Şimdi Ara

HDD için güzel bir fikrim var ama tavsiyenize ihtiyacım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konuya direk giriyorum, eskiden aldığım 500gb lık hdd dim usb sorunu yüzünden bozuldu o yüzden içindeki herşey gitti tüm hayatım resmen :( neyse şimdi içinden çıkan SEAGATE 2,5" diskine bir kutu alarak yola devam etsem nasıl olur aşağıdaki linklerden birisini alıcam yada sizin öneriniz varsa onu söyliyebilirseniz çok sevinirim, hem esata sı hemde usb 3.0 olması çok işime geldi açıkcası , tabi bunun artıları varmıdır eksileri varmıdır ne önerirsiniz merak ediyorum :)

http://www.amazon.com/Drive-Enclosure-eSATA-Tool-free-Installation/dp/B005LBBWT6

http://www.amazon.com/External-Enclosure-SATA-III-Tool-free-Installation/dp/B005B5G4S6/ref=sr_il_1_42?s=electronics&ie=UTF8&qid=1359484261&sr=1-42&keywords=usb+3+esata+2.5+enclosure

• Ve bu arda amazondan Türkiyeye elektronik şeyler gelmiyormuş sanırım :( ebay dan geliyormu acaba, ve kargo üçteretleri nekadardır :(
  • 3.0 kesin şart , ikisi arasındaki seçimini sen yapsan da olur... Kargo ücretleri hakkında kesin bir bilgim yok. Ama Türkiye ' de de böyle şeyler satılıyor yurt dışından getirtmene gerek yok bence...

edit: Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcanian -- 29 Ocak 2013; 22:14:58 >
  • valla Türkiyede bulsam direk alıcam da bulamadım hiç bir yerde ve laptop umda esata var usb 3.0 yok ama ilerde esata okadar yaygın olmıyabiir ama usb çok yaygınlaşıcak eminim o yüzden ikisininda olması çok güzel benim için ve çok teşekkür ederim yorumun için :)
  • disk kutusundan ziyade içindeki verileri kısa zamanda onları dvd ye yedeklemelisin. 50li dvd+r verbatim teknosa gibi yerlerde 30 tl.

hdd kutuları çok pahalı değil. şimdilik içindekiler için usb 2.0 kullanabilirsin. sonra usb 3.0 olması için sonra yeni kutu alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Teşekkür Ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.