Şimdi Ara

hdd hızı nero testinde düşük çıkıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. arkadaşlar benim dvd writterım çok yavaş yazmaya başladı ben sorunun writerdan kaynaklandığını düşünüp tam servise götürecekken arkadaşın sistemde denedim bide herşey normaldi. kaç gündür bilgisayarın,dergilerin falan altını üstüne getirdim sonunda dvd yazım için hdd nin hızının önemini buldum adamların testinde hdd hızı 28mb/sn çıkarken bende 9mb/sn falan çıkıyo,arkadaşın sistemde benim hdd leri takıp test ettim nero burning rom se ile gayet iyi 58mb/sn falan çıkıyo,2 tane 512 ddr ram var onlardanmı acaba diye onlarıda arkadaşın sistemde denedim gayet normal,hdd hızının düşüklüğünün nedenini çözemiyorum bir türlü.sistemimde gıgabyte p4 titan anakart,p43.0ghz işlemci,2 hdd ikiside seagate biri 120gb diğeri300 ama 2 hdd ninde hızı aynen düşük kalıyo modelleri baracuda 7200.7 ve 7200.8
    yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim
    not:jumper ayarlarını falanda yaptım,format atıp hem sp 1li ardındanda sp2li xp kurdum,ide kablolarını değiştirdim,powersupply ı değiştirdim,içerde 2 power supply da 1 işlemcide 3 tanede kasada fan var belki fanlar falan şişiriyodur diye kasa fanlarını çıkarıp sadece hdd leri ve dvd writterı yalnız bıraktım ama nafile

• arkadaşlar kimsenin fikri yokmu
  • keşke bi fikrim olsada yardım etsem arkadaşımbenimde bi sorunum var ama iştecvb bekliyorum
  • sağol dostum düşünmen yeter
  • dostum benim adresim

cihankarinca@hotmail.com

bişey sormak istiyorum eğer eklerse konuşalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    PS3 İndirme Hızı Çok Düşük
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.