Pc açılırken çok uzun zamandır S.M.A.R.T Error hatası veriyo.(her açılışta)Galiba BAD SECTOR var.
Ne yapabilirim ?(format işe yaramadı/fdisk yapmadım)
verilerinizi biran önce yedeklemeye başlayın garantisi varsa gönderin ben göndermiştim daha önce yenisiyle değişti
quote:
Orjinalden alıntı: impossible
verilerinizi biran önce yedeklemeye başlayın garantisi varsa gönderin ben göndermiştim daha önce yenisiyle değişti
Yok yav garantisi doldu.Zaten 1 senedir bu hatayı veriyo ama hiç bişey olmuyo.Anlamadım hiç bişi.Yeni SATA HDD mi alsam ne yapsam.80GB anca yetiyo.
arkadaşlar benimde hdd ile alakalı bi sorunum var 400 gb sata2 seagate marka hdd var sistem kuruyorum xp sp2 bi kaç hafta sonra
C:\WINDOWS\system32 die uzantılı bi dosyayı görmüyo sistem acılmıyo format atınca düzeliyo gene bi kaç hafta gidiyo sonra sistem gene güm aynı hata sorun nedir
Arkadaşım maxtor firmasının mxblast diye programı var hdd yi fabrika ayarlarına çeviriyo onu kullanabilirsin
biostan smartı disable et
quote:
Orjinalden alıntı: ercngc
Arkadaşım maxtor firmasının mxblast diye programı var hdd yi fabrika ayarlarına çeviriyo onu kullanabilirsin
istersen arkadasın dediği o programı sana verebilirim
ama kullanması sana kalmıs ben daha once kullanmadım
FATALCAN İLE FATAL ERROR SİZ KARDEŞMİSİNİZ
Neyse artık format atacağım zaman bakarım bi çaresine(2 senede 1 anca atarım.Sağolun
quote:
Orjinalden alıntı: FATALcan
biostan smartı disable et
Süper bi öneri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme