Şimdi Ara

Hdd hatası diske veri yazmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hdd yaklaşık 1 aydır herzaman açılırken scandisk yapmak istiyordu fakat başladığında biteremiyor kilitleniyordu görmezlikten geldim içinde çok fazla veri olduğu içinde format atmak istemedim bugün verileri yedekliyim pm8 ile format atayım dedim nfts olarak fakat atamadı eror verdi windowstan atayım dedim gene atmadı fat32 atabildim oda hızlı format olarak. şimdi ise veri leri tekrar kopyalarken bir kısmını attı ama bazılarında uyarı verdi "Windows - Gecikmel Yazma başarısız" diye bir yazı çıkıyor vve kopyalama yapmıyor yeni dosya oluştur diyorum ozamanda " .... dosyası oluşturalamadı Bir G/Ç hatası nedeniyle istek yürütülemedi " yazıyor . Sizce bu hatayı nasıl düzelte bilirim. hdd iki bölüm diğer bölümde sorun yok okuyorda yazıyorda
    Yardımcı olursanız Sevinirim

• bu eski ve yeni partition farkından olabiliyor yani ntfs le kaydedilmiş veriyi bazı hdd lerde fat32 ye tekrar kuramıya biliyorsun veya yedeklerde bisorun var :)

sen harddiskinden partition ını kaldır ve xp cd si ile tam bir ntfs cevirim yap belki sorununu cözer...
  • nfts ye çevirmeye çalışıyorum şuan ama partiton magic te 5 gb kadar bir veriyi hiç bir şekilde dönüştüremiyorum bütün partitionları sil 40 gb olan hdd yi 32 gb gösteriyor 5.5 gb gibi bir veri gözüküyor fakat hiç bir şekilde fat32 yada nftsy çevrilmiyor bunu hatası bed sector yada fiziksel bir hatam olabilirmi ?
  • ya arkadaşlar sorunu hala çözemedim 6 gb lık yere format atılamıyo ama diğer taraflar sağlam olarak çalışıyor buraya nasıl format ata bilirim fiziksel bi sorun olabilirmi ?
    bir yardımcı olsanız çok sevinecem
  • format da atmıyorsa fiziksel bir sorun olma oranı yüksek. eski tip bi anakartta low level format dene ama bundan önce bi fdisk yapıp formatı dene derim. olmazsa, geçmiş olsun..
  • ok teşekkür ederim low format deneme ihtimalim çok düşük öle bir anakart bulmak çok zor güzel bi fdisk atacağım öle deneyeceğim ama durduk yere
    6 gb lık bi bed sector olabilirmi ? yani biraz abartı değilmi sizce benim gördüklerim hep küçüktüde :)
    peki bu şekilde kullansam hdd yi bu fiziksel sorunun büyüme ihtimali varmıdır ?
  • her iki olasılıkta muhtemel. maalesef ayrılık da sevdaya dahil.. by atilla ilhan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok sağolasın ben ufaktan başlayım yedeklerimi almaya hdd nin bi ayağı çukurda yani yakında rahmetli olacağa benziyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.