yeni aldigim smartdisk 120 gb 2,5 harici harddiski bugün kullanmaya basladim aleti pc ye ilk taktigimda bir sorun yoktu ntfs olarak bicimlendirdim 2 part halinde ilk kopyalamada windows döngüzel yazim hatasi diye bi hata verdi restartdan sonra da bi daha hdd yi göremedik makinada acildiktan sonra ne denediysem olmadi fikri olan varsa yardimci olursa cok sevinirim
Aldığın yere geri götürmeni tavsiye ediyorum, zira çözümü yok bunun.
peki sorun smartdisklerin hepsinde olan bi sorun mu yoksa benim sansimami boyle bisi yasandi markayi degistireyimmi yani gerek varmi?
2 seneye yakın oluyor, 80GB Smartdisk kullanıyorum. Birkaç aydır da WD Passport 160GB kullanıyorum. İkisinden de memnunum, ama Smartdisk bizim makinaya sürekli takılı duruyor(2 senedir, alınalı beri hiç çıkmadı :), HDD'si de sürekli çalışıyor. WD öyle değil, gereksiz zamanlarda motorunu kapatıyor. Farkettiğim sadece bu, performansları aynı.
cok saol baba yard1mlarin icin bu olayin hiçbir cozumu yokmudur ya garantide surunmek istemiyorum simdi bugun git yarin gel yapicaklar zorda olsa varsa bi yolu halletmeye calisalim
Bilgisayarım SAĞ TIK / Yönet - disk yönetimi konsolundan bir kontrol et Orada disk görünüyor mu? Sürücü ahrfi var mı? Disk var ise sürücü harfi atamayı dene
Burada Yoksa arızalı demektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme