Şimdi Ara

hdd içindeki lisanslar kurtarılabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell inspiron 510m açılışta disk okuma hatası bildiriyor.diagnostik menüde DST short test=Fail,error code 1000-0146,Customiza Service TAG Harddrive testinde Read-Test'de 0F00:0244 error codu veriyor.Msg:Block 72566:uncorrectable data error,,,,,,,,Yazılımların lisansları ve bazı resimler (veya herhangibirşey kurtarılabilirmi?).HDD Toshiba marka 40 Gb

• Lisansları kurtarma konusudna birşey söyleyemeyeceğim fakat, resim ve diğer dosyalarını sorunlu hdd'i çalışan bir pc üzerine 2. disk olarak takarak kopyalayabilir ve kurtarabilirsin. Tabiki hdd tamamen ölmemişse...
  • evde bir masaüstü dell var.İkinci HDD olarak PC'ye nasıl baglayacagım yani hazırkablo standartmı?
  • Bunun için laptopunun hddsine uygun bir usb kutu bulmalısın. Onun icin hazır bir kablo yok.
    Eger cevrenden temin edemezsen senin icin En uygunu teknik imkanı iyi bir bilgisayarcıdan yardım almak olabilir. Çünkü fiyatları sadece bu iş için kullanacaksan biraz yüksek gelebilir.

Örnek ürün : http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&cPath=24&products_id=689
    Örnek resim :
     hdd içindeki lisanslar kurtarılabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 11 Ocak 2006 20:29:48 >

• valla vezyr dellentim geçtikten sonra zaten o dediğinin benim harici usb hdd olduğu aklıma geldi .İcini itina ile söküp bozuğu taktım.Evdekine (d:) olarak tanıtıp,lisansları (a:)'ya geri yükledim.Fakat bu arada benim dellli 510m hdd'denmi nedir (yeni) kendi orijinal xp cd'sinden yükleme yapmadı.evdekinin xp'sini yükleyip driverleri oturtduktan sonra tekrar mekatronik işlerine hazır hale gelip bayramdan sonra ilk ücretini kazandı.Dell 510 m kendi cd'sinden niye yükleme yapmadı?unknown harderror?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.