Şimdi Ara

HDD hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hdd de daha önce sorunlar yaşıyordum ve hd tune ile error scan kısmından tarama yaptığımda hata yok ancak health kısmında resimdeki değerler var. hdd de bir sorun var ama anlayamadım. notebook garantim hala devam ediyor. bu hatalardan dolayı değişim olur mu?
     HDD hatası

• bad sektor var hdd de ..hata dediklerin de hata degil uyari..bad sektorleri baska sektorler ile degistirmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

bad sektor var hdd de ..hata dediklerin de hata degil uyari..bad sektorleri baska sektorler ile degistirmis.

hd tune ile tarama yaptığımda kırmızı hiç bir nokta görünmüyor. ben de bunu anlamadım. peki garanti kapsamına girer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit80

quote:

bad sektor var hdd de ..hata dediklerin de hata degil uyari..bad sektorleri baska sektorler ile degistirmis.

hd tune ile tarama yaptığımda kırmızı hiç bir nokta görünmüyor. ben de bunu anlamadım. peki garanti kapsamına girer mi?

bad sektorler baska sektorler ile kapatilmis ondan sorun bulmuyordur..bad sektor garantiye giriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bad sektorler baska sektorler ile kapatilmis ondan sorun bulmuyordur..bad sektor garantiye giriyor.

umarım sorun çıkmaz. ilginize de çok teşekkür ederim. sizden bir ricam daha olacak; resimde uyarı verilen bölümler ve sayılar ne anlama geliyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

umarım sorun çıkmaz. ilginize de çok teşekkür ederim. sizden bir ricam daha olacak; resimde uyarı verilen bölümler ve sayılar ne anlama geliyor?

hdd de ki bad sektorlerin saglam sektorlerle degistigini yaziyor.ama suda var tabi bazi yerler sorun yok deyip geri yolluyorlar.teknige verirken bad sektor oldugunu belirt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 7 Ekim 2014; 20:33:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.