüh kaçırdık deseniz :(
  • sizin bir de beyaz eşya siteniz yok muydu?
    yanlış mı hatırlıyorum?

edit: profilinize baktım, orda gördüm.
    www.teknosaray.com

site kapanmış görünüyor, oysa iyi kampanyalar yapıyordunuz diye hatırlıyorum... umarım kötü sonuçlanmamıştır orası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytepire -- 7 Mayıs 2013; 12:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

sizin bir de beyaz eşya siteniz yok muydu?
    yanlış mı hatırlıyorum?

edit: profilinize baktım, orda gördüm.
    www.teknosaray.com

site kapanmış görünüyor, oysa iyi kampanyalar yapıyordunuz diye hatırlıyorum... umarım kötü sonuçlanmamıştır orası.

Aynen doğru hatırlıyorsunuz

teknosaray çok komik bir şekilde kapanmak zorunda kaldı , teknosa isim hakkından dava açmış ve ne yazıkki mahkeme onları haklı buldu
    ki bizim alakamız yok düşünmedik bile logomuzda da apayrıydı ben halbuki galatasaray dan özenmiştim :)

çok saçma olsa da alakamız olmasa da bizde mecburen kapadık o siteyi mağazamız olduğu için bi süre internet ten satış yapmadık bi de isim vs problem
    yaptımı iyi yapalım dedik ve tekrar başladık bu sefer biraz daha iddialıyız acıkcası

ama firma gene aynı Teknoçarşı Tekirdağdayız telefonlarımız falan hepsi aynı sabancı bizden rahatsız olmuş :)

• hayırlı olsun yeni siteniz o halde :)
    beyaz eşya da satmaya devam edin bence. güzel fiyatlar veriyordunuz, forumda meraklısı çok beyaz eşyann.
  • 950762499 nolu siparisimi bugun kargoya verebilecek misiniz?
  • Dün son kargo olarak çıkan siparişim bugün 11'de elime geçti sağolun. (izmir'de oturuyorum.)
    Ürün gayet iyi. Altyazının büyütünü ayarlayabiliyoruz ama konumunu ayarlayamıyoruz galiba. Altyazı 2-3 cm üstte gözükse daha iyi olurdu. Belki de konum ayarlanıyordur ben bulamamışımdır. Bu ürünü bu fiyata bize sunduğunuz için teşekkürler.
  • seni anlıyorum,oldu tamam peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Dün son kargo olarak çıkan siparişim bugün 11'de elime geçti sağolun. (izmir'de oturuyorum.)
    Ürün gayet iyi. Altyazının büyütünü ayarlayabiliyoruz ama konumunu ayarlayamıyoruz galiba. Altyazı 2-3 cm üstte gözükse daha iyi olurdu. Belki de konum ayarlanıyordur ben bulamamışımdır. Bu ürünü bu fiyata bize sunduğunuz için teşekkürler.

İyi günlerde kullanınız.
  • quote:

723982784 Numaralı siparişim tek çekim kredi kartı ile ödeme yaptığım halde bugün kapıda ödemeli olarak (124 TL) geldi. Doğal olarak ücreti ödemedim ve sizede bir türlü telefonla ulaşamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

quote:

723982784 Numaralı siparişim tek çekim kredi kartı ile ödeme yaptığım halde bugün kapıda ödemeli olarak (124 TL) geldi. Doğal olarak ücreti ödemedim ve sizede bir türlü telefonla ulaşamıyorum ?

Mağazamız AVM de olduğundan sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz netekim ulaşmışsınız da.

Bütün kargoları aynı gün yetiştirmeye çalışırken bir hata olmuş düzelmeyecek bir hata değil bilgimiz var kusura bakmayın.
    Dediğim gibi aynı gün çıksın diye biraz acele edilmiş. Ödememekle iyi yapmışsınız tabiki ürün bize geri geliyordur muhtemelen
    şube ile görüşüp iptal eidlip normal teslimini isteyeceğiz eğer kabul edilmezse ürün bize gelir tekrar kargolarız.
    yok hayır ben size kızdım derseniz iptal de edebilirsiniz anlayışla karşılarız ki direk sitem yapmışsınız daha sabah biz açmadan bir türlü ulaşamadım diye.

Bize her türlü ulaşabilirsiniz bunu unutmayın. Sadece email ile ulaşabildiğiniz ya da form doldurup cevap beklediğiniz çoğunluktan değiliz biz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.