Bildirim
HDD hatası
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bad sektor var hdd de ..hata dediklerin de hata degil uyari..bad sektorleri baska sektorler ile degistirmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ay_tech
bad sektor var hdd de ..hata dediklerin de hata degil uyari..bad sektorleri baska sektorler ile degistirmis.
hd tune ile tarama yaptığımda kırmızı hiç bir nokta görünmüyor. ben de bunu anlamadım. peki garanti kapsamına girer mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ferit80
quote:
hd tune ile tarama yaptığımda kırmızı hiç bir nokta görünmüyor. ben de bunu anlamadım. peki garanti kapsamına girer mi?
bad sektorler baska sektorler ile kapatilmis ondan sorun bulmuyordur..bad sektor garantiye giriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
hd tune ile tarama yaptığımda kırmızı hiç bir nokta görünmüyor. ben de bunu anlamadım. peki garanti kapsamına girer mi?
bad sektorler baska sektorler ile kapatilmis ondan sorun bulmuyordur..bad sektor garantiye giriyor.
umarım sorun çıkmaz. ilginize de çok teşekkür ederim. sizden bir ricam daha olacak; resimde uyarı verilen bölümler ve sayılar ne anlama geliyor?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
umarım sorun çıkmaz. ilginize de çok teşekkür ederim. sizden bir ricam daha olacak; resimde uyarı verilen bölümler ve sayılar ne anlama geliyor?
hdd de ki bad sektorlerin saglam sektorlerle degistigini yaziyor.ama suda var tabi bazi yerler sorun yok deyip geri yolluyorlar.teknige verirken bad sektor oldugunu belirt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 7 Ekim 2014; 20:33:02 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- omegle cihazlarınıza erişimi engellediniz hatası
- machine check exception
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- laptopu monitör olarak kullanma
- dinamik diske dönüştür ne demek
- telefonum şarj olmuyor
- iso dosyası nedir
- komut istemi
- windows ekran görüntüsü alma
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X